Aštunta dalis

5.8K 315 7
                                    

// Emily White

Stebėjau kaip Katness ruošiasi eiti į klubą, dėdamasi kiekvieną suknelę sau prie kūno. Aš apsivilkau paprastus juodus džinsus ir baltus neryškiai permatomus marškinius, su aukštakulniais. O ji puošiasi lyg į kokį, labai svarbų balių.

"Kaip tau šita?" Paklausė ji, atsisukdama į mane, su prie savo kūno pridėta mėlyna suknele.

"Ta šviesiai rožinė tau tiko labiau" Atsakiau jai, nusišypsodama.

"Gerai, šį kart paklausysiu tavęs" Sukikendama atsakė ji, "kaip tau?" Paklausė ji maudamasi suknelę.

"Velniškai sunkiai" Nusišypsodama atsakiau jai, ir pradėjau žaisti su savo pirštais, bandydama nukreipti mintis kažkur toli, "jei Zayn išvarys mane, ar galėčiau kūrį laiką pagyventi pas tave?" Paklausiau jos, menkai šyptelėdama.

"Žinoma, bet jis to nepadarys" Greitai atsakė ji, užsidėdama batelius.

"Iš kur tu žinai?" Susiraukusi paklausiau jos ir pakilau iš savo vietos.

"Jis tikrai žmogaus neišvarytu į gatvę" Papurtydama galvą atsakė ji.

"Jis man tiesiai į akis, ištarė, kad jam tai nerūpi" Atsakiau jai, permesdama savo rankinę per petį.

"Pažįstu jį jau ilgą laiką, Emily, jis to nepadarytu, nesvarbu ką sakys" Rimtai pasakė ji, apsivilkdama savo paltą.

Išėjusios iš jos buto, nusileidome į pirmą aukštą. Vos įsėdome į taksi, Kat pasakė klubo adresą, ir vairuotojas pradėjo važiuoti, link tos vietos. Mieliau gulėčiau lovoje ir toliau kurčiau savo architektūros projektus, nei važiuočiau į klubą, kuriame net nenoriu būti.

Kai įėjome į klubo vidų, mano ausis užpildė garsi muzika, kurios taip pat nemėgstu. Nužvelgiau visus šokančius žmones, ir mano akys sustojo prie baro, ties juo. Zayn stovėjo prie baro kartu su Louis, gerdamas brangų viskį ir į visus žvelgdamas savo tuo žvilgsniu, kuris priverčia kiekvieną mergina alpti.

"Man reikia išgerti" Garsiai sušukau Katness, temdamasi ją prie baro, bet visiškai į priešingą pusę, nei yra Zayn.

// Zayn Malik

Atsigėriau savo viskio, stebėdamas, kaip Emily su Katness, jau geria po penktą stikliuką degtinės. Atrodo, kad kažkas šiandien nori prisigerti. Sušlapinau lūpas, vis dar nenuleisdamas akių nuo Emily. Žinau, kad pasielgiau su ja žiauriai, bet tuos popierius pertvarkė mano advokatas, o jei jis taip padarė, reiškia taip turi būti.

"Ar ten Katness?" Nustebęs manęs paklausė Louis, "šūdas, ji atrodo karščiau nei visada" Žiūrėdamas į merginą ištarė jis.

"Ramiau, eržile" Nusijuokęs ištariau jam.

Nežinau kiek laiko, bet jau tikrai daug, Louis nenuleidžia akių nuo Kat. Ir tai iš ties keista, nes kai jį paliko Eleanor, jis net nenorėjo veltis vėl į santykius.

"Ir su ja, tavo nuomininkė" Sukikenęs ištarė jis, "girdėjau, kad jai blogai su pinigais, nemažai išmelži iš jos, nors pats tiek nemoki" Juokdamsis pridūrė.

"Iš kur tu žinai viską?" Susiraukęs paklausiau jo ir užbaigiau savo viskio stiklinę.

"Katness papasakojo" Gūžtelėjęs atsakė jis, taip pat baigdamas savo viskį.

Emily išgėrė dar du stikliukus degtinės, o tada pažvelgė į mane. Ji kelias sekundes žiūrėjo į mano akis, bet ji buvo priversta nutraukti mūsų susikirtimą, kai Katness pradėjo ją temptis į šokių salę.

"Tai Kat tau daug pasakoja, taip?" Paklausiau draugo, žvelgdamas į jį.

"Pakankamai" Greitai atsakė Louis.

"Ar tau ji reikalinga tik dėl to, kad gautum paskalas apie visus?" Nusijuokęs paklausiau jo.

"Man ji išties patinka, Zayn, ji kitokia, nei,-" Louis nutilo, žvelgdamas į savo tuščią stiklinę.

"Nei Eleanor" Pabaigiau jo sakinį už jį.

"Taip" Tyliai sumurmėjo jis, "sušikta kalė" Piktai ištarė jis, pakeldamas akis į barmeną.

Louis neapykanta Eleanor yra iš ties didelė. Pirmą kartą matau, kad vaikinas gali šitaip nekęsti savo buvusios gyvenimo meilės. Nors iš ties nežinau, kaip pats jausčiausi, jei šitaip pasielgtu su manimi, mano mergina.

"Dar dvi stiklines to paties" Louis ištarė barmenui, kuris tik palinksėjo galva, paimdamas iš mudviejų stiklines.

Dar kartą žvelgiau į Emily, kuri šoko su Katness. Jos vis juokėsi iš kažko, Emily atsisuko daugiau į mano pusę, nestipriai suklupdama, jaučiau kaip mano širdis trumpam sudrebėjo ir vieną sekundę jau norėjau keltis eiti prie jos, bet tada ji pradėjo dar labiau juoktis. Ji trumpai pažvelgė į mane, nusišypsodama savo miela šypsena, o tada krito tiesiai į kažkokio vaikino rankas.

"O dieve" Garsiai ištariau, ir staigiai atsistojęs iš savo vietos nuėjau prie merginų.

Tas vaikinas jau norėjo ją pakelti, nuotakos stiliumi, bet aš jam neleidau ir paėmiau Emily į savo rankas, lengvai pakeldamas ją.

"Kat, tavimi pasirūpins Louis, o man reikia šią mažą alkoholikę pargabenti namo" Ištariau merginai stovinčiai priešais mane, kuri sutrikusi linktelėjo galva.

Colleague // z.m ✔️Where stories live. Discover now