Trisdešimta dalis

5.9K 375 26
                                    

// Zayn Malik

Sunkiai pramerkiau akis, pajautęs, kaip kažkas atsisėda netoli manęs ant lovos krašto. Kelis kartus sumirksėjau, ir stipriai susiraukiau, kai stiprus galvos skausmas užliejo mano galvą. Žvelgiau prisimerkęs į Emily, kuri sedėjo priešais mane, su mėtu arbatos puodeliu.

"Labas rytas" Mielai nusišypsodama, ištarė ji.

"Labas" Girgždančiu balso tonu atsakiau.

Pakėliau ranką norėdamas paliesti jos ranką, bet tada pamačiau apibintuotą ranką, pažiūrėjęs į kitą, išvydau tą patį vaizdą.

"Aš sutvarkiau jas, kol tu miegojai" Liūdnai ištarė ji, "papasakosi kas nutiko?" Susirūpinusi paklausė, švelniai paglostydama krumplius, per bintą.

"Agh, tikriausiai parkritau kažkur" Surauktais antakiais žiūrėdamas į rankas, atsakiau.

Puikiai žinau, kodėl mano rankos taip atrodo, bet jai nebūtina to žinoti, nenoriu, kad ji jaudintusi per daug dėl to.
Nusukau savo akis į Emily, kuri žiūrėjo tiesiai į mane. Ji šiek tiek pasikėlė ir paėmė nuo spintelęs sultis, su viena tablete, tuo met ištiesė link manęs.

"Ačiū" Padėkojau jai, išgėręs tabletę nuo galvos skausmo ir padėjau stiklinę ant spintelės šalia lovos.

Ji tik šyptelėjo, ir norėjo keltis, bet sugavęs jos ranką, pasodinau atgal. Nykščiu pradėjau glostyti jos delno vidų, jausdamas, kaip mano kūnas aprimsta.

"Pabučiuok mane" Tyliai ištariau pažvelgęs tiesiai į jos mėlynas akis.

Ji prikando lūpą, o tada šiek tiek pasilenkusi, sulietė mudviejų lūpas. Jaučiau, kaip karštis užliejo visą kūną, uždėjau vieną savo ranką jai ant juosmens ir paguldžiau ant lovos, pats pakipdamas virš jos. Pakišau savo dešinę ranką, po jos trumpa maikute, ir nestipriai suspaudžiau jos vieną šoną, glostydamas jos švelnią odą, kilau aukštyn, nusišypsojau, kai pajutau, jos krūtį, kas reiškė, kad ji po maikute yra visiškai nuoga, ji išleido tylią dejonę, kai švelniai pradėjau masažuoti jos krūtį. Visiškai prie jos prigludau, taip pagilindamas bučinį, Emily atsargiai uždėjo savo rankas ant mano pečių, po to slydo link mano plaukų. Lėtai bučiavau jos žandikaulį, tuo met perėjau ant kaklo. Įsisiurbiau į jos kaklo šoną, slysdamas viena ranka link jos trumpų šortukų.

"Zayn" Ji tyliai sudejavo, sualsuodama.

Užkišau savo vieną ranką už jos kelnaičių, įeidamas į ją vienu pirštu. Emily išrietė nugarą, stipriau įsikibdama į mano pečius, kas tik dar labiau sukėlė man šypsena. Matyti kokia ji atsidavusi man, sukelia palaima mano akims.

"Zayn, aš.." Emily balsas užsikirto, kai ji pradėjo alsuoti dažniau.

Ištraukiau greitai ranką ir numoviau jos šortukus kartu su kelnaitėmis, kai atsikračiau savo apatinių, staigiu judesiu įėjau į ją, visu ilgiu. Emily garsiai sudejavo, dar labiau išsiriesdama, ir prisispausdama prie manęs. Įsikibau į lovos atlošą, pradėdamas judėti greičiau. Priglaudžiau savo lūpas prie jos kaklo, alsuodamas į jį.

"Ateik pas mane, mažute" Sukuždėjau šalia jos ausies.

Emily tyliai sušnabždėjo 'Velnias', dar labiau išsiriesdama, ir pradėdama garsiau dėjuoti mano vardą. Pradėjau dar greičiau skverbtis į ją, vos mano kūną pradėjo pildyti karštis. Jaučiau, kaip Emily kūnas įsitempė, ir ji stipriai užmerkė akis, sukąsdama apatinę lūpą. Po kelių staigių judesių, jaučiau kaip ir pats pasiekiau viršūnę. Nusiridenau nuo jos, stengdamas suvienodinti savo kvėpavimą.

"Aš nesveikai tave myliu" Ištariau jai, pabučiuodamas į jos lūpas.

Išlipęs iš lovos užsidėjau apatinius, ir pasiėmęs švarius drabužius nuėjau į vonią.

"Velnias" Ištariau įėjęs į vonią, kai supratau, ką neseniai ištariau Emily.

Colleague // z.m ✔️Där berättelser lever. Upptäck nu