The True

99 2 2
                                    

Pov Melissa:

"Justin, ik wil graag naar huis" zeg ik als ik hem heb los gelaten. "Dat is goed lieverd, kom, we gaan" zegt hij en we willen richting de auto lopen, maar de politie houdt ons tegen. "Kan je misschien even meekomen naar het bureau om een verklaring af te leggen tegen die man?". "Kan dat niet later? Je ziet toch dat ze even moet bij komen van wat er is gebeurt! We komen morgen wel even langs" zegt Justin en hij neemt me mee naar de auto. "Hailey, kom je, ik zal je even naar huis brengen" zegt hij dan en ze knikt en stapt achterin de auto. Ik zucht en stap dan voorin de auto. De hele weg naar het huis van Hailey, staar ik stil voor me uit.

Als we bij haar huis aankomen, stapt Justin even uit. Ik zie hem praten met Hailey en even later geven ze elkaar een knuffel. Hailey kijkt mij grijnzend aan. Snel kijk ik de andere kant op en rol ik met mijn ogen. Die bitch wil Justin gewoon van mij stelen, die blik van haar maakt dat gewoon duidelijk. Ik wordt hier gewoon een beetje misselijk van. Justin is van mij, en hij blijft ook gewoon van mij, dat weet ik zeker.

Justin stapt weer in de auto en hij wrijft kort met zijn hand over mijn been. "We gaan nu lekker naar huis lieverd" zegt hij en ik knik zonder iets te zeggen. Hij start de auto en na een paar minuten zucht ik. "Lieverd, ik denk niet dat mijn ontvoering toeval was". Justin kijkt mij vragend aan. "Hoezo denk je dat?". "Hailey heeft hier meer mee te maken, ze keek me zo jaloers aan toen jij mij daar straks knuffelde en net ook weer. Jij gaf haar een knuffel en ze grijnsde heel gemeen naar mij over jouw schouder". Justin zucht "Melis, ik begrijp dat jij nooit vrienden met haar kan worden, maar Hailey heeft hier niks mee te maken, ze was echt heel erg overstuur". "Misschien was dat gewoon goed geacteerd. Ze wil jouw al jaren van mij afpakken en ineens stond ze weer bij ons op de stoep alsof er niks is gebeurt. Is dat niet een beetje raar? Vervolgens spreken we toch af, komt ze met een taxi aan, terwijl ze zelf een auto heeft. Dan moet ze ineens geld gaan pinnen. En precies als zij is uitgestapt, wordt ik ontvoerd. Ik denk dat ze mij gewoon uit de weg wilde ruimen om jou te krijgen. En natuurlijk maakt ze zichzelf heel onschuldig door overstuur bij jou aan te kloppen"

"Melis, dit gaat wel heel ver. Het is voorbij, laat het nu maar gewoon rusten oké, we hebben genoeg andere dingen aan ons hoofd". "Justin, dit is belangrijk, waarom kies je nou haar kant, ik ben verdorie je vrouw! Je zou achter mij moeten staan!". "Dat doe ik ook, maar ik vind dat je gewoon overdrijft. Ik ken Hailey en ik weet dat ze een bitch kan zijn, maar ze zou jou echt niet laten ontvoeren ofzo". "Nou, misschien ken je haar dan niet goed genoeg!". "Melissa, stop hiermee alsjeblieft, je maakt jezelf alleen maar gek. Die man zit vast en komt voorlopig niet meer vrij, het is voorbij".

Op dat moment rijden we thuis de oprit op. "Je doet alsof die ontvoering niks was, maar ik ben nog nooit zo bang geweest!". "Dat weet ik Melis, en ik ben ook echt heel erg blij dat ik je gewoon weer heel terug heb. Maar ik denk gewoon dat Hailey hier niks mee te maken heeft. Het is gewoon puur toeval". Dan zucht ik en kijk ik hem recht in zijn ogen aan. "Justin, zeg eens eerlijk, voel jij iets voor Hailey?". "Wat is dat nou weer voor vraag, natuurlijk voel ik niks voor haar. Ik hou alleen van jou, echt waar" zegt hij en ik bijt op mijn lip. "Oké, ik geloof je" zucht ik en hij glimlacht. "Kom, laten we nu maar naar binnen gaan" zegt hij en dan stappen we uit de auto en lopen we naar binnen.

Vrijwel meteen komt Pattie de hal binnen en ze vliegt mij om mijn nek. "Omg lieverd, is alles oké?" vraagt ze. "Ja gelukkig heeft hij me geen pijn gedaan". Ze trekt zich terug "ik ben zo blij dat je weer veilig thuis bent. Zal ik wat te drinken voor je pakken?". "Dat hoeft niet mam, dat doe ik wel, gaan jullie maar even lekker in de woonkamer zitten" zegt Justin en dan loopt hij richting de keuken.

Eenmaal in de woonkamer plof ik met een zucht op de bank. "Ik heb even gedacht dat ik nooit meer thuis zou komen" zeg ik na een tijdje en Pattie kijkt mij meelevend aan. "Het moet ook heel beangstigend voor je zijn geweest, maar het is wel goed om er over te praten" zegt ze en ik knik. "Ik ben echt zo blij dat ik jullie heb en ik ben echt zo dankbaar voor alles wat jullie altijd voor mij doen". "Het is goed lieverd, oh en voor ik het vergeet, Mylena heeft haar fruithapje nog niet gehad". Ik kijk naar de box en zie haar rustig spelen. "Dat maakt niet uit, ik zal wel even iets voor haar klaar maken" zeg ik en ik sta op en loop richting de keuken. Justin is zo te horen met iemand aan het bellen en als ik de keuken binnen kom, schrikt hij een beetje en hangt hij snel op. Meteen kijk ik hem bedenkelijk aan. "Met wie was jij net aan het bellen? En waarom probeer je dat voor mij te verbergen?" vraag ik en ik zie hem na denken. "Ik euhm, ik ben een verrassing voor je aan het voorbereiden" zegt hij en ik rol met mijn ogen. "Wauw ik wist niet dat je zo slecht tegen mij kon liegen" zeg ik en dan loop ik naar de koelkast en pak er wat vers fruit uit. "Lieverd er is echt niks aan de hand" zegt Justin dan en hij komt naast me staan. "Ik weet heus wel dat je met Hailey aan het bellen was, ik ben niet achterlijk hoor". "Ik ga echt niet vreemd als je dat soms denkt" zegt hij dan en ik snijd ondertussen het fruit in kleine stukjes. "Het is al een keer gebeurt, waarom zou je het dan niet nog eens doen" zeg ik zonder hem aan te kijken. "Omdat ik van jou hou en ik heb je beloofd dat het nooit meer zal gebeuren. Maar volgens mij vertouw je mij niet meer" zegt Justin en ik zucht. "Jawel, maar ik ben gewoon bang dat ik je kwijt raak" zeg ik en ik bijt op mijn lip. "Dat gebeurt niet Melis, ik hou alleen van jou, dat zweer ik". "Maar waarom mocht ik dan niet weten dat je met haar aan het bellen was?". Justin zucht "ze belde mij alleen maar om mij te vragen hoe het met jou ging. Dus dat vertelde ik haar en daarna vroeg ik haar of ze hier echt niks mee te maken had". "En, wat voor een lul verhaal heeft ze bedacht?" vraag ik en hij zucht. "Melis, Hailey is onschuldig, hoe vaak moet ik je dat nog zeggen". "Zie je nou wel! Ik weet hoe ze naar mij keek dus ik zal je wel eens gaan bewijzen dat het wel zo is!" zeg ik en dan pak ik mijn auto sleutel en storm ik de deur uit. "Melissa blijf nou hier!" hoor ik Justin nog roepen maar ik luister niet en stap in mijn auto. Ik rij naar het huis van Hailey.

Eenmaal daar stap ik uit en loop ik snel naar de deur. Ik bel aan en al snel doet Hailey open en ze kijkt mij verbaast aan. "Melissa? Wat doe jij nou weer hier?". "Hou je kom achterlijk mens! Geef nou maar gewoon toe dat jij die vent had ingehuurd om mijn te ontvoeren. Zodat jij Justin voor je zelf kon krijgen!" zeg ik en ze kijkt mij recht in mijn ogen aan en ze grijnst. "Misschien heb ik dat wel gedaan, maar eigenlijk zou dat niet nodig zijn schat. Jij bent toch weer ziek dus Justin is binnenkort sowieso weer vrijgezel. Want dan ben jij dood en dan ben ik er natuurlijk om hem te troosten". "Jij bent ziek kutwijf! Vanaf nu blijf jij bij Justin uit de buurt! Heb je dat begrepen!". "En wat ga jij dan doen als ik dat niet doe? Ga je dan slaan?" vraagt ze en ze begint te lachen.

Dan kan ik me gewoon niet meer inhouden en ik vlieg op haar af en dan raken we in gevecht.

Ik merk niet dat er nog een auto de oprit op rijd. "Kutwijf jij gaat hier zo veel spijt van krijgen!" zeg ik en trek keihard aan haar haren. "OKE NU IS HET GENOEG!" hoor ik Justin roepen en op dat moment duwt Hailey mij keihard van zich af. Ik kan mezelf niet recht ophouden en ik val achterover op de stenen en ik kom op mijn achterhoofd terecht.

Pov Justin:

Melissa rijd weg en ik ga snel achter haar aan. Ik ben echt bang dat dit uit de hand gaat lopen want ze weet gewoon echt even niet meer wat ze doet. Zo ken ik haar gewoon echt niet. Al snel kom ik aan bij het huis van Hailey en ik zie dat ze in gevecht zijn. Snel stap ik uit mijn auto. "OKE, NU IS HET GENOEG!" roep ik. Melissa trekt aan Hailey haar haren en uit verdediging duwt Hailey, Melissa van zich af en ze valt achterover en komt met een klap op haar achterhoofd te recht. Snel ren ik naar haar toe en ik schrik als ik zie dat Melissa bewusteloos is. Hailey heeft haar handen voor haar mond en kijkt geschrokken toe. "Justin, het spijt me, ze draaide helemaal door" zegt ze maar ik negeer haar. "Melissa? Wordt wakker" zeg ik en ik controleer ondertussen of ze geen wond op haar hoofd heeft. Wel voel ik een enorme bult op haar achterhoofd en ik neem haar voorzichtig in mijn armen. "Hailey, kan jij wat ijs halen ofzo?" vraag ik dan en ze knikt en dan loopt ze snel naar binnen. Dan wordt Melissa weer wakker en ze kijkt me vragend en een beetje verward aan. "Wat is er gebeurt?" vraagt ze en dan vertrekt haar gezicht een beetje. "Auw mijn hoofd". "Rustig lieverd, je bent net op je achterhoofd gevallen" zeg ik en ze kijkt me recht in mijn ogen aan. "Ik heb het ijs" hoor ik dan en Hailey geeft me het ijs. Snel druk ik het tegen Melissa haar hoofd. "Gaat het weer een beetje?" vraagt Hailey bezorgt en ik kijk naar Melissa. "Ik breng haar naar huis, ze heeft echt even rust nodig" zeg ik en Melissa kijkt Hailey boos aan. "Doe alsjeblieft niet zo schijnheilig bitch!" zucht ze. "Volgens mij is ze een beetje in de war Justin" zegt Hailey en ik knik. "Daarom is het beter als ik haar nu naar huis breng".

Ik help Melissa overeind en dan breng ik haar naar de auto. "Justin, ik deed het echt niet expres" zegt Hailey en ik knik. "Dat weet ik, maar ik moet nu echt gaan".

Als we even later zijn weg gereden, staart Melissa strak voor zich uit. "Vond je dit nou echt nodig?" vraag ik en ze bijt op haar lip. "Justin, Hailey zit achter die ontvoering, ze heeft net gewoon bekent, ze is nog steeds verliefd op jou en ze wil van mij af!". "Melissa hou hier nou eens mee op, ze was echt geschrokken net, je bent net hard op je hoofd gevallen dus waarschijnlijk ben je gewoon een beetje in de war". "Justin, zie nou echt niet wat zij doet? Ze probeert ons tegen elkaar op te zetten, en het lukt haar nog ook!"...........

Only Me (Vervolg Only You & Only Us)Where stories live. Discover now