Aštoniolikta dalis

5.6K 368 11
                                    

// Emily White

Zayn automobilis su dar keliais automobiliais sustojo ties balta linija. Mačiau stovinčią besijuokiančią merginą automobilių priekyje, bet netrukus ji surimtėjo ir garsiai sušuko 'Ar jūs pasiruošę?', ir vos ji sulaukė garsaus variklių garso pradėjo skaičiuoti nuo trėjų iki vieno.

"Vienas" Sušuko mergina, iškeldama baltą vėliavą į viršų.

Visi automobiliai pradėjo važiuoti, išskyrus vieną, Zayn automobilis liko stovėti vietoje. Iš automobilio išlindo ranka, ir mergina stovėjusi prieky automobilių, greitai pribėgusi trenkė per jo ranką ir su lig tuo veiksmu, Zayn automobilis suriaumojo, pradėdamas važiuoti.

"Kas tai buvo?" Paklausiau atsisukusi į Jake, kuris ramiu veidu viską stebėjo.

"Nežinau, tai lyg Zayn ženklas ar kažkas tokio, anksčiau visada taip darydavo" Gūžtelėjęs pečiais atsakė man.

Linktelėjau jam ir vėl nusukau akis į ten, kur neseniai stovėjo keturi automobiliai. Sukandusi lūpą bandžiau kažką įžiūrėti. Bet girdėjosi tik automobilių garsai. Jaučiau kaip visas kūnas apmirė išgirdus garsų cypiančių padangų garsą ir smūgio garsą. Pradėjau kvėpuoti giliau, atsisukau į Jake, kuris susiraukęs žiūrėjo į priekį.

"Nesijaudink, tai ne Zayn" Raminančiai ištarė Jake, ir paglostė mano nugarą.

"Iš kur žin-," Man nespėjus pabaigti, vienas automobilis staigiai parlekė atgal, garsiai sucypdamas padangomis.

Vos Zayn automobilis spėjo sustoti, jį apsupo daugybę žmonių, šaukdami jo pravardę. Tvirtais žingsniais pradėjau brautis pro žmonių minią link vaikino. Zayn išlipo iš automobilio, ir aš piktai pažiūrėjau į jį.

"Ką tu sau galvojai?" Piktai sušukau ant jo, bet jis užuot atsakęs priglaudė savo lūpas prie manųjų.

Jis suėmė mano veidą, stipriau prisispausdamas prie savojo. Jis lėtai pajudino lūpas, į ką aš atsakiau tuo pačiu. Kūnu pradėjo lakstyti milijonai šiurpuliukų, nuo tokio jo gesto. Atrodo visi esantys žmonės aplink akimirksniu išnyko, ir likome tik mudu. Lėtai atsitraukiau nuo Zayn, žvelgdama į jo rudas akis, kurios šio metu yra pilnos adrenalino.

"Adamai, kažkas nutiko Sabrinai, jos automobilis regis sugedo" Zayn pasakė vaikinui, kuris stovėjo netoli manęs, apsikabindamas mane.

Vaikinas linktelėjo ir dingo tarp žmonių. Zayn buvo priverstas atsitraukti nuo manęs, nes žmonės pradėjo jį sveikinti ir dalinti komplimentus, kad jo važiavimas nepasikeitė bei panašius dalykus.

"Matau susiradai nuolatinę merginą" Vaikinas su šviesiai mėlynais plaukais ištarė, pažiūrėdamas su plačia šypsena į mane.

"Taip, čia mano mergytė" Zayn atsakė jam, vėl apsikabindamas mane ir priglaudė savo lūpas prie mano kaktos.

Jaučiausi keistai, kai jis taip pasakė, nes tai nėra tiesa. Apsikabinau Zayn liemenį ir stebėjau kitus žmones, kai pamačiau link mūsų artėjantį Jake, mano veidą užpildė maža palaima, nes iš visų čia esančių, pažįstu tik jį vieną.

"Šaunus važiavimas, broli" Ištarė Jake, paspausdamas Zayn ranką.

"Tu už tai dar atsiimsi" Zayn piktai jam atsakė.

"Gal būt jau galime vykti namo?" Paklausiau Zayn, pakėlusi akis į jį.

Jis pažvelgė į mane ir jo žvilgsnis iš pikto tapo švelnus, jo veidą užpildė šypsena ir jis linktelėjo, vėl atsisukdamas į savo brolį.

"Pinigus paduosiu Adamui" Zayn ištarė sunerdamas mudviejų rankų pirštus.

"Gerai" Jake tiek te atsakė, "iki, Emi" Atsisukęs į mane ištarė vaikinas.

"Iki" Atsakiau jam menkai nusišypsodama.

Zayn pradėjo vestis mane, pro visus žmones. Kai praėjo žmonių minią, išvydau lengvai sudaužytą rožinį automobilį, apie kurį tikriausiai kalbėjo Zayn.

"Pabūk čia, aš tuoj" Sustodamas ištarė Zayn, "jei kas, garsiai klyk" Pridūrė prieš nueidamas.

Pradėjau tirinėti akimis automobilį, nes niekada dar nebuvau mačiusi iš arti sudaužyto automobilio.

"Jei kada lenktyniausi, neklausyk Adamo, jis parenka merginoms šūdinus automobilius" Ištarė mergina, spirdama į automobilio ratą.

Atsisukau į tą merginą. Ji vilkėjo mėlynus plėšytus džinsus, baltą maikutę ant šleikučių, languotus marškinius apsirišus aplink liemenį ir turėjo ant geltonų plaukų užsirišusi raudoną skarelę.

"Aš Sabrina" Ištiesdama ranką pasakė mergina.

"Emily" Nestipriai paspausdama jos ranką atsakiau.

"Zayn Emily, tikriausiai pirmą kartą matau po to įvykio, kad Zayn taip saugotu merginą" Pavartydama akimis atsakė ji.

"Kokio įvykio?" Susiraukusi jos paklausiau.

"Sabrina" Griežtas Zayn balsas pasiekė mano ausis ir mudvi atsisukome į piktą Zayn.

Colleague // z.m ✔️Where stories live. Discover now