Epilog

130 22 8
                                    

*Dupa 4 ani*
-Iubitule! Du-te la gratarul ala! Se arde carnea si stii ca Baek face urat fara mancare!striga Naeun de pe terasa unde statea cu Hani si povesteau lucrurile care li se intamplasera de cand nu se mai vazusera.
-Acum, iubito! Iseul, mergi si ia-o pe MyungHee si veniti la masa.
-Bineee!
Iseul si MyungHee sunt fiicele de 4 si respectiv 2 ani ale lui Kai si ale lui Naeun. Dar familia lor era pe cale sa se mareasca din nou caci un nou membru al familiei era gata sa apara. De data asta un baietel.
Baekhyun si Hani aveau si ei doi gemeni care erau de aceeasi varsta cu Iseul, fiica cea mare al lui Kai si Naeun.
-Iubitule, suna Suho! Ii raspunzi tu?
-Raspunde tu!
-Bine!
Suho sunase la cei doi pentru ca nu avea sa ajunga la gratar impreuna cu sotia lui, Nana, pentru ca aceasta era la spital, urma sa nasca.
Sehun era plecat in luna de miere pe o insula exotica cu proaspata lui sotie lasand-o pe Sun cu restaurantul iar Chanyeol si SeungHee urmau sa apara si ei la gratar.
Cainele celor doi devenise agitat si incepu sa latre.
-Ce e baiete?se apropie Kai de caine mangaidu-l pe cap dar acesta inca latra si isi intorsese capul spre poarta. Kai ridica privirea inspre locul indicat de caine si zareste in fata portii o umbra. Se apropie de poarta si apasa clanta usor apoi scoate capul pentru a vedea cine putea fi crezand ca Chanyeol si SeungHee au venit si vor sa le faca vreo surpriza sau ceva stiind ca Chanyeol era tot timpul pus pe glume.
Priveste in partea stanga a strazi si nu zareste nimic decat o doamna in varsta, in zare...priveste si in partea dreapta a strazii si o femeie cu o rochie lunga si neagra si cu parul blond lasat sa cada pe spate si o palarie mare neagra pe cap.
-Cine e,tati?intreaba Iseul venind langa el si privind si ea spre doamna care se indeparta.
-Nimeni,iubito!Haide!spune si o ia pe Iseul in brate si se intorc in curte.

-Niciodata nu am promis sa nu ma intorc... am zis doar da,Kai!

_____________________________

Nu pot decat sa multumesc tuturor celor care au dat o sansa cartii mele si au citit-o pana la capat. Fiind prima mea carte, nu am descrieri foarte complexe si nici ideea carti nu cred ca va este necunoscuta. Am incercat sa imi fac cartea cat mai originala si cu idei cat mai putin cliseice si nu stiu cat am reusit sa fac asta. M-am atasat foarte mult de cartea asta si de personaje asa ca am decis sa fac si cateva capitole speciale cu o zi din viata catorva dintre personajele secundare. Dar ramane la alegerea voastra daca vreti sa le cititi si pe alea sau v-ati saturat de cartea mea asa ca astept comentarii daca le doriti sau nu. "Lost On You" e prima carte pe care am avut curaj sa o postez (dupa multe rugaminti ale prietenilor) si acum lucrez si la alte carti cu personaje diferite...sau nu dar nu voi posta niciuna din acele carti pana nu o voi termina, iar in momentul de fata e cam greu sa fac asta pentru ca LIPSA DE IDEI.
Multumesc inca o data.
                                            ~Nini~

Lost On YouUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum