Ruzie

100 2 2
                                    

Pov Melissa:

"Misschien moeten we een keer goed praten met zijn drieën" zegt Justin en ik kijk hem boos aan. "Oh nee! Ik wil die bitch nooit meer zien! En ik wil ook niet dat jij nog bij haar in de buurt komt of nog contact met haar hebt!" zeg ik. "Geef mij je telefoon, dan verwijder ik gelijk haar nummer even voor je en dan blokkeer ik haar ook". "Wow, je kan mij niet zomaar iets gaan verbieden hoor!". "Wil je mij en de kinderen dan soms kwijt raken?" zeg ik en dan zet Justin de auto even stil langs de weg. "Nee natuurlijk wil ik dat niet en ik vind het heel kinderachtig dat je de kinderen hierbij gaat betrekken". "Wat moet ik dan, je luistert toch niet naar mij, je kiest alleen maar de kant van Hailey. Ik krijg het gevoel dat zij veel belangrijker voor jou is dan ik". "Sorry hoor maar ik ga daar niet op in" zegt Justin en dan start hij de auto weer. "Voor we naar huis gaan, halen we eerst Melanie nog even op van school". Ik rol met mijn ogen. "Ja hoor, begin maar weer over iets anders. Daar ben jij behoorlijk goed in". "Melis, zullen we nu alsjeblieft even stoppen met ruzie maken? Ik wil niet dat Melanie hier iets van merkt" zegt Justin en ik zucht. "Je hebt gelijk, dat is niet goed voor haar. Maar beloof mij dan gewoon dat jij het contact verbreekt met Hailey".

Justin reageert er niet op en parkeert de auto bij de school van Melanie. "Ga je nog mee, of blijf je hier?" vraagt hij en ik zucht. "Ik blijf hier, ik ben moe" zeg ik en hij knikt en stapt de auto uit.

Na een tijdje komt hij weer terug met Melanie. Hij zet Melanie veilig in haar stoeltje op de achterbank en daarna gaat hij weer achter het stuur zitten. "Was het leuk op school, lieverd?" vraag ik en ze knikt. Ik zie duidelijk aan haar dat ze een beetje moe is. Justin start de auto en dan rijden we snel naar huis.

Eenmaal thuis stappen we snel uit de auto en lopen we naar binnen. Pattie komt gelijk naar ons toe en ze kijkt ons bezorgt aan. "Wat was er nou net aan de hand?" vraagt ze en ik zucht. "Dat kan Justin je beter vertellen". Dan kijk ik naar Melanie "kom, dan gaan we even lekker iets drinken" zegt ik en ik neem haar mee naar de keuken.

Pov Justin:

"Mam, zullen we even in de woonkamer gaan zitten?" vraag ik en ze knikt en ze volgt me. Eenmaal op de bank zucht ik en haal ik mijn hand door mijn haar. "Ik weet het gewoon echt even niet meer. Het gaat op dit moment gewoon niet zo lekker tussen mij en Melissa, en dat komt allemaal door Hailey". Mijn moeder kijkt mij bedenkelijk aan. "Je bent toch niet weer met haar vreemd gegaan he?" vraagt ze en ik schrik daar een beetje van. "Nee natuurlijk niet! Ik hou van Melissa en ik wil niemand anders. Maar Melissa denkt dus dat Hailey achter haar ontvoering zit. Alleen heb ik daar mijn twijfels over omdat Hailey hier toen gelijk in paniek voor de deur stond. Melissa denkt nu dat ik de kant van Hailey kies omdat ik denk dat zij er niks mee te maken heeft".

"Jeetje, dit is echt lastig voor je lieverd. Hopelijk komen jullie er snel uit". "Dat hoop ik ook, dit gedoe maakt alles straks nog kapot". Mijn moeder slaat haar arm om mij heen. "We maken vandaag alleen maar ruzie en er komt gewoon niks uit. Ik word hier gewoon gek van".

"Jullie zijn nu al zo lang samen en jullie relatie heeft al heel veel moeten doorstaan. Hier komen jullie ook echt wel door heen. Daar geloof ik in" zegt ze en ik kijk haar recht in haar ogen aan. "Ik hoop het zo mam, ik wil haar gewoon niet kwijt".

Na een tijdje komen Melissa en Melanie de woonkamer binnen en Melanie gaat naast mijn moeder zitten. "Ik laat jullie nu maar even alleen, ik ben hier nu al bijna de hele dag" zegt mijn moeder en ik knik. "Ik loop wel even met je mee". "Nee, dat hoeft niet, ik kom er zelf wel uit" zegt ze en dan staat ze op en verlaat ze de kamer.

Nadat Melissa in de avond de kinderen in bed heeft gelegd, komt ze naast me zitten op de bank. Ze kijkt mij recht in mijn ogen aan en ze zucht. "Lieverd, zullen we alsjeblieft stoppen met ruzie maken, dit helpt ons allebei niet". Meteen glimlach ik naar haar "ik wil ook helemaal geen ruzie met jou. Samen staan we veel sterker" zeg ik en ik geef haar een knuffel. "Het spijt me echt dat ik zo deed. Het is alleen, ik ben gewoon zo bang om jou kwijt te raken, en dat wil ik gewoon echt niet. Ik hou zoveel van jou". "Melis, ik weet dat ik fouten heb gemaakt en daardoor ook je vertrouwen heb geschaad. Maar ik doe er alles aan om er voor te zorgen dat je me weer 100% vertrouwd". Ze glimlacht en drukt dan een kus op mijn lippen. "Dat doe ik al lieverd, alleen vertrouw ik Hailey gewoon niet". "Dat snap ik" zeg ik. Dan kijkt ze me weer recht in mijn ogen aan. "Morgen moet ik naar het bureau om een verklaring af te leggen over de ontvoering. Maar ik wil ook proberen om met die man te praten. Misschien kan ik wat informatie bij hem loskrijgen. Zo kom ik er misschien achter of Hailey er iets mee te maken heeft".

Meteen kijk ik haar bezorgt aan "dat is toch het werk van de resercheurs? Ik weet het niet hoor Melis, ik wil niet dat je nog bij hem in de buurt komt, die vent is gek". "Alsjeblieft, ik weet echt wel wat ik doe hoor, en er is altijd iemand bij van de politie, er kan niks gebeuren"zegt ze en ik zucht. "Oké, als je voelt dat je het moet doen, hou ik je niet tegen".

"Dankjewel" zucht ze en dan gaat ze tegen mij aan liggen op de bank. "Je bent moe he?" vraag ik en ze knikt. "Ja, ik ga zo denk ik maar naar boven, morgen wordt het ook echt weer een drukke dag. Eerst naar het bureau, en daarna naar de lancering van de nieuwe Teen Vogue".

"Misschien moeten we er binnenkort gewoon even een paar dagen tussenuit, een keer zonder de kinderen" zeg ik dan. "Mijn moeder vind het vast leuk om op ze te passen". Melissa glimlacht "ja, dat lijkt me heel fijn. Gewoon even weg van alles hier". "Mooi, waar zou jij nou nog graag een keer naartoe willen?" vraag ik en ze haalt haar schouders op. "Zolang ik met jou ben, vind ik alles goed".

"Heb je eigenlijk nog last van je hoofd? Je bent best hard gevallen?" vraag ik dan. "Nou ik heb net wat pijnstilling genomen dus het valt mee gelukkig" zegt ze en ik knik.

Al snel zie ik dat Melissa tegen mij aan in slaap is gevallen en dan pak ik mijn telefoon. Meteen zie ik dat ik een aantal berichten heb van Hailey. Zou ik ze lezen? Of zou ik haar nummer gewoon gelijk blokkeren zoals Melissa mij gevraagd heeft?. "Justin, wtf? Ik dacht dat wij iets hadden afgesproken?" hoor ik dan ineens en dan zie ik dat Melissa mij boos aan kijkt. "Lieverd, ik dacht dat je sliep-"..................

Only Me (Vervolg Only You & Only Us)Where stories live. Discover now