Keturiasdešimt trečia dalis

3.4K 206 2
                                    

// Emily White

Nervingai perbraukia dešine ranka per savo plaukus, stebėdama, kaip Zayn automobilis važiuoja link starto linijos. Atsiskau į Danielį, kuris drąsinančiai nusišypsojo man, tuo met mano akys užkliuvo už daikto prie jo juosmens.

"Ar tai ginklas?" Prieidama prie jo, paklausiau.

"Pilna apsauga" Atsakė Jake, atsiradęs prie mūsų.

"Jūs nesveiki" Piktai ištariau, nesuprasdama, kas gali norėti kesintis į mano gyvybę?

"Klausyk Emily, čia vyksta baisūs dalykai, kas antras čia esantis žmogus turi ginklą" Įsiterpė ir Louis, jo balsas skamba lygiai, kaip Zayn. Šaltai ir griežtai.

Papurčiusi galvą, gražinau akis ties starto linija, prie kurios stovi Zayn. Mano širdis dreba, iš baimės, kad jam gali, kas nors nutikti. Išgirdusi merginos balsą pasisuku į kairę, ir prisimerkiau, nežinodama kas ji.

"Wow" Mergina ištarė su plačia šypsena.

Mergina vilki trumpą, raudoną suknelę, jos kojos atrodo dailiai, ypač su juodais aukštakulniais, šviesūs plaukai vos siekiantys krūtinę ir itin gražūs veido bruožai.

"Aš Shannon" Su šypsena veide, ji man ištiesė ranką.

Prisiminiau merginą, kai Zayn man pasakojo apie ją. Merginą, kuri jį apgavo ir išėjo pas jo priešą. Niekinančiai pažvelgiau į ją ir po to į jos ranką, nusisukau žiūrėdama į Zayn automobilį.

Pro merginos lūpas išėjo juokas. "Lygiai tokia pati, koks ir Zayn" Pavartydama akis atsakė ji, "kai žmonės sveikinasi turi jiems atsakyti" Pridūrė savo cypiančiu balsu.

"Manęs tu visiškai nedomini, pigi kekše, aš čia esu pažiūrėti savo vaikino lenktynias" Piktai jai atsakiau, ypač pabrėždama žodį 'vaikino'.

Girdėjau, kaip už manęs esantis Louis suprunkštė. Net nepastebėjau, kaip jie vėl mane apstojo. Mergina papūtė lūpas, žiūrėdama į mane.

"Žinai, Zy apie tave sakė lygiai tą patį, kai mudu mylėjomes" Pakeldama abu antakius atsakė ji.

"Tikriausiai turėjo omeny tave" Atkirtau jai.

Pasigirdo garsus šūvis ir visi automobiliai pradėjo važiuoti, tik Zayn automobilis liko prie starto linijos, mergina stovėjusi priešais automobilius pribėgo prie Zayn ir trenkė jam per delną. Pasigirdus cypiančioms padangoms, per kelias sekunde nebeliko juodo automobilio prie starto linijos. Pažvelgiau į vaikinus, kurie taip pat stebėjo, tą vietą, kur neseniai buvo sportiniai automobiliai.

"Ko tau čia? Laisva, gali eiti iš čia" Atsisukusi į blondinę pasakiau.

Ji spragtelėjo pirštais ir vaikinas esantis už jos nusitaikė į mane, man nespėjus sureaguoti, prieky manęs stojo Louis, ir iš šonų Danielis su Jake, jie stovėjo nusitaikę ginklais į jų pusę.

"Vaikinukai" Mergina šypsodamasi ištarė, "ne jaugi šautumėt į mane" Juokdamasi pridūrė

"Jei prireiks, Shay" Ramiu balso tonu atsakė Louis.

Išgirdau sodrų vaikino balsą, vis kartojantį garsiai žodžį 'ramiai'. Jis iškėlęs rankas priėjo prie blondinės ir pabučiavo jai į skruostą.

"Mes nenorime aukų" Vaikinas pasakė, žiūrėdamas į Jake.

"Niekas nenori" Atsakė jam Danielis.

Vaikino akys nuslydo link manęs. Jo veidą papuošė plati šypsena. Jis atrodo panašus iš veido bruožų į Zayn, tik, kad šis vaikinas blondinas. Ir turi žymiai daugiau tatuiruočių už Zayn.

"Nuleiskit ginklus" Jis ištarė už savęs esantiems vaikinams, "leisit man susipažinti su šia mergina?" Jis paklausė priėjęs prie Louis.

"Viskas gerai" Ištariau, kai Louis pažvelgė į mane.

Vaikino veide atsirado dar platesnė šypsena. Žvelgiau į jį piktu žvilgsniu, vos priėjo arčiau.

"Mano vardas Paul" Pasakė ištiestamas ranką.

"Ir?" Piktai atkirtau.

Vaikinas nusišypsojo, pradėdamas juoktis ir tik dabar pastebėjau kad jo, kai kurie dantys auksiniai. Nurijau susikaupusias seilias, dėl baimės, kurią dabar patiriu.

"Jau įsimylėjau tave" Pasakė palaišydamas apatinę lūpą liežuviu.

Nieko jam neatsakiau, tik piktai žiūrėjau į jį. Jis švelniai suėmė mano smakrą ir lėtai pakėlė jį, apžiūrėdamas mano veidą.

"Dailus veidelis" Sušnabždėjo visai šalia mano lūpų.

Sukaupusi drąsa pastūmiau jį nuo savęs. Paul dėjo žingsnį atgal, sukąsdamas dantis. Pažvelgiau pro jo petį į Jake, kuris lygiai, kaip ir aš stovėjo išsigandęs.

"Ar tavęs niekas nemokino manierų?" Paul paklausė manęs, prieidamas arčiau, jo balso tonas pasidarė piktas, o akys pajuodavo.

Regis jis įpratęs gauti, tai ko nori. Turi panašumų su Zayn.

"Mokino, bet nežadu jų pritaikyti, bendraujant su tokiu pašlemėku, kaip tu" Išspjoviau žodžius.

Jis iškėlė ranką, ir kai jau tikėjausi, kad trenks, už manęs pasigirdo automobilio riaumojimas. O netrukus, blondinas buvo smarkiai nustumtas nuo manęs.

"Zayn" Vaikinas nusijuokė.

"Sušiktai dar dėsi žingsnį link jos, ir man bus nusispjaut, kas po to man bus, bet tavo snukį aš išmalsiu" Sukandęs dantis jam atsakė Zayn, stodamas priešais mane.

Colleague // z.m ✔️Where stories live. Discover now