Šešiolikta dalis

6.1K 314 7
                                    

// Emily White

"Emily, ar tu greit?" Išgirdau Zayn balsą savo kambaryje.

Išėjau iš vonios apsivilkusi aptemtą raudoną suknelę bei juodais aukštakulniais, kurie vis tiek manęs nepadaro aukštesnės už Zayn, vos siekiu jo smakrą.

"Atrodai nuostabiai" Pagyrė jis, nužiūrėdamas mane arba tiesiog 'rydamas' mane savo žvilgsniu.

"Ačiū, tu taip pat" Atsakiau jam, pasiimdama nuo lovos juodą delninukę.

"Gali užrišti?" Paprašė Zayn, iškeldamas juodą kaklaraištį į viršų.

"Žinoma" Atsakiau prieidama prie jo ir ištiesdama jam savo delninukę, kurią jis paėmė į savo ranką.

Paėmiau iš jo juodą kaklaraištį ir lėtai uždėjau aplink jo kaklą, greitai užrišau ir pataisiusi jo baltus marškinius, paglosčiau jo pečius.

Sekiau paskui Zayn iki lifto, vos įėjome, jis paspaudė mygtuką su raide 'P'. Užmerkiau trumpam akis, kai liftas pajudėjo, o atmerkusi pažvelgiau tiesiai į Zayn, kuris stebėjo mane per veidrodį. Jaučiau, kaip karštis užliejo mano kūną, dėl tokios įtemtos minutės.

"Prisisek Zayn" Ištariau vos įsėdome į jo juodą Maserati automobilį, pati padarydama tą patį.

Jis nusijuokė ir užkūrė automobilį, priversdamas jį garsiai suriaumoti. Rimtai pažiūrėjau Zayn ir pasislinkusi šiek tiek arčiau jo, bandžiau pasiekti iš jo pusės saugos diržą, kai pavyko tai padaryti, patraukiau ir prisegiau Zayn.

"Tu visai kaip mama" Pavartęs akis, pasakė jis.

"Taip" Atsakiau jam, pergalingai nusišypsodama.

Po penkiolikos minučių, privažiavome didelius vartus, Zayn paspaudė pultelyje mygtuką ir vartai pradėjo judėti. Stebėjau aplinką, vos Zayn pradėjo važiuoti žvyru piltu keliu, link namo, primenančio pilį. Ir taip maniau, kad jo šeima valdo didelius pinigus, bet pamačius šį namą suprantu, kad jie valdo milžiniškus turtus.

"Štai ir atvykome" Ištarė Zayn, užgesindamas automobilio variklį.

Šyptelėjau jam, lėtai išlipdama iš automobilio, ir pradėjau sekti paskui Zayn į namo vidų. Jis praleido mane pirmą pro namų duris ir aš įėjusi į vidų, palaukiau jo, apsižvalgydama aplink.

"Nesijaudink" Sukikendamas sušnabždėjo šalia mano ausies Zayn.

"Negaliu, jaučiuosi lyg būčiau tavo mergina, kuri susipažįstą pirmą kartą su tavo tėvais" Ištariau jam palyginimą, kas privertė jį tik dar labiau nusijuokti.

"Viskas bus gerai" Paglostydamas mano nugarą atsakė jis.

Pakėliau akis į laiptų pusę, pamatydama jais besileidžiantį Jake, apsirengusį priešingai nei mes. Aš su Zayn vilkėjome formalius drabužius, o Jake paprasčiausiai vilkėjo plėšytus juodus džinsus, baltą maikę ir juodą kožą.

"Jie jau čia" Vaikinas užrėkė ant visų namų eidamas link mūsų, priversdamas mane nusijuokti, dėl tokio jo vaikiško elgesio.

"Jake" Juodų, banguotų plaukų moteris piktai ištarė vaikinui, išeidama pro dideles baltas duris.

Moteris vilkėjo raudonos spalvos kostiumėlį, nejučia šyptelėjau, supratusi, kad mes atrodome visai panašiai. Jake priėjo prie manęs ir pabučiavo mane į skruostą, nustebindamas savo tokiu elgesiu ir pasiliko stovėti man iš dešinės.

"Malonu tave čia matyti sūnau" Pilnu laimės balsu ištarė moteris, pabučiuodama Zayn į skruostą.

Moteris malonia šypsena atsisuko į mane. "O tu tikriausiai Emily White, aš Trisha Malik, Zayn mama" Moteris prisisatė, ir apsikabino mane.

Buvau nustebusi jos tokio elgesio, nes nemaniau, kad Zayn šeima tokia svetinga. Zayn mama mus pradėjo vestis link valgomojo, kur mūsų jau laukė paruoštas maistas bei prie stalo sedėjo ponas Javadd Malik, skaitydamas laikraštį.

"Sveiki" Maloniu balso tonu ištariau.

Vyras lėtai pasisuko į mudu, ir maloniai nusišypsojęs man atsakė tuo pačiu, bet į Zayn net nepažvelgė. Galiu spręsti, kad jie yra susipykę dėl kažko ir tykiosi, kad ta priežastis tai ne aš.
Visi susėdome prie stalo, ir netrukus namų patarnautojai pradėjo nešti lėkštes su maistu.

"Emily, gal norėsi, kada išeiti kavos?" Paklausė manęs Jake, kai jo mama pradėjo kalbėtis su savo vyru.

"Aš nežinau" Lėtai atsakiau jam, sutrikdama.

"Noriu su tavimi pakalbėti apie Danielį bei viską paaiškinti" Sušnabždėjo jis, bet galėjau išgirsti jo balse jaudulį.

"Gerai" Sutikau, nors nežinau ar to tikrai noriu.

"Puiku" Ištarė jis, pradėdamas greitai valgyti maistą.

Atsisukau į Zayn, kuris stumdė savo lėkšteje maistą. Jis pasisuko į mane, ir greitai nusisukau, jausdama vėl tą patį karštį užliejant mano kūną.

"Ačiū mama už skanią vakarienę, esu pavargęs, tad eisiu į savo kambarį pailsėti" Jake atsistodamas nuo stalo pasakė.

Ponia Trisha linktelėjo mielai nusišypsodama sūnui, Jake priėjo prie jos ir pabučiavo į jos žandą, o tuo met atsisuko į mane.

"Iki, Emily" Pamojęs man, jis išėjo pro valgomojo duris.

{*}

Emily suknelė apačioje.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Colleague // z.m ✔️Where stories live. Discover now