Old Friend

147 3 1
                                    

Pov Melissa:

We komen aan bij de rechtbank en lopen gelijk door naar binnen. We melden ons en worden dan een zaal binnen gebracht. Daar mogen we gaan zitten en even later komt de man binnen die ons lastig viel op het vliegveld. Ik zucht en pak Justin zijn hand vast. De man gaat aan de andere kant van de zaal zitten en daarna komt al snel de rechter binnen. Hij gaat naar zijn plek en begint dan met het voorlezen van de uitspraak:

"Vandaag geef ik u de uitspraak van de rechtszaak tussen meneer Bieber en meneer Watson. Het gaat hier om een conflict dat zich heeft plaatsgevonden op de luchthaven van Los Angeles. Meneer Watson begon hier ongevraagd foto's te maken van de dochter van meneer Bieber. Vervolgens reageerde meneer Bieber hier boos op en gooide de camera van meneer Watson kapot op de grond. Hierdoor raakten de twee heren in gevecht. Maar was de reactie van meneer Bieber terecht?" zegt de rechter en ik hou Justin zijn hand stevig vast.

"In dit geval vind ik dat de beide partijen fout zaten. Maar wat er is gebeurt vind ik niet ernstig genoeg om iemand te straffen. Hierbij verklaar ik dat deze zaak wordt geseponeerd. De verdachten zijn beide vrijgesproken".

Ik geef Justin opgelucht een knuffel. "Nu kunnen we gelukkig gewoon weer verder met ons leven" zeg ik en hij knik. "Kom, laten we nu maar lekker naar huis gaan, dan kan de oppas ook eindelijk weg".

Na een half uur komen we eindelijk thuis. We lopen de woonkamer binnen en daar zit de oppas op de bank. "Sorry dat we zo laat terug zijn Laura, er kwam even iets heel belangrijks tussen. Maar we geven je wel wat extra geld voor het oppassen" zegt Justin en ze knikt. "Het geeft niet hoor, Melanie en Mylena zijn hele makkelijke en lieve meisjes" zegt ze en ik glimlach naar haar. "Dankjewel, dat vind ik fijn om te horen. Maar ga nu maar lekker naar huis en geniet nog een beetje van je avond" . Ze knikt en staat dan op. "Ik hoor het wel als ik weer moet oppassen" zegt ze en dan loopt ze de kamer uit. Even later horen we de voordeur open en dicht gaan en dan ploft Justin op de bank. Hij drukt de tv aan en dan kijkt hij mij vragend aan. "Kom je bij mij zitten lieverd?" vraagt hij en ik knik. "Ik kom zo, ik ga eerst nog even bij de meisjes kijken".

Als ik boven ben, loop ik eerst naar Melanie haar kamer. Voorzichtig loop ik haar kamer binnen en dan zie ik dat ze lekker ligt te slapen. Ik druk voorzichtig een kusje op haar hoofd. "Slaap lekker lieverd" fluister ik en dan loop ik de kamer weer uit. Daarna kijk ik nog even bij Mylena, en als ook zij rustig ligt te slapen, loop ik weer naar beneden.

"Ze liggen allebei zo lief te slapen" zeg ik als ik de woonkamer weer binnen kom en Justin glimlacht. "Onze twee engeltjes" zegt hij en ik knik. "Laten we nu maar iets drinken om te vieren dat we van die rechtszaak af zijn" zeg ik en ik haal 2 glazen en een fles champagne tevoorschijn. Ik schenk de glazen in en geef er 1 aan Justin. "Proost, op het leven" zegt Justin en dan nemen we een slok. Daarna drukt hij een kusje op mijn lippen. "Ik wil even zeggen hoe trots ik op jou ben Melis. Ondanks dat je weer zo ziek bent, ben je toch de hele tijd andere aan het helpen. Alleen hoop ik ook dat je wel nog aan jezelf blijft denken" zegt hij dan en ik knik. "Natuurlijk, ik wil goed voor mezelf zorgen zodat ik me nog zo goed mogelijk kan voelen. Dan kan ik er ook meer voor andere zijn". "gelukkig maar, en anders zorg ik er voor dat je weer even aan jezelf denkt en rust neemt" zegt hij en ik glimlach. "Dankjewel lieverd, zonder jou had ik dit allemaal niet gekund. Je gaat morgen toch trouwens wel weer mee naar de redactie van Teen Vogue voor de fotoshoot?" vraag ik dan en hij knikt. "Natuurlijk ga ik mee, ik heb Laura allang gevraagd om morgen weer op te passen".

De volgende dag komen Justin en ik al vroeg aan bij de redactie van Teen Vogue. "Goedemorgen Melissa en Justin, ik ben blij dat jullie er zijn" zegt Amy. "Ik heb al een heel team klaar staan om je nog mooier te kunnen maken voor op de foto" zegt ze en ik knik. "Laten we maar gelijk beginnen dan" zeg ik en Amy knikt. "Oh,ik heb hier trouwens ook nog het interview. Ik heb het uitgewerkt en ik wil graag jullie toestemming om het te kunnen plaatsen". Justin pakt het aan. "Ik zal het zo gelijk even lezen". "Mooi, dan neem ik Melissa mee naar de make-up". "Je mag pas kijken als ik klaar ben" zeg ik en ik knipoog naar Justin. "Oké, veel plezier en tot straks lieverd" zegt Justin en voor dat ik weg loop, drukt hij nog snel een kusje op mijn lippen.

Amy en ik lopen een stukje door het gebouw en al snel komen we in mijn kleedkamer. Daar staat al een vriendelijke vrouw op mij te wachten. "Hi Melissa, ik ben Cat en ik ga vandaag jouw haar en make-up doen. En we hebben ook een paar mooie outfits voor je klaar gelegd". "Leuk je te ontmoeten, ik ben er helemaal klaar voor" zeg ik en ik ga voor de spiegel zitten. Dan begint Cat met mijn haar en make-up.

Na ongeveer een uur, zijn mijn haar en make-up klaar en ik kijk vol bewondering naar mezelf in de spiegel. "Jeetje, ik herken mezelf gewoon niet meer terug" zeg ik en Cat glimlacht. "Ben je er blij mee?" vraagt ze en ik knik. "Ja, echt heel erg bedankt. Ik ben wel benieuwd naar Justin zijn reactie" zeg ik. "Hij zal het vast wel mooi vinden, maar voordat je, je nieuwe look aan hem kan showen, moet je eerst een nieuwe outfit aan doen". Dan draai ik mijn stoel om en kijk ik naar het rek met kleding. "Wat had je voor mij bedacht?" vraag ik en dan pakt Cat er een outfit vanaf. "Wauw, ik vind het goed!" zeg ik en ik trek het snel aan.

"Oké, dan ga ik nu maar naar Justin" zeg ik en Cat knikt. "Succes!" roept ze mij nog na. Als ik eenmaal in de ruimte kom waar de foto's gemaakt gaan worden. Zie ik Justin zitten. Ik loop meteen naar hem toe en zijn mond valt open zodra hij mij ziet. "Je bent prachtig" zeg hij en ik draai een rondje voor hem. "Ik ben er klaar voor" zeg ik en hij glimlacht. "Het is gewoon moeilijk om iets te zeggen, je bent gewoon zo mooi" zegt Justin en dan geef ik hem een knuffel. "Awh liefie, stop, je maakt me verlegen".

"Melissa, kunnen we beginnen?" hoor ik Amy dan roepen en ik laat Justin snel los. "Ja dat is goed" zeg ik en ik loop naar haar toe. Er wordt nog wat uitgelegd en dan beginnen we met de fotoshoot.

Na ongeveer een uur zijn we klaar en bekijk ik samen met Justin en de fotograaf, de beste foto's. "Ik wist echt niet dat ik zo op foto's kon staan, ik ben er heel blij mee" zeg ik en Justin slaat een arm om mij heen. "Ik ben benieuwd hoe het blad er uit gaat zien" zeg ik en Amy glimlacht. "Volgende week brengen we deze editie uit, dan kunnen jullie het zien. We zouden het leuk vinden als jullie naar onze persconferentie willen komen. Dan willen we jou als eerste een kopie geven". "We zullen er zijn" zeg ik en Justin knikt ook.

"Melissa, je wordt gebeld" hoor ik dan en Cat geeft mij mijn telefoon. Dan zie ik dat het Laura is en ik neem op. "Hey Laura, waarom bel je, is er iets met de kinderen?" vraag ik bezorgt. "Nee, maar er staat hier iemand aan de deur die graag met je wil praten". "We komen zo naar huis, wie is het?" vraag ik en ze zucht. "Emma"........

Only Me (Vervolg Only You & Only Us)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu