Dvidešimt šešta dalis

6K 347 6
                                    

// Emily White

Zayn nesustojo kalbėjes apie juokingus įvykius, kurie nutiko jam gyvenant su Louis, šiame bute, tai pagrindinė priežastis, kodėl jis jo nepardavė. Iš jo pasakojimų suprantu, kad šis butas turi labai daug smagių prisiminimų.

"Neįsivaizduoji, kaip toks gyvenimo etapas tave pakeičia ateityje" Zayn ištarė, pažvelgdamas tiesiai į mano mėlynas akys.

"Tikiu" Ištariau rimtu balso tonu.

Atsistojau iš savo vietos ir jau norėjau palinkėti jam labos nakties, bet jis taip atsistojo. Zayn trumpai pažvelgė į mano akis, o tuo met lėtai uždėjo savo rankas ant mano liemens, priglausdamas savo lūpas prie manųjų. Švelniai pabučiavęs, netardamas nė žodžio sunėrė mudviejų rankų pirštus, ir nusivedė link savo kambario. Vos įėjome pro kambario duris Zayn vėl pabučiavo mano, ir neskubėdamas nusivilko savo švarką, numesdamas jį kažkur ant žemės. Pati nepajutau, kaip pro mano lūpas išėjo malonumo aimana, vos Zayn lūpos pradėjo glamonėti mano kaklą. Prięję lovos kraštą, Zayn mane švelniai stumteli ant jo minkštos lovos, pats pakibdamas virš manęs, nesustojo glamonėti mano degančios nuo aistros, odos. Lėtai atitraukęs šone esanti mano suknelęs užtrauktuką, jis nutraukė ją mano kūnu, palikdamas mane vien tik po juodais apatiniais. Zayn vėl užgulė mane, ir aš pradėjau atseginėti jo marškinių sagas, bet nebeiškentusi laukimo, patraukiau už marškinių, priversdama visas sagas išsilakstyti. Kelias sekundes stebėjau jo puikiai ištreniruotą kūną, kurio norisi paragauti lūpomis, iki kol Zayn neįsisiurbė į mano lūpas. Jis atsistojo lovoje ant kelių, lėtai atsisekdamas savo kelnių sagą, ir aš pasidaviau pagundai paragauti Zayn odos, šiek tiek pakilusi iš savo vietos, pridėjau savo lūpas prie jo krūtinės, lėtai kilau aukštyn link jo kaklo įlinkio, taip pat atsistojau ant kelių, kad būtu patogiau pasiekti Zayn kaklą. Vaikino lūpas paliko malonus urzgimas, vos dantimis sukandau jo kaklo odą. Vos Zayn nusivilko savo juodas kelnias, vėl užgulė mane, įsisiurbdamas į lūpas. Zayn greitais judesiais atsikratė mudviejų apatiniais ir spausdamas savo dantimis mano apatinę lūpą, lėtai įėjo į mane, priversdamas mūsų kūnus susilieti. Nevalingai kojomis apsivijau jo liemenį, užmerkdama akis.

"Pažiūrėk į mane" Sukužda Zayn, laikydamas mane glėbyje.

Lėtai pramerkiu akis, ir iš karto susiduriu su jo aistros pilnu žvilgsniu. Zayn pagreitino savo judesius, kas kelis kartus sulėtindamas, jis lūpos pradėjo glamonėti mano kaklą. Nestipriai suleidau savo nagus į Zayn nugaros odą, kai jo judesiai pasidarė aršesni, kas dar labiau kėlė nepaprastus jausmus. Pridėjau savo lūpas prie Zayn kaklo, lėžuviu perbraukdama per jo įlinki, kas privertė jį suaimanuoti, krimstelėjau per daug jo kaklo odos, nuo ko rytoj ryte, tikriausiai liks žymė, bet regis Zayn tai buvo nė motais, jis tarsi apsvaigintas šio skausmo pradeda judėti stipriau.
Pajaučiau kaip mano kojų pirštai įsitempia, nuo artėjančio sprogimo, iš pasitenkinimo suleidžiu nagus į Zayn nugara, net neabejodama, kad ryt ten bus ryškios žymės, Zayn suglaudžia lūpas, užtildydamas mano norimą riksmą. Tada pradeda judėti ritmingai, ir aš išrietusi nugarą, įsikimbu į gretimai esančią pagalvę, nuo malonaus jausmo užpildant mano visą kūną. Zayn netrukus taip pat išsilieja į prezervatymą, garsiai suaimanuodamas.

"Tu nereali" Zayn sukužda vis dar pakibęs virš manęs.

Jaučiuosi per daug tingi kažką jam atsakyti, o gal tiesiog per stipriai pamylėta, kažką atsakyti. Nusišypsojau Zayn, kuris sujungė mūsų lūpas, lėtam bučiniui.
Apsivilkusi apatinius, atsiguliau ant šono, ir netrukus pajaučiau, kaip Zayn priglunda prie mano nugaros, apsikabindamas mane.

Colleague // z.m ✔️Where stories live. Discover now