Friends?

110 2 0
                                    

Pov Melissa:

"Emma staat bij ons voor de deur" zeg ik een beetje geschrokken tegen Justin en hij rolt met zijn ogen. "Wat moet ze?" vraagt hij en ik haal mijn schouders op. "Dat hoef ik geen eens te weten" zeg ik en Justin knikt. Dan hou ik mijn telefoon weer tegen mijn oor. "Laura, kan je haar alsjeblieft weg sturen, ze heeft hier niks te zoeken" zeg ik. "Oké, zal ik doen Melis, ik zie je straks weer thuis". Dan hang ik op en Justin slaat zijn armen om mij heen. "Ik hoop zo dat ze niet terug gaat komen" zeg ik en Justin drukt een kusje op mijn wang. "Dan sturen we haar gewoon weer weg, en als dat niet werkt, bel ik de politie". Zonder erop te antwoorden, staar ik een beetje voor mij uit en ik denk na. "Wat is er lieverd?" vraagt Justin en ik zucht. "Ik weet het niet, ik had dit gewoon niet van haar verwacht" zeg ik. "Soms zijn mensen echt onvoorspelbaar, daar doe je niks aan" zegt Justin dan en ik knik. "Je hebt gelijk, laat ik me er maar geen zorgen meer over maken, ik heb wel andere dingen aan mijn hoofd". "Goed zo, zullen we nu dan maar je spullen gaan pakken en dan gaan we lekker naar huis" zegt hij en ik knik.

Onderweg naar huis, staar ik een beetje voor me uit en ik schrik als Justin zijn hand op mijn been legt. "Gaat het?" vraagt hij en hij zet de auto even stil langs de weg. "Ja hoor, ik ben gewoon moe, we hebben veel gedaan de laatste dagen" zeg ik. "Gelukkig zijn we er bijna" zegt Justin dan en hij rijd weer verder.

5 minuten later, komen we thuis aan en Justin rijd de auto de garage binnen. We stappen uit en zodra we binnen komen, kijken Justin en ik elkaar verbaast aan. "Wat is het stil hier?" zeg ik. "Ja, zeg dat wel, meestal komt Melanie gelijk naar ons toe als we thuis komen" zegt Justin en dan lopen we de woonkamer in. Laura zit met Melanie een film te kijken en Melanie zit er helemaal in. Laura kijkt wel gelijk op en ze glimlacht als ze ons ziet. "Melanie, kijk eens wie er weer zijn" zegt ze en als Melanie ons ziet, springt ze gelijk van de bank af. Ze rent naar mij toe en ik neem haar op mijn arm. "Was het leuk met Laura?" vraag ik en ze knikt. "Ja, we kijken naar Finding Dory, en we hebben koekjes gemaakt" zegt ze en Justin glimlacht. "Mag papa dan zo'n lekker koekje proeven van jou?". "Ja, kom!" zegt ze en ik zet haar weer op de grond. Dan loopt ze gelijk naar de keuken en Justin gaat achter haar aan.

"Is het verder nog allemaal goed gegaan?" vraag ik aan Laura als Justin met Melanie in de keuken is. "Ja hoor, Melanie heeft zich als een engeltje gedragen en Mylena ligt al even lekker te slapen, ze zal zo wel weer wakker worden" zegt ze en ik glimlach. "En was het nog lastig om Emma hier weg te krijgen?". "Nou, ik ben volgens mij vrij duidelijk tegen haar geweest. Maar ik kan niet garanderen dat ze niet een keer terug gaat komen". "In ieder geval heel erg bedankt voor je hulp, Justin en ik zijn echt blij met jou. En we merken ook dat de meiden het goed met je kunnen vinden". "Awh dat vind ik lief van je, ik doe het allemaal graag voor jullie" zegt ze en ik glimlach. "Nou, ga nu maar lekker naar huis en geniet nog een beetje van je dag" zeg ik en ze knikt en loopt dan de kamer uit. Even later hoor ik de voordeur open en dicht gaan en dan loop ik maar naar de keuken.

"Smaken de koekjes een beetje?" vraag ik en Justin knikt "proef zelf maar". Melanie geeft mij snel een koekje en ik neem een hap. "Mmm, ze zijn goed gelukt lieverd" zeg ik en ik geef haar een kus op haar wang.

"Ik ga maar eens even bij Mylena kijken" zeg ik tegen Justin en dan loop ik naar boven. Als ik haar kamer binnen kom, zie ik haar al spelen in haar bedje. "Was je al wakker lieverd?" zeg ik en ik neem haar in mijn armen. Ik loop met haar naar de commode en ik begin haar te verschonen. Als ik bezig ben, hoor ik beneden ineens de bel gaan. Ik slik, het zal Emma toch niet weer zijn?". Ondertussen hoor ik Justin de deur open doen.

Pov Justin:

De bel gaat en ik zucht. Het zal toch niet weer Emma zijn he? Denk ik bij mezelf en ik loop met tegenzin naar de deur. Als ik de deur open doe, schrik ik. Niet Emma, maar Hailey staat voor mijn neus. "Wat doe jij nou hier?" vraag ik lichtelijk geïrriteerd en ik zie haar even naar beneden kijken. "Ik wil het echt graag goed met jullie maken, en ik heb jullie echt een hoop uit te leggen. Mag ik alsjeblieft even binnen komen?" vraagt ze en ik denk even na. "Ik weet het niet hoor" zucht ik en ze kijkt me smekend aan. "Vooruit, maar je hebt vooral Melissa veel uit te leggen en ik weet niet of ze je zal vergeven". Ze knikt en dan loopt ze naar binnen. "Wie is dat papa?" vraagt Melanie als ze Hailey ziet en Hailey glimlacht. "Hoi Melanie, wat leuk om jou eens te zien, ik ben Hailey" zegt ze en Melanie kijkt haar met grote ogen aan. "Ga maar even spelen prinses, papa en mama moeten even met haar praten" zeg ik en dan loop ik met Hailey de woonkamer in.

Only Me (Vervolg Only You & Only Us)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu