"Boos zijn heeft nu geen zin"

220 8 3
                                    

Pov Melissa:

Ik ben weer terug in het ziekenhuis en ik heb net mijn eerste behandeling gehad. Justin is bij mij maar we hebben nog niet veel gepraat. Hij is bezig met zijn telefoon en ik staar wat voor me uit. Ondertussen heb ik een beetje hoofdpijn, en voel ik de misselijkheid opkomen. Gelukkig staat er een emmer bij mijn bed. Ik draai me op mijn zij en probeer maar iets te slapen. Mijn ogen vallen langzaam dicht, maar net voor ik in slaap val, schiet ik overeind en begin over te geven in de emmer. Justin schrikt op en wrijft voorzichtig over mijn rug. "Gaat het lieverd?" vraagt hij als ik klaar ben met overgeven. Ik schud mijn hoofd en leg mijn hoofd tegen zijn borst. "Ik wil geen ruzie met jou, zeker niet nu" zeg ik zachtjes en ik hoor hem zuchten. "We hebben ook geen ruzie, rustig maar" zegt hij en ik kijk hem recht in zijn ogen aan. "Ben je dan niet meer boos op mij?". Hij denkt even na en ik slik. "Nee, boos zijn heeft nu geen zin, het is belangrijker dat jij weer beter word, en dat ik er voor je ben". "Bedankt, ik wil je echt niet kwijt, je betekend gewoon alles voor mij en zonder jou ben ik niks" zeg ik en dan drukt Justin een kusje op mijn lippen. "Ik kan nooit lang boos op je blijven prinses, daar ben ik slecht in" zegt hij en ik moet grinniken. "Ik ook" zeg ik en dan begin ik te gapen. "Probeer nu maar wat te slapen, dan voel je, je straks weer ietsje beter" zegt hij en ik knik en sluit dan mijn ogen.

Pov Justin:

Melissa slaapt en ik blijf nog even bij haar zitten. Na een tijdje komt de Melissa's moeder binnen met Melanie en Mylena. Melanie rent gelijk naar mij toe en ik neem haar bij me op schoot. "Ik heb je gemist papa" zegt Melanie en ze geeft mij een knuffel. "Ik jou ook prinses" zeg ik en ik knuffel haar terug. "Hoe is het nu met Melissa?" vraagt haar moeder en ik zucht. "Ze zijn begonnen met haar behandelingen en ze heeft nu natuurlijk weer last van de bijwerkingen. Maar het hoort er nu eenmaal bij" zeg ik en haar moeder knikt. "Nog heel erg bedankt dat je haar hebt gevonden" zegt ze en ik knik.

"Nog even iets anders Justin, ik moet morgen helaas gewoon weer werken, dus ik kan helaas even niet meer op de kinderen passen. Je zal ze dus zelf weer mee moeten nemen" zegt Melissa's moeder dan. "Oh dat is prima hoor, en nog bedankt voor alles. Melissa slaapt nu en het wordt zo al laat, dus ik neem de kinderen zo maar mee naar mijn hotel. Melissa mag morgen naar huis, en dan wil ik eigenlijk weer terug gaan naar Los Angeles. Dan kan ze daar verder worden behandeld door de artsen die ze nog kent van de vorige keer". "Oh dat is een goed idee Justin, ik zal jullie wel weer gaan missen hoor" zegt Melissa's moeder en ik glimlach naar haar. "Je kan altijd naar ons toe komen, je hoeft het maar te zeggen en ik boek een vliegticket voor je" zeg ik en ze knikt. "Dankjewel Justin, het is soms wel lastig als je dochter met haar gezin zo ver weg woont". "Ik ken het, mijn moeder woont bij mij in de buurt, maar mijn vader woont in Canada. Dat is ook niet bepaald naast de deur".

"Ik moet nu echt gaan, hou je me op de hoogte Justin?" vraagt Melissa's moeder na een tijdje. "Natuurlijk doe ik dat" zeg ik en dan geeft ze Mylena aan mij. Ze kijkt nog even naar Melissa, neemt afscheid van Melanie en loopt dan de kamer uit. Mylena ligt te slapen in mijn armen en Melanie staat naast het bed. Ze pakt Melissa haar arm en begint er aan te schudden. "Mama?" vraagt ze en ik zucht. "Laat mama maar even lekker slapen prinses. Wij gaan ook maar eens naar huis" zeg ik en ze kijkt me zielig aan. Ik druk nog een kus op Melissa haar voorhoofd. "Tot morgen lieverd" zeg ik en dan neem ik Melanie aan mijn hand en lopen we de kamer uit.

Als ik met Melanie en Mylena bij het hotel aan kom, staan er een aantal Beliebers mij op te wachten. Ik ben echt moe en laat de taxie gewoon door rijden. De Beliebers kijken mij teleurgesteld na, maar ik trek me er even niks van aan. Net als de kinderen ben ik gesloopt van door deze lange dag, dus ik neem ze gelijk mee naar de suite. Daar leg ik Mylena gelijk in bed. Als ik dat heb gedaan, lees ik Melanie een verhaaltje voor, en stop haar ook in bed.

Als de kinderen slapen, kleed ik mezelf om, en ga in mijn bed liggen. Ik pak nog even mijn iphone en check mijn Instagram en twitter. Iedereen is blij dat Melissa weer terug is, maar sommige mensen vragen zich wel af waarom ze is weggegaan. Alleen hebben Melissa en ik besloten om voorlopig nog niet naar buiten te brengen dat ze weer ziek is.

Net als ik mijn iphone heb weg gelegd, komt Melanie de kamer binnen en ze kijkt mij verdrietig aan. "Papa, ik hoorde een eng geluid" zegt ze met een zielig stemmetje en ik tik naast me op het bed. "Kom maar lekker bij mij liggen prinses. Mama is er toch niet dus er is ruimte genoeg" zeg ik en ze klimt op het bed. Ik ga liggen en ze komt dicht tegen mij aanliggen. "Lig je lekker?" vraag ik en ze knikt en stopt haar duim in haar mond. "Morgen gaan we weer naar huis, en dan kan je weer in je eigen bedje slapen" zeg ik. Alleen hoort ze dat laatste al niet meer want ze is al in slaap gevallen.......


Only Me (Vervolg Only You & Only Us)Where stories live. Discover now