Dvidešimt aštunta dalis

5.5K 339 8
                                    

// Zayn Malik

Stebėjau kaip Emily šypsosi, klausydamasi ką jai pasakoja mama apie Daniellės pasiekimus mokykloje. Pats negaliu suprasti kokius jausmus puoselėju Emily, kai išgirdau Jake žodžius, susimąsčiau apie viską. Akyse tarsi prašvesėjo, kai pagalvojau apie Emily, kaip savo merginą. Negaliu pasakyti, kad myliu ją, bet jaučiu jai, kažką arčiau to.

"Pažiūrėkime Emily nuotraukas" Ištarė Danielle, pakildama nuo sofos.

"Dani, jis mano viršininkas, ne vaikinas" Emily lėtai ištarė, ir sudarė trumpai akių kontaktą su manimi.

Susiraukiau nuo jos tokių žodžių, bet stengiausi nekreipti dėmėsio. "Aš su mielu noru pažiūrėčiau" Nusišypsojęs ištariau merginai priešais save.

Danielle paėmė iš lentynos storą nuotraukų albumą, ir atsisėdo šalia manęs. Vos ji atvertė pirmą puslapį, pamačiau tamsiais, garbanotais plaukais mažą mergytę, šalia labai man matyto vyro.

"Nemanau, kad verta žiūrėti toliau" Ištarė Emily, kai jau buvome peržiūrėję daugiau nei pusę albumo.

"Bet aš noriu" Atsakiau jai, su šypsena.

Pažvelgiau atgal į nuotraukų albumą, ir atverčiau kitą puslapį, pamatydamas nuotrauką, kurioje Emily jau maždaug septyniolikos metų, šalia man puikiai pažįstamo vyro. Įdėmiau apžiūrėjau nuotrauką, melsdamas, kad čia nesusipratimas, kad apsipažinau.

"Čia Emily su tėčiu, jiedu visada gerai sutardavo, jei ne tėtis, Emily nebūtu baigusi architektūros kursų" Danielle paaiškino, mielai nusišypsodama.

"Emily su tėčiu" Tyliai ištariau, vis dar neatitraukdamas akių nuo nuotraukos, "o kuo vardu buvo jūsų tėtis?" Paklausiau merginos, kuri pakėlė akis į mane.

Mintyse pradėjau melstis, kad ji neaištartu vardo, apie kurį dabar galvoju.

"Jacob Gilliant White" Ištarė Danielle.

Vos susilaikiau nenusikeikęs, dabar man paaiškėjo, kodėl Emily mama taip keistai mane nužiūrėjo, kai pasakiau savo pavardę, ta moteris tikriausiai viską žino. Atsiprašęs Daniellės, išėjau į balkoną ir prisidegiau cigaretę.
Emily tikriausiai nieko nežino apie mano tėvo ir jos tėvo santykius, nes nemanau, kad ji būtu taip lengvai su manimi bendravusi.

"Šūdas" Sukandęs dantis sumurmėjau.

"Zayn?" Švelnus merginos balsas pasiekė mano ausis.

"Ką?" Stengdamas ko malonesniu balso tonu ištarti pasakiau.

"Norėjau tik pranešti, kad mudu gausime miegoti vienoje lovoje, jei tu neesi prieš" Lėtai ištarė Emily, stovėdama man už nugaros.

"Viskas gerai" Atsakiau jai, pažiūrėdamas pro petį į ją.

"Gerai tuo met" Šyptelėjus atsakė ji.

Baigęs rūkyti cigaretę, įėjau į butą, pro baltas duris. Įėjęs į Emily kambarį, radau ją gulinčią jau lovoje ir kažką darančia savo kompiuteryje. Nusivilkau lėtai savo kostiumo švarką, o po to ir baltus marškinius.

"Ką darai?" Paklausiau Emily, pasidėdamas rūbus ant komodos.

"Tik peržvelgiau dokumentus rytojuj" Uždarydama savo loptopą atsakė ji.

"Puiku" Sumurmėjau nusivilkdamas kostiumines kelnias.

Numečiau ant žemės vieną kaldrą, ir palindau po Emily kaldra, apsikabindamas ją. Panardinau savo veidą į jos kaklą, ir kelias sekundes apsvaigau nuo jos kvapo.

"Kodėl manei, kad miegosiu po atskira kaldra, kai galiu miegoti apsikabinęs tave?" Ištariau tiesiai jai į kaklą.

"Nežinau" Tyliai atsakė ji.

"Dievinu tavo odą" Paglostydamas jos šlaunį sukuždėjau, "ji tokia švelni" Pridūriau, pabučiuodamas į jos kaklą.

Colleague // z.m ✔️Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum