Stranger?

180 6 6
                                    

Pov Melissa:

"Papa!" roept Melanie en ze wil nog achter Justin aan rennen, maar een agent houdt haar tegen. Ze begint te huilen en rent dan naar mij toe. "Ze mogen papa niet meenemen!" zegt ze huilend en ik neem haar bij me op schoot. "Rustig maar lieverd, papa komt snel weer terug" zeg ik en ik wrijf geruststellend over haar rug. Mylena kijkt ondertussen met grote ogen om zich heen terwijl ze in de kinderwagen zit. Ze begrijpt niet wat er gebeurt, maar ze voelt wel de spanning die hier hangt. Melanie snikt ondertussen nog een beetje door en ik probeer haar gerust te stellen. Alleen weet ik zelf ook niet wat er allemaal gaat gebeuren. Ik blijf nog even rustig zitten en na een tijdje besluit ik, dat het voor nu het beste is om naar Justin te luisteren. Ik regel een taxi en met veel beveiliging, loop ik met de kinderen naar buiten. Eenmaal in de taxi, is Melanie alweer wat rustiger geworden. Mylena valt al snel in slaap en ik staar uit het raam. Hoe zou het nu met Justin gaan? Hopelijk zijn ze niet te hard voor hem, dat verdiend hij niet. Hij wilde ons alleen maar beschermen, maar de paparazzi weet altijd alles heel goed te verdraaien. Daardoor komt Justin altijd slecht in het nieuws. Terwijl hij juist zo'n goede en geweldige jongen is. Gelukkig zien heel veel mensen dat wel. Maar er zijn altijd mensen die dat niet willen zien, omdat ze gewoon jaloers zijn op zijn succes. Ik hoop zo dat ze Justin niet lang vast houden, ik weet gewoon dat hij gek wordt in zo'n cel. En ik kan hem dan gewoon niet helpen. Ik voel me zo ongelofelijk machteloos nu. Het idee van Justin die helemaal door draait in een cel, breekt mij gewoon. Er rolt een traan over mijn wang. "Mama?" hoor ik Melanie dan zeggen en ik schrik op uit mijn gedachtes. "Wat is er lieverd?" vraag ik en ik veeg snel de traan van mijn wang. "Moest je huilen mama?" vraagt ze dan en ik zucht. "Mama is gewoon een beetje verdrietig omdat papa weg is" . Melanie kijkt sip naar beneden. "Papa moet terug komen!" zegt ze en ik knik. "Hij is vast snel weer thuis". Dan kijk ik naar buiten en zie ik dat we onze wijk binnen rijden en bijna thuis zijn.

Even later stopt de auto voor ons huis en haalt de chauffeur alle spullen uit de auto. Ik neem Mylena op mijn arm en betaal hem. Als ik hem heb bedankt, ga ik naar binnen. Ik leg Mylena in de box en breng dan alle spullen naar boven. Daarna loop ik weer naar beneden en plof ik op de bank. De tv durf ik niet aan te doen want ik weet zeker dat ze het over Justin hebben op het nieuws. Na een tijdje gaat ineens de bel en ik heb weinig zin om op te staan. Zuchtend hijs ik mezelf van de bank en dan loop ik naar de deur. Zodra ik de deur open doe, zie ik Pattie bezorgt voor mijn neus staan. "Hi, ik zag net het nieuws, wat is er allemaal gebeurt?" vraagt ze en ik laat haar eerst maar even binnen. Melanie komt meteen blij op Pattie afgerend en Pattie neemt haar op haar arm. "Hi lieverd, oma is blij om jou te zien" zegt ze en ze drukt een kusje op haar wang. Dan volgt ze mij de woonkamer in en als we op de bank zitten, vertel ik haar wat er allemaal is gebeurt.

"Dus hij zit nu vast, alleen omdat hij jullie wilde beschermen?" vraagt Pattie als ik klaar ben. Ik knik en bijt op mijn lip. "Het ergste vind ik gewoon, dat ik niks voor hem kan doen". Pattie zucht "dat vind ik ook".

We zitten een tijdje op de bank en het begint laat te worden. Pattie kijkt op haar horloge. "Zal ik anders de kinderen even in bed leggen? Dan kan jij lekker blijven zitten, je ziet er doodmoe uit". Ik glimlach naar haar "als je dat zou willen doen, heel graag". Ze geeft me een knuffel "het komt allemaal goed lieverd". Na een tijdje laat ze me los en pakt ze Mylena uit de box. "Melanie, zeg je mama nog even welterusten?" vraagt ze en Melanie komt naar mij toe. "Slaap lekker lieverd" zeg ik en ik druk een kusje op haar hoofd. "Ik wil dat papa komt" zegt ze en ze kijkt me verdrietig aan. "Dat weet ik, dat wil ik ook heel graag. Maar het komt goed" zeg ik en dan knikt ze en loopt ze achter Pattie aan, naar boven.

Als ze boven zijn, kijk ik ondertussen even op twitten. Meteen zie ik dat iedereen het over Justin heeft. De Beliebers zijn natuurlijk mega bezorgt en de haters lachen zich rot. Ik besluit om nergens op te reageren en ik leg mijn mobiel weer naast me neer. Het is ondertussen al half 11 en ik ben echt dood op. Hopelijk kan ik vannacht, ondanks alles, nog wel een beetje slapen.

Na een tijdje, komt Pattie weer beneden. "Zo, die liggen te slapen" zucht ze tevreden en ik glimlach naar haar "dankjewel". Dan begin ik te gapen. Ze ziet het "Ik ga maar naar huis nu, jij hebt je rust ook hard nodig. Hou je me wel op de hoogte van alles?" vraagt ze en ik knik en wil op staan. "Blijf maar zitten hoor, ik laat mezelf wel uit lieverd". Ze geeft me nog een knuffel en dan loopt ze de kamer uit.

Niet veel later, doe ik alle lichten uit, en loop ik naar boven. Ik kan nu toch niks ander doen, dus ga ik maar proberen om te slapen. Eenmaal in bed probeer ik mezelf een beetje tot rust te brengen en ik probeer wat leuke gedachten op te zoeken. Ik voel mezelf langzaam in slaap vallen. Maar dan hoor ik beneden ineens iets omvallen. Ik schrik me rot en zit meteen rechtop in bed. Als ik nog eens goed luister, hoor ik iemand lopen. Oké, ik moet mijn kinderen beschermen! Denk ik bij mezelf en ik loop naar de kast en pak Justin zijn ijshockey stick eruit. Met de hockeystick stevig in mijn armen, sluip ik de trap af.

Het geluid komt uit de keuken en ik zucht. Oké Melissa, je kan dit! Dan loop ik naar de keuken. "Oke blijf staan waar je staat! Ik ben gewapend!" roep ik en ik houd de hockeystick dreigend voor mij in de lucht.........

Only Me (Vervolg Only You & Only Us)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu