Ontvoerd

104 2 0
                                    

Pov Melissa:

De auto rijd flink hard door de straten van LA en ik probeer mezelf een beetje rustig te houden. Misschien kan ik uit deze auto ontsnappen en dan hulp gaan zoeken. Ik wil niet weer mee maken wat ik een aantal jaar terug heb meegemaakt met David. Als ik aan hem denk, lopen de rillingen weer over mijn rug. Oké Melissa, focus! Denk ik bij mezelf en ik kijk rond in de auto. De chauffeur heeft alle deuren op slot gedaan, dus ik moet eerst zorgen dat de deuren open kunnen. Wat als ik de sleutel nou uit het contact probeer te trekken? Heel lang denk ik er niet over na en ik duw mezelf voorin de auto en ik begin aan het stuur te trekken. "BLIJF MET JE POTEN VAN HET STUUR AF!" schreeuwt de chauffeur en hij duwt me keihard opzei en ik knal met mijn achter hoofd tegen het raam aan. Een pijnscheut schiet door mijn hoofd maar ik geef niet op. Al snel moet de auto wel stoppen want we staan voor een spoorweg overgang en er komt net een trein aan. Dit is mijn kans! Weer spring ik bovenop de chauffeur en het lukt mij om ongezien de deuren van het slot te halen. Ik word weer keihard op mijn stoel geduwd en nu is hij echt boos. "NOG 1 KEER EN IK BIND JOU VAST KRENG!" roept hij en ik kijk uit het raam. Een trein raast net voor ons lang. "Oh dat is niet nodig!" zeg ik en ik trek met een ruk het portier open, spring uit de auto en begin te rennen. De chauffeur komt achter mij aan en ik ben echt bang. Dan ziet ik een tankstation en ik ren er naar toe. "BITCH KOM HIER!" hoor ik achter mij en ik ben helemaal buiten adem. Maar opgeven is nu geen optie. Snel ren ik het gebouw van het tankstation binnen. "HELP, IEMAND WIL MIJ ONTVOEREN!" roep ik buitenadem en de tranen beginnen over mijn wangen te rollen. "Kom maar hier meisje, het is goed, je bent hier veilig" zegt de man achter de kassa en ik vertop mezelf bij hem achter de balie. Al snel zie ik de chauffeur en hij loopt snel naar binnen. Dan pas zie ik dat hij een pistool heeft getrokken. "Geef je over Melissa, je kan geen kant meer op!" roept hij en ik ben echt doodsbang. Vanuit mijn ooghoek, zie ik dat de medewerker op een verborgen alarmknopje drukt. "Hier, neem al het geld maar" zegt hij dan en hij opent de kassa. "Ik hoef je geld niet, ik wil alleen dat meisje!". Ik tril echt helemaal en ondertussen stuur ik Justin nog snel mijn locatie door. "Je laat haar met rust, wat moet je van haar?" vraagt de medewerker en de chauffeur begint te grijnzen. "Zij gaat mij nog veel meer geld opleveren dan dat jij hier in je kassa hebt zitten". Dan kijkt de medewerker mij aan en dan zie ik zijn ogen groot worden. "Wacht, jij bent toch de vrouw van Justin Bieber? Wauw het is een eer om je hier te hebben" zegt hij en ik knik ongemakkelijk. "Jaja, zo kan het wel weer, jij gaat nu met mij mee Melissa, dan laat ik alles hier zoals het is en doe ik die vriendelijke jongeman geen pijn".

Dan sta ik op. "Alsjeblieft, hou hier mee op. Je kan nu nog terug, anders zit je straks voor jaren vast. Weet je zeker dat je dat wil? Je maakt je hele leven hierdoor kapot. Je hebt dan geen toekomst meer. Nu kan je dat nog voorkomen" probeer ik maar het doet hem helemaal niks. "Ik heb toch niemand die thuis op mij zit te wachten, dus er is niks te verliezen. En nu ga jij mee of-". Verder komt hij niet want op dat moment horen we de sirenes van politieauto's. "FUCK! MEEKOMEN JIJ!" roept hij en dan grijpt hij mij beet en drukt hij zijn pistool tegen mijn hoofd.

Pov Justin:

Melissa en Hailey zijn net weg en ik ruim de keuken een beetje op. Mylena speelt wat in haar stoel. Net als de keuken klaar is, hoor ik mijn telefoon trillen en ik kijk wie mij een berichtje stuurt. Dan zie ik dat het van Melissa is. Het is een noodbericht en haar locatie staat erin. Ik schrik, wat is er gebeurt. Snel probeer ik haar te bellen. Een tijdje wacht ik af maar ze neemt niet op. Oké, nu maak ik me echt zorgen, Melissa neemt altijd op als ik haar bel. Ik wil naar mijn auto rennen, maar dan pas bedenk ik me dat ik Mylena natuurlijk niet alleen kan laten. Haar mee nemen is ook geen optie want ik weet niet waar ik zo in beland. Snel bel ik mijn moeder. Gelukkig neemt ze gelijk op. "Hi lieverd" hoor ik haar zeggen en ik slik. "Mam, kan je alsjeblieft even op Mylena komen passen, er is iets met Melissa dus ik moet haar gaan zoeken" zeg ik. "Oh jeetje, ik kom er gelijk aan. Over 10 minuten hoop ik bij je te zijn". "Oké mam, dankjewel, je bent de beste!" zeg ik en dan plof ik neer op een stoel.

Na een tijdje gaat de bel en ik spring op. Dat zal mijn moeder hopelijk al zijn. Ik ren naar de deur en trek hem snel open. Maar dan staat Hailey in paniek voor mijn neus. "Justin, ik kan er niks aan doen, Melissa, de taxi-". "Wow Hailey, kom alsjeblieft even binnen en vertel mij alsjeblieft wat er met Melissa aan de hand is" zeg ik en ze knikt en loopt mee naar de keuken. "Hier, drink even wat" zeg ik en ik geef haar een glaasje water. "Dankjewel" zegt ze en ze neemt een slok. Ze haalt even diep adem en begint dan te vertellen.

"Melissa en ik zaten samen in de taxi en na een tijdje zei de chauffeur dat de pin automaat kapot was. Daarom stopte we dus ergens zodat ik wat cash kon opnemen. Melissa bleef zitten en toen ik stond te pinnen, hoorde ik haar gillen, en reed de taxi keihard weg". Ze begint te huilen. "Ze is ontvoerd, ik had haar nooit alleen in die auto moeten laten!" zegt ze en ik leg mijn hand op haar schouder. "Rustig maar, jij kon niet weten dat die chauffeur foute bedoelingen had. Je kan hier echt niks aan doen".

Op dat moment gaat opnieuw de bel. "Momentje, dat zal mijn moeder wel zijn" zeg ik en ik sta snel op om de deur open te doen. Deze keer is echt wel mijn moeder en ze loopt snel mee naar de keuken. "Mam, we moeten nu echt Melissa gaan zoeken, als we niet op tijd terug zijn, kan je dan alsjeblieft Melanie ophalen van school?" vraag ik en ze knikt. Natuurlijk, ga nu maar Justin" zegt ze en dan kijk ik naar Hailey. "Ga je mee? Ik heb je nu echt even nodig Hailey. Jij kan mij vertellen vanaf waar Melissa is ontvoerd".

Ze staat op en er rolt weer een traan over haar wang. "He, het komt goed" ik en ik geef haar een knuffel. Al snel laat ik haar weer los en ze kijkt me recht in mijn ogen aan. "Dankjewel, dat had ik echt even nodig, maar nu moeten we echt gaan" zegt ze en dan lopen we de deur uit en stappen we in mijn auto.

"Oké, vertel mij precies hoe jullie zijn gereden" zeg ik en Hailey wijst me de weg. Na zo'n 10 minuten rijden, komen we aan op de plek. "Hier was het" zegt Hailey en dan kijk ik op mijn telefoon of deze plek overeen komt met de locatie die Melissa mij heeft gestuurd. Dan zie ik dat ze een nieuwe locatie heeft gestuurd. "Ze heeft net weer haar locatie gedeeld, het is hier een paar kilometer verderop" zeg ik en dan start ik de auto weer. "Blijf alsjeblieft goed om je heen kijken" zeg ik en Hailey knikt.

We rijden nog een stukje verder en dan zie ik ineens zwaailichten in de verte. "Ik heb het gevoel dat we daar moeten zijn" zucht ik en ik rij er snel naar toe. We komen aan bij een tankstation waar 3 politieauto's staan en meteen als ik uitstap, wordt ik tegen gehouden door een agent. "Meneer, ik moet u vragen om hier te vertrekken, u heeft hier niks te zoeken!" zegt hij en dan zie ik dat een man, Melissa gegijzeld houd en een pistool tegen haar hoofd gedrukt houdt. "Dat is mijn vrouw! Ik ga hier niet weg!" zeg ik en ik ruk me los. Melissa heeft tranen in haar ogen en ik zie dat ze staat te trillen van angst. "Meneer, blijf alsjeblieft hier staan, niet alleen voor uzelf maar ook voor de veiligheid van uw vrouw. We proberen nu met de man te onderhandelen" zegt de agend en ik voel Hailey's hand op mijn schouder. "Justin, je kan nu alleen maar afwachten. Als jij er nu tussen springt, schiet hij jou of Melissa misschien wel neer". Ik zucht "je hebt gelijk".

Pov Melissa:

"Alsjeblieft, laat me gaan!" smeek ik en dan duwt hij het pistool nog harder tegen mijn hoofd aan. "KOP DICHT!" roept hij. Meteen bijt ik op mijn lip en staar ik naar de grond. Mijn hele lichaam trilt en ik ben zo bang dat hij gaat schieten. "IK WIL MIJN AUTO, NU!" roept hij en dan zie ik Justin ineens uit zijn auto stappen. Hij wordt gelijk tegen gehouden door een agent en er rollen wat tranen over mijn wangen. Ik hoop zo dat Justin niet de held gaat uithangen en op mij af gaat rennen. Dan wordt hij misschien wel neergeschoten.

"Oké, nu is het afgelopen! Laat haar los!" hoor ik dan achter me en meteen daarop volgt een keiharde klap. Meteen kom ik los uit de greep en valt de chauffeur bewusteloos naast mij op de grond. Meteen kijk ik om en dan zie ik de medewerker van het tankstation met een knuppel in zijn hand staan. De agenten rennen gelijk naar de chauffeur toe en ze arresteren hem. Ik sta verstijfd voor me uit te staren en ik merk niet dat Justin snel naar mij toe is komen lopen. "Lieverd, gaat het?" hoor ik hem zeggen maar het komt allemaal niet echt binnen. Hij neemt mij in zijn armen en dan komt er eindelijk iets uit mijn mond. "Ik-ik dacht echt even dat hij me neer ging schieten" stamel ik en Justin houdt mij stevig tegen zich aan en ik hou heb ook vast. "Het is over nu Melis, je bent veilig, hij kan je niks meer doen" zegt hij en hij stelt me een beetje gerust. "Ik ben zo blij dat je er bent" zeg ik en dan kijk ik over zijn schouder naar Hailey. Ze ziet er niet bepaald blij uit en ze kijkt mij een beetje jaloers aan. Dan dringt er ineens iets tot mij door, zou zij hier misschien meer mee te maken hebben? Wat dit niet allemaal een beetje te toevallig? Misschien heeft ze dit allemaal wel in scene gezet, en dat alles om natuurlijk aandacht van Justin te krijgen en hem van mij te stelen! Zeker weten doe ik het niet, maar wat ik wel weet, is dat ze mij en Justin echt niet uit elkaar kan krijgen...........

Only Me (Vervolg Only You & Only Us)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu