Keturiasdešimt penkta dalis

3.2K 153 14
                                    

// Zayn Malik

Pabudau nuo tylios muzikos, sklindančios iš svetainės. Norėjau dar pagulėti lovoje, bet privalau keltis ir pradėti savo įprastą dieną. Atlikęs visus reikalus vonioje, išėjau iš miegamojo, kaip tik tuo metu, kai mano telefonas pradėjo skambėti.

"Klausau?" Ištariau pridėjęs telefoną prie ausies.

"Labas rytas, atsiprašau, kad jus trukdau, iš pačio ryto, bet rytoj yra numatytas skrydis į Šveicarijos kalnus, ar jį vis dar patvirtinti?" Septinto aukšto sekretorės balsas pasiekė mano ausis.

Atsidusau, ir trumpam užmerkiau akis, pirštais patrindamas savo akis. Visiškai nesuprantu apie, ką ji kalbą. Gal seniau mudu su Louis, planavome kažką panašaus?

"Atšauk jį, šio metu yra daug darbų, nėra laiko kelionėms" Ištariau jai.

"Gerai, supratau, viso gero" Ji tiek ištarusi padėjo ragelį. Pažvelgiau į telefoną ir patikrinęs ar tikrai padėtas ragelis, įsidėjau į šortų kišenę.

"Labas rytas" Ištariau merginai, sėdinčiai prie nešiojamo kompiuterio, kuri smalsiai žiūrėjo į mane.

"Labas" Jos veide atsirado šypsena, kai tik įėjau į svetainę, "kaip miegojai?" Ji pasiteiravo, sekdama mane, savo prislopintu žvilgsniu.

"Tu greitai nuo manęs pabėgai" Atsidusęs atsakiau jai, tada atsisėdau šalia jos ant sofos.

"Nepyk" Prikąsdama apatinę lūpą, atsakė Emily.

"Ar ant tavęs galima pykti?" Švelniai priglausdamas savo lūpas prie jos skruosto, pasakiau.

Emily žandai nusidažė rožinę spalva. Miela, kai ji vis dar raustą, dėl mano tokių menkų prisilietimų.

"Aš, kai, ką nupirkau mudviems" Ji lėtai pasakė, jos šypsena tapo liūdna.

"Ką, princese?"

"Ta kelionė, kurią tu, ką tik atšaukei, į Šveicarijos kalnus" Emily kalbėjo ypač lėtai, kas privertė mane susiraukti, "norėjau padaryti, tau staigmeną, kad pailsėtume nuo visko, kas šio metu mus supa aplink, buvau pakvietusi ir Jake su Danieliu bei Louis su Katness" Ji pridūrė, atsitraukdama ir jos akyse pasirodė ašaros.

"Ką?" Susiraukęs paklausiau, tai ji suorganizavo tą kelionę? O aš galvojau, kad pats seniau ją suplanavau, nes turėjome tokių minčių su Louis.

"Nesvarbu, esu tikra kvaiša, atsiprašau" Ji sukuždėjo, atsistodama.

"Emily" Norėjau ją sustabdyti. Kartais jį būną tikrai  užsispyrusi ir neleidžia man nieko pasakyti.

"Aš tikrai atsiprašau, aš tiesiog pagalvojau, kad tau būtų į naudą pailsėti" Ji liūdnai šyptelėjo, nuo ko man suskaudo širdį.

Ji nuėjo į virtuvę, palikdama mane sedėti vieną, pasimetusį. Parašiau žinutę sekretoriai, kad neatšauktu tos kelionės.

"Tavo kava" Emily man ištiesė puodelį, vos įėjau į virtuvę.

// Emily White

Pati nesupratau, kas ką tik įvyko svetainėję. Reikėjo pasitarti su Zayn, prieš perkant tą kelionę, bet padariau savaip. Neapgalvojau visko iki galo.
Padariau Zayn kavos, ir vos įėjo į virtuvę, padaviau jam jo puodelį. Jis švelniai jį paėmė iš manęs, apdovanodamas plačia šypseną.

"Kada ta kelionė?" Jis paklausė, priversdamas suskausti mano širdį, nes dabar tikriausiai pasijuoks iš to.

"Pamiršk ją, Zayn. Tai buvo kvaila, neapgalvota įdėją" Papurtydama galvą pasakiau ir nuleidau savo akis į kavos puodelį rankose.

"Princese, tai puiki įdėją" Prieidamas arčiau ištarė Zayn.

Susiraukusi, pakėliau akis į jį. "Ką?" Vos atsakiau.

"Man ji patinką, ir tikrai į ją važiuosim, galvojau, kad aš seniau su Louis, ją suplanavau, todėl ir atšaukiau" Žiūrėdamas į mane savo nuostabiomis rudomis akimis, jis paaiškino.

"Tu buvai minėjęs, kad nori kažkada ten nuvykti" Šyptelėdama atsakiau.

"Kodėl ne dviese?" Jis paklausė apsikabindamas mane, ir savo smakrą padėdamas man ant viršugalvio. Kartais pati nesuvokiu, koks jis iš tiesų aukštas.

"Pamaniau, daugiau žmonių smagiau. Be to niekas nesako mums visada būti su jais" Truputį atsitraukdama atsakiau ir pažvelgiau aukštyn.

Zayn pasilenkė ir trumpam suglaudė mudviejų lūpas, priversdamas mane nusišypsoti. Padėjęs mudviejų kavos puodelius į šoną, jis suėmė mano liemenį, pakeldamas ir pasodindamas ant virtuvinės spintelės.

"Juk žinai, kaip aš tave myliu?" Jis sukuždėjo prie pat mano lūpų.

Apsikabinau rankomis jo kaklą, prisiglausdama arčiau. Pakštelėjau į Zayn lūpas, ir jis pasinaudojęs tuo pagilino bučinį. Jo rankos pradėjo slidinėti mano nuoga oda, po maršinėliais.

"Atsiprašau" Nepažįstamas balsas ištarė ir staigiai nustūmiau Zayn, sutrikusi pažvelgdama į tą pusę.

{*}

Man reikia jūsų pagalbos!
Anksčiau esu skaičiusi istoriją (o gal ji buvo verčiama dabar nebepamenu), itin panaši į "After". Pagrindinis veikėjas Harry Styles ir jei gerai atsimenu mergina Lily Collins. Pradžia labai panaši į istorijos "After" (Mergina turi vaikiną, jis ją su jos mama atlydi į universitetą). Harry dirba knygų redakcijoje (ar kažkas panašaus), skaito rankraščius ir pnš., po to ten įdarbina ir tą merginą. JEI esat skaitę kažką panašaus prašau, padėkit surasti, nes tikrai labai noriu vėl perskaityti tą istoriją.
Todėl jums dovanoju antra dalį!

Colleague // z.m ✔️Where stories live. Discover now