Airport Attack

194 7 5
                                    

Pov Justin:

Het is de volgende ochtend en ik ben al vroeg wakker. Naast mij ligt Melanie nog rustig te slapen en ik zet ondertussen zachtjes de tv aan. Het nieuws is op en ik luister ernaar terwijl ik tegelijkertijd wat op mijn iphone zit. Pas als ik mijn eigen naam op de tv hoor, ben ik helemaal gefocust:

"Justin Bieber is de laatste tijd vaak gespot bij het AMC in Amsterdam. Bronnen melden ons dat zijn vrouw, Melissa daar momenteel ligt. Ze was een paar dagen terug nog vermist maar gelukkig werd ze snel weer gevonden. Waarom Melissa in het ziekenhuis ligt, en wat ze precies heeft, is niet bekend. Hierover hopen wij u later meer te kunnen vertellen"

Ik zucht en zap dan maar naar een andere zender. Eerst vond ik het verschrikkelijk dat de pers en paparazzi overal op mijn lip zitten, maar nu doet het me eigenlijk niks meer. Ze doen hun best maar. Ook al liegen ze over mij, dan boeit het me nog niet. Ik weet wie ik ben en mijn familie en mijn Beliebers ook, dat is genoeg voor mij. Hierdoor ben ik sterk geworden en heb ik mezelf kunnen ontdekken.

Alleen als ze verkeerde dingen over Melissa of de kinderen zeggen, kan ik uit mijn slof schieten. Gelukkig weet Melissa mij dan altijd weer rustig te krijgen. Zij is naast mijn ouders en Scooter, de enige die dat kan. En daarom is zij ook Mrs Bieber geworden. Zij geeft me gewoon de rust die ik nodig heb, en ik kan gewoon echt mezelf zijn bij haar. Ze vind echt niks gek. Daarom hou ik zoveel van haar. Onze band is zo ongelofelijk sterk en is niet zomaar kapot te krijgen.

Ik ben een beetje aan het zappen op de tv als ik merk dat Melanie wakker is geworden. "Ja Dora!" zegt ze dan ineens en dan laat ik de tv maar op Nickelodeon staan. Ik volg nog snel even een paar mensen op twitter en dan besluit ik maar om ontbijt te bestellen. Als ik dat heb gedaan, haal ik Mylena en zet haar bij mij en Melanie op mijn bed. Ongeveer 20 minuten later, wordt er op de deur geklopt. Ik sta op en doe open. Het is het ontbijt en een vriendelijke jonge vrouw, rijd het karretje met eten naar binnen. Ik geef haar een fooi en dan verlaat ze de kamer weer.

Ik ontbijt rustig met de kinderen en daarna maak ik mezelf en de meiden klaar om te vertrekken. Nadat we Melissa hebben opgehaald uit het ziekenhuis, gaan we gelijk naar het vliegveld. Daarom heb ik de koffers alweer ingepakt.

Pov Melissa:

Justin komt mij zo ophalen en ik heb mezelf al helemaal klaar gemaakt om te vertrekken. Gelukkig heb ik deze keer pillen en hoef ik niet zo vaak naar het ziekenhuis als de vorige keer. Wel ga ik waarschijnlijk mijn haar weer verliezen en daar zie ik verschrikkelijk tegenop.

Als ik ongeveer 10 minuten zit te wachten, komt Justin de kamer binnen met de kinderen. Melanie vliegt gelijk in mijn armen en ik druk een kus op haar hoofd. Dan kijk ik naar Justin, die Mylena op zijn arm heeft. "Hi lieverd" zeg ik en ik geef hem een kus. "Hoe voel je, je?" vraagt hij als ik me weer heb terug getrokken van de kus. "Ik voel me wel redelijk, ik heb mijn spullen al gepakt en ik ben klaar om naar huis te gaan" zeg ik en hij knikt. "Oké, laten we maar gaan dan". Ik neem Mylena van Justin over en hij pakt mijn tas. Dan lopen we samen met Melanie, de kamer uit.

Na een lange vlucht, landen we weer veilig op het vliegveld in Los Angeles. Als de privé Jet staat geparkeerd, stappen we uit en lopen we naar het gebouw. Als we daar zijn, worden onze paspoorten gecontroleerd en daarna lopen we weer door. We lopen rustig richting de aankomsthal en Melanie huppelt vrolijk voor ons uit. Eenmaal in de aankomsthal, is er heel veel paparazzi. Ze wisten waarschijnlijk hoe laat we hier ongeveer zouden zijn. Ik slik en schrik als er ineens een man met een camera, op Melanie af rent en als een gek foto's van haar begint te maken. Melanie kijkt hem bang aan en Justin rent er boos op af. "GEEF DIE CAMERA VERDOMME HIER! IK WIL NIET DAT JE ZO DICHT BIJ MIJN DOCHTER KOMT!" schreeuwt Justin boos en de man begint hem nog meer uit te dagen. "Doe is normaal Justin! Je gaat toch niet schelden waar je kind bij is!". Justin kan zich niet inhouden en rukt de camera uit de man zijn handen en gooit hem kapot op de grond. De man wordt boos en ze raken in gevecht. Melanie is ondertussen naar mij toe gerend en ze houdt mijn hand stevig vast. Zelf sta ik een beetje verstijft toe te kijken, ik voel me zo machteloos nu. Ondertussen komen er nog meer mensen met een camera bij en rennen ze ook op mij en de kinderen af. Ze blijven foto's maken en ik wordt helemaal in een hoekje gedreven. "JUSTIN!" roep ik bang en ik houd Melanie en Mylena, heel dicht bij me. Justin komt gelijk op ons af rennen en gelukkig komt de beveiliging van het vliegveld nu ook in actie. Alle paparazzi wordt weg gestuurd en wij worden mee genomen naar een rustige kamer. Justin is een beetje bezweet en zijn neus bloed. We gaan even rustig zitten en ik haal snel een zakdoek uit mijn tas en druk hem tegen zijn neus. Hij pakt het gelijk van mij over en ik kijk hem bezorgt aan. "Heb je pijn lieverd?" vraag ik en hij schud zijn hoofd. Dan sla ik mijn armen om hem heen. Justin houd me stevig tegen zich aan. We zitten zo een tijdje, tot we worden opgeschrikt door de deur die open gaat. Er komt politie binnen en ik slik. "Kunnen we u ergens mee helpen?" vraagt Justin rustig en ze kijken hem ernstig aan. "Meneer Bieber, u bent bij deze gearresteerd op verdenking van mishandeling van een fotograaf". "Wat? Dat kan u niet doen! Hij wilde ons alleen maar beschermen!" zeg ik en er springen tranen in mijn ogen. Justin zegt niks en staat op zodat ze hem handboeien om kunnen doen. Ik spring op en vlieg Justin weer om zijn nek. "Nee, ze mogen je niet mee nemen!" zeg ik huilend en Justin probeert mij te troosten. "Lieverd, het komt goed, dat beloof ik. Ga jij nu maar zo snel mogelijk naar huis met de kinderen". Dan wordt ik van Justin afgetrokken door een agent en wordt hij afgevoerd............

Only Me (Vervolg Only You & Only Us)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu