On Time

93 0 0
                                    

Pov Justin:

Melissa is net weg en ik wacht ongeduldig op Laura. Melanie komt met haar pop naar mij toe "Papa, wil je met de poppen spelen?" vraagt ze. Ik glimlach naar haar. "Nu even niet prinses, ik moet zo weg. Laura komt zo en ik weet zeker dat zij graag met je wil spelen". Teleurgesteld gaat ze naast me op de bank zitten. "Ik wil met jou spelen" zegt ze en ze kijkt me smekend aan. "Morgen gaan we weer spelen, dat beloof ik" zeg ik en ik geef haar een knuffel.

Na een half uur wordt er eindelijk aangebeld en ik loop meteen naar de deur. Zodra ik de deur open doe, stormt Laura naar binnen. "Sorry dat ik zo laat ben, ik werd tegengehouden". Ze is duidelijk een beetje in paniek en ik kijk haar verbaast aan. "Huh, hoe bedoel je, tegengehouden?" vraag ik en ze probeert zichzelf te kalmeren. "Een blond meisje, ze stond midden op de weg, ze zei dat ze jou persoonlijk kende en dat ze je wilde spreken. Ik wilde niks zeggen en ze hield mij net zolang tegen tot ze even niet opletten en ik kon ontsnappen. Ik ben wel bang dat ze je nog steeds staat op te wachten". "Hailey" mompel ik en ik denk na. "Laura, rustig maar, het is voorbij. Hier ben je veilig, ik weet over wie je het hebt en zij spoort echt niet. Ze is al een hele tijd verliefd op mij en ze doet er alles aan om mij te krijgen. Hierdoor is mijn relatie met Melissa bijna kapot gegaan. Ik vertel je de rest nog wel een keer, ik moet nu echt gaan" zeg ik en ik loop dan snel de deur uit.

Als ik net de straat uit ben gereden, springt Hailey ineens voor mijn auto. Ik schrik me kapot en trap keihard op de rem. Ze blijft voor mijn auto staan en ze kijkt mij boos aan. Ik zucht en rol met mijn ogen. Dan besluit ik maar uit de auto te stappen. "Kan je alsjeblieft aan de kant gaan? Ik heb nogal haast" zeg ik en ze schudt haar hoofd. "Waarom heb jij mij geblokkeerd? Wtf heb ik verkeerd gedaan?" zegt ze en ik zie tranen in haar ogen. Ik pak haar hand en neem haar mee de stoep op. "Luister Hailey, je moet mij loslaten, het word nooit iets tussen ons. Door jou krijg ik alleen maar problemen in mijn relatie. Ik ben getrouwd en ik heb een gezin en dat wil ik graag zo houden". Hailey zakt huilend op de grond. "Ik vind toch nooit een ander, het heeft allemaal geen zin meer. Niemand wil mij". "Je vind echt wel iemand, geloof mij". Zenuwachtig kijk ik op mijn horloge. "Ik moet echt gaan" zeg ik en ik wil naar mijn auto lopen. "Ja, loop maar weer weg met die rotkop van je!". Meteen draai ik mij weer om. "Wat is toch jouw probleem? Waarom laat je mij niet gewoon met rust als je toch vind dat ik een rotkop heb?". "OMDAT IK VAN JE HOU VERDOMME!" roept ze en ze loopt op mij af en ze wil mij zoenen. Meteen stap ik achter uit. "Jij bent gek, je moet professionele hulp zoeken!". Dan haalt ze uit en geeft ze mij een klap in mijn gezicht. Meteen druk ik mijn hand tegen mijn wang. "Ik ga mijn niet naar dit niveau verlagen" zeg ik en dan stap ik snel in mijn auto. "FUCK YOU JUSTIN BIEBER!" hoor ik haar nog roepen en dan rij ik snel weg.

Lichtelijk in paniek, rij ik naar de perspresentatie van Melissa. Ik ben veel te laat en ik hoop niet dat Melissa heel boos op mij gaat zijn. Ik heb de onthulling waarschijnlijk gemist en daar baal ik enorm van.

Pov Melissa:

"En dan is nu eindelijk het punt aangebroken waarop we de nieuwe cover bekend gaan maken" zegt Amy en dan kan ik me even niet meer inhouden. "Kunnen we alsjeblieft nog heel even wachten, Justin is er nog niet" zeg ik en ik kijk haar smekend aan. Ze denkt even na en knikt dan. "Vooruit, omdat het zo belangrijk voor je is. We nemen even 10 minuten pauze, daarna moeten we het echt onthullen" zegt ze en dan loopt ze het podium af. Het is een beetje onrustig in de zaal en ik loop even naar het backstage gedeelte. Daar ga ik even rustig zitten en ik staar een beetje voor mij uit.

"Gaat het een beetje?" hoor ik dan ineens en ik schrik op en kijk naar Pattie en Scooter die voor mijn neus staan. "Ik maak me gewoon zorgen over Justin. Het is niks voor hem om zo laat te zijn. Hij had belooft dat hij op tijd zou zijn. Dit is gewoon niks voor hem". "Ja, ik vind het ook vreemd" zegt Pattie. "Maar waarom is hij niet gewoon gelijk met jou meegekomen?". Ik zucht "Laura was wat later vandaag, dus hij zou wachten tot zij er was. Hij wilde niet dat ik te laat kwam en de kinderen kunnen natuurlijk ook niet alleen blijven".

Al snel komt Amy naar ons toe. "Melissa we moeten nu echt verder, de pers wordt ongeduldig" zegt ze en ik zucht. Met lichte tegenzin volg ik haar naar het podium.

"Oké, na deze korte onderbreking, kunnen we dan eindelijk de cover bekend gaan maken" zegt Amy en ze pakt het doek vast. "Melissa kom er bij staan" zegt ze en ik zet een beetje een nep glimlach op en ik blijf naar de ingang van de zaal kijken. "Melissa, laten we dit samen doen" zegt ze en ik glimlach en pak het doek ook vast. "Drie, twee-". "WACHT!" hoor ik dan en Justin komt de zaal binnen gerend. "Ben ik nog op tijd?" vraagt hij buiten adem en ik spring van het podium af en vlieg hem om zijn nek. "Ik ben zo blij dat je er bent. Waar bleef je nou, ik was zo ongerust" zeg ik en hij kijkt mij recht in mijn ogen aan. "Ik leg het je straks allemaal wel uit, maar nu heb jij werk te doen" zegt hij en ik kijk naar Amy. "Kom" zeg ik en ik neem hem mee het podium op. "Oké, nu doen we het echt" zeg ik en dan trekken we het doek weg en zien we voor het eerst de cover. Ik sla mijn handen voor mijn mond en ik kan het gewoon niet geloven. Het is zo gaaf geworden. "Wauw, je bent prachtig op de cover" zegt Justin en hij geeft mij een kus op mijn wang. "Wauw, ik ben hier echt heel erg blij mee" zeg ik.

Ik sta even de pers te woord en daarna poseer ik eerst alleen voor wat foto's. En later komt Justin er nog bij. "Ik ben zo trots op jou" zegt Justin en hij geeft me een kus, terwijl we nog steeds staan te poseren voor de pers.

Als we overal klaar mee zijn, gaan we nog iets drinken met Scooter en Pattie. We staan net even te kletsen als Justin ineens wordt gebeld. "Deze moet ik even nemen" zegt hij en ik zie Pattie en Scooter naar elkaar lachen. "Oké, wat is er aan de hand?" vraag ik. "Niks" zegt Scooter en ik rol met mijn ogen. "Jullie voeren iets in je schild, dat zie ik gewoon" zeg ik.

Dan voel ik ineens Justin zijn armen om mij heen. "Ik ga jou even ontvoeren want ik heb een hele leuke verrassing voor je" zegt hij en ik draai mij om en kijk hem recht in zijn ogen aan. "Oeh, wat dan?" vraag ik en hij grijnst. "Ja als ik dat ga zeggen, is het geen verrassing meer".

Als we in de auto zitten, haalt Justin ineens een blinddoek tevoorschijn. "Nee, je bent toch niet serieus he?" vraag ik en hij knikt. "Oh jawel, en hij mag pas weer af als ik het zeg" . "Je weet dat ik hier een hekel aan heb toch?" vraag ik en hij knikt. "Ja, dat maakt het juist nog leuker". Hij doet de blinddoek bij mij om en dan rijden we weg.

Na een half uur stopt de auto en ik hoort Justin uitstappen. Dan opent hij mijn deur en begeleid hij mij de auto uit. "Oké, je hoort nu vast al wel dat we op het vliegveld zijn" zegt Justin en hij haalt de blinddoek van mijn hoofd. "Gaan we op reis?" vraag ik en hij schudt zijn hoofd. "Nee, we zijn hier voor iets anders, maar je gaat het geweldig vinden. Dat weet ik echt zeker"..........

Only Me (Vervolg Only You & Only Us)Where stories live. Discover now