New Plans

85 0 1
                                    

Heey lieve lezers!

Sorry dat het zolang heeft geduurd maar ik heb hier een lekker lang nieuw hoofdstuk voor jullie. Hopelijk vinden jullie het nog steeds leuk 

Pov Melissa:

We lopen samen de aankomsthal van het vliegveld binnen en ik heb nog steeds geen idee wat Justin van plan is. "Oké, hier moeten we nog even wachten" zegt hij en hij kijkt ondertussen op zijn horloge. Ondertussen kijk ik naar de net gelande passagiers die de aankomsthal binnen komen.

Na een tijdje zucht ik en draai ik me om naar Justin. "Duurt het nog lang?" vraag ik en hij glimlacht. "Je bent nog net zo ongeduldig als toen ik je net leerde kennen". "Ja en jij bent nog net zo vervelend" zeg ik plagerig en dan draai ik me weer om. Nog even sta ik toe te kijken naar hoe mensen aankomen in de hal en dan sla ik mijn handen voor mijn mond. Mijn moeder komt de hal binnen en ik kan het niet geloven. "Mam?!" roep ik en dan ziet ze mij ook. Snel loop ik naar haar toe en dan knuffel ik haar helemaal dood. "Ik heb je zo gemist!". "Ik jou ook lieverd, ik ben zo blij dat ik hier ben" zegt ze en na een tijdje, laten we elkaar weer los. Dan draai ik me weer om naar Justin en vlieg ik hem om zijn nek. "Je had me niet beter kunnen verassen, echt heel erg bedankt". "Heel erg graag gedaan prinses, ik wil niets liever dan jou gelukkig zien" zegt hij en ik geef hem snel een kus. Dan laat ik hem weer los zodat hij mijn moeder ook een knuffel kan geven. "Dankjewel Justin, ik ben zo blij dat ik hier nu ben" zegt mijn moeder en dan laten ze elkaar weer los.

"Kom, laten we nu maar naar huis gaan, Melanie en Mylena gaan het vast geweldig vinden om je te zien mam" zeg ik en ze glimlacht. "Oh ik kan niet wachten om mijn twee engeltjes weer vast te kunnen houden" zegt ze en dan pakt Justin haar koffer. "We moeten nu echt gaan, mensen gaan ons herkennen en straks komen we hier niet meer weg". "Je hebt gelijk lieverd" zeg ik en dan lopen we snel terug naar de auto.

Na een half uur rijden, komen we aan bij ons huis. "Ik ben zo benieuwd naar hoe Melanie gaat reageren" zegt ik en ik stap uit de auto. Justin helpt mijn moeder met haar koffer en ik loop vast vooruit om de deur open te doen. "Melanie, lieverd, kom eens! Papa en Mama hebben een verrassing voor je" roep ik en al snel komt ze de hal in gerend. Op dat moment komt ook Justin binnen, samen met mijn moeder. "OMA!" roept Melanie en ze rent naar mijn moeder toe. "Jeetje, wat ben jij groot geworden!" zegt mijn moeder en ze tilt Melanie op en ze knuffelt haar. "Ik breng je spullen wel even naar boven" zegt Justin en hij loopt met de koffers, de trap op. Ondertussen loop ik richting de keuken. "Hi, zijn jullie nu al terug" zegt Laura en ik glimlach. "Ja, Justin had als verrassing mijn moeder laten overvliegen. Hoe lief is dat!" zeg ik blij. "Awh, dat is superlief" zegt Laura. "Van mij mag je nu lekker naar huis. Bedankt voor het oppassen" zeg ik en ze knikt. "Geen probleem, ik ben dol op de meisjes"zegt ze en dan loopt ze de kamer uit.

Als Laura weg is, schenk ik even wat te drinken in voor iedereen en ik zet het neer in de woonkamer. Mijn moeder zit op de bank met Melanie en ik ga bij ze zitten. "Heb je oma gemist liefie?" vraag ik aan Melanie en ze knikt. "Komt oma bij ons wonen?" vraagt ze dan en we beginnen te lachen. "Nee liefie, oma komt alleen een tijdje bij ons logeren".

Op dat moment komt Justin de kamer binnen met Mylena op zijn arm. "Oh, Mylena wordt ook al zo groot" zegt mijn moeder en Justin zet Mylena bij haar op schoot. "Zullen we straks gezellig uit eten gaan?" stelt hij dan voor en ik knik. "Dat klinkt leuk, ik denk alleen dat mijn moeder zich misschien eerst even wil opfrissen. Ze heeft een lange reis gehad" zeg ik. "Zal ik je maar je kamer laten zien?" vraag ik en mij moeder knikt. Ze geeft Mylena aan Justin en dan volgt ze mij naar boven.

"Nou mam, dit is jouw kamer" zeg ik en ik open de deur. Ze kijkt vol bewondering rond. "Wauw, soms vergeet ik echt hoe luxe jullie wonen". "Haha, ja ik heb echt geluk met Justin. Hier is trouwens jouw badkamer" zeg ik en ik en ze glimlacht. "Dankjewel lieverd, dan ga ik mij nu even douchen" zegt ze en dan geef ik haar een knuffel. "Ik heb je zo gemist mam, ik ben echt blij dat je er bent" zeg ik. f

Only Me (Vervolg Only You & Only Us)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα