Back Home

428 10 6
                                    


Pov Melissa:

Geritsel komt uit het slot en al snel gaat de voordeur open. "Papa!" roept Melanie blij als ze Justin in de deur opening ziet staan. Hij heeft nog maar net zijn koffer binnen gezet als Melanie al om zijn been hangt. Hij glimlacht en tilt haar op. "Hi prinsesje, heb je papa gemist?" Vraagt hij en hij drukt een kusje op haar wang. "Ja, je mag nu niet meer weg!" zegt ze en ze legt haar armen om zijn nek. "Geen zorgen, voorlopig blijf ik bij je" zegt hij en dan loopt hij naar mij toe. "Hi schat, ik ben blij dat je er weer bent" zeg ik en hij knuffelt mij met 1 arm terwijl Melanie nog steeds op zijn andere arm zit. Na een paar seconde trekt hij zich terug en drukt een kusje op mijn lippen. "Ik ben blij dat ik weer even thuis ben" zegt hij en ik glimlach naar hem. "Waar is mijn andere prinsesje trouwens?" Vraagt hij en ik kijk naar de trap. "Die ligt nog te slapen, maar ze zal zo wel weer wakker worden, ze moet zo iets eten". Justin knikt en zet Melanie weer op de grond. Dan loopt hij de trap op, naar boven. Melanie gaat achter hem aan en ik loop de keuken weer in. Justin zal Mylena zo wel meenemen naar beneden dus ik maak vast wat te eten voor haar klaar.

Na een tijdje komt Justin de keuken binnen met Mylena in zijn armen en Melanie achter zich aan. "Mijn prinsesjes groeien veel te hard, ik hoef maar met mijn ogen te knipperen, en dan moet ik ze al weg geven op hun bruiloft" zegt Justin sip en ik glimlach. "Rustig maar schatje, je raakt ze nooit kwijt, jij blijft altijd hun held en zij jouw prinsesjes" zeg ik en dan glimlacht hij weer. "Dat is waar". Hij zet Mylena in de kinderstoel en gaat dan naast haar zitten. Ik geef hem het eten voor Mylena en dan pakt hij een hapje met de lepel. "Prrrrrrr, daar komt de privejet!" Zegt hij en Mylena neemt een hapje. Ik schud lachend mijn hoofd.

"Hoe lang blijf je nou eigenlijk hier, voor de tour weer begint?" Vraag ik en Justin denkt na. "Ik heb nu precies 2 maanden vrij" zegt hij even later en ik knik. "De meiden en ik hebben je echt gemist" zeg ik en Justin glimlacht naar Mylena, die bij hem op schoot zit. "Ik heb jullie ook gemist". Dan sla ik van achteren, mijn armen om Justin heen en kijken we samen naar Mylena. Ze kijkt ons nieuwsgierig aan en Justin haalt voorzichtig zijn hand door haar haartjes.

"Ik ga mijn koffer maar eens uitpakken" zegt Justin na een tijdje en dan geeft hij Mylena aan mij. "Is goed lieverd, als je hulp nodig hebt, dan roep je maar" zeg ik en hij glimlacht. "Dat hoeft niet prinses, ik help al een hele goede hulp" zegt hij en hij kijkt naar Melanie. "Oké, zo'n goed team heeft inderdaad geen hulp nodig" zeg ik en ik glimlach. Dan lopen ze naar boven en ik ga met Mylena op de bank zitten. Justin heeft gelijk, Melanie en Mylena groeien allebei zo ongelofelijk hard. "Je wordt al zo'n grote meid" zeg ik en ik begin haar te kietelen. Mylena schatert van plezier. "Prinses, kan je me toch even helpen?" hoor ik Justin dan vanaf boven roepen en ik schud lachend mijn hoofd. "Ik kom er al aan" zeg ik en ik sta op en loop met Mylena naar boven. "Wat is er lieverd?" vraag ik en ik zie hem met een moeilijk gezicht naar de wasmachine kijken. "Kan jij alsjeblieft helpen, ik weet echt niet hoe het werkt" zegt hij en ik moet grinniken. "Vooruit dan maar" zeg ik en ik geef Mylena aan Justin. Ik laat hem stap voor stap zien hoe de wasmachine werkt en als ik klaar ben, lopen we naar beneden. We ploffen op de bank en Justin drukt de tv aan. "Zullen we pizza bestellen? Ik heb daar echt zin in" zegt hij dan ineens en ik glimlach "dat vind ik een goed idee, ik had toch al weinig zin om te koken" zeg ik en dan pak Justin de folder van de pizzeria. We beslissen wat we willen en dan besteld Justin het. Ik ga dicht tegen hem aanzitten en leg Mylena in Justin zijn armen. Dan leg ik mijn hoofd op zijn schouder. "Ik ben echt zo blij dat je er weer bent, ik heb je echt gemist" zeg ik en ik druk een kus op zijn wang. "Ik ben ook blij, en de eerste paar dagen ben ik van plan om heel weinig te gaan doen. Ik denk dat ik de deur niet uit ga" zegt hij en ik glimlach naar hem. "Je zal wel moeten, Melanie moet morgen voor de eerste keer naar school, en je hebt zelf gezegd dat je haar hoe dan ook wilde wegbrengen" zeg ik. "Ohja, dat was ik even vergeten, natuurlijk ga ik mee. Dat moment wil ik echt niet missen" zegt hij en ik geef hem een knuffel.

Na een half uur, wordt er aangebeld en Justin en ik kijken elkaar aan. "Ik ga wel, dat zal de pizza wel zijn" zeg ik en Justin knikt. "Mijn creditcard ligt op de tafel prinses" zegt hij en ik knik en pak zijn creditcard. Ik loop de kamer uit, de hal in en open dan de deur. Meteen verstijf ik. "Hoe durf jij je hier nog te vertonen? Rot op!"............

Hi het eerste hoofdstuk van het 3e boek uit de reeks alweer. Hopelijk vinden jullie het leuk. Lieve comments en likes zijn altijd welkom :-)


Only Me (Vervolg Only You & Only Us)Where stories live. Discover now