Release Day

103 0 0
                                    

Pov Justin:

Melissa gaat rechtop zitten "nee, ik was nog wakker". "Melis, het spijt me, ik wilde alleen-". Verder kom ik niet want ze staat al op. "Laat maar, ik hoef het niet te horen. Ik ben het zat en ik ga naar bed" zegt ze en ze loopt de kamer uit. Ik zeg niks en kijk haar na. Als ze de kamer uit is, zucht ik. Melissa heeft gewoon gelijk. Ik moet gewoon voor haar kiezen. Zonder Hailey kan ik wel leven maar niet zonder Melissa. Daarvoor hebben we teveel meegemaakt.

Na een tijdje sta ik op en loop ik naar boven. Het licht brand nog in onze slaapkamer, Melissa is dus nog wakker. Voorzichtig loop ik naar binnen en daar staat ze voor de spiegel, haar make-up van haar gezicht te halen. Ze ziet me in de spiegel de kamer binnen komen en ze staat stil. "Melis, het spijt me" zeg ik en dan draait ze zich om. Ze kijkt me zwijgend aan. "Ik wilde net Haileys nummer verwijderen, maar toen ik zag dat ze mij weer wat berichten had gestuurd, werd ik toch weer nieuwsgierig". "Wat had ze je gestuurd dan?" vraagt ze en ik haal mijn schouders op. "Dat weet ik niet, ik wilde ze net lezen, tot jij het opmerkte". Ze kijkt me bedenkelijk aan en slaat haar armen over elkaar heen. Dan pak ik mijn telefoon en ga ik naast haar staan. "Kijk" zeg ik en dan verwijder ik Hailey haar nummer. "Jij bent veel te belangrijk voor mij en ik ben het zat dat door haar onze relatie steeds op de proef wordt gesteld. Hopelijk krijgen we nu weer een beetje rust" zeg ik en Melissa glimlacht naar mij. "Dankjewel" zegt ze en dan slaat ze haar armen om mij heen. Ik hou haar stevig tegen mij aan en druk een kus op haar hoofd.

"Dit betekend echt heel veel voor mij" zegt ze en ik glimlach naar haar. "Dus het zit nu weer helemaal goed tussen ons?" vraag ik en ze knikt. "Ik ga morgen ook niet meer naar het politiebureau. Ik wil dit allemaal gewoon afsluiten, en als ik die man nu weer zie, raak ik waarschijnlijk toch alleen maar in de stress. Het was alleen maar om te kunnen bewijzen dat Hailey erachter zit. Zodat jij weer helemaal voor mij zou kiezen. Maar gelukkig heb je dat net gedaan en daar ben ik je heel erg dankbaar voor". Dan neem ik haar weer in mijn armen. "Ik laat nooit meer iemand tussen ons komen, dat beloof ik" zeg ik en dan drukt ze een kusje op mijn lippen.

We glimlachten naar elkaar en dan trekt Melissa zich weer terug. "Ik wil nu echt gaan slapen, blijf je hier of ga je nog even naar beneden?" vraagt ze en ik denk even na. "Ik sluit beneden alles even af en dan kom ik gelijk weer terug. Een keer op tijd gaan slapen kan geen kwaad" zeg ik en dan loop ik naar beneden.

De volgende ochtend:

Pov Melissa:

"Wakker worden!" hoor ik en ik open mijn ogen. Justin zit naast mij met de kinderen en een ontbijtje. Meteen krijg ik een glimlach op mijn gezicht en ik ga voorzichtig rechtop in bed zitten. "Wat is dit nou?" vraag ik. "Vandaag komt jouw Teen Vogue uit, en omdat wij zo trots op jou zijn, vonden wij dat we het moeten vieren" zegt Justin. "Wat is dit lief van jullie" zeg ik en ik neem Mylena bij mij op schoot. "Dankjewel lieverds" zeg ik en ik geef Justin, Melanie en Mylena, alle drie een kus.

We eten rustig ons ontbijtje op en daarna moet ik me klaar gaan maken voor de releaseparty van mijn Teen Vogue editie. Ik fris mezelf op en daarna wordt ik helemaal klaargemaakt door een styliste. Als ik klaar ben, loop ik naar Justin. "En? Kan ik zo gaan?" vraag ik en ik draai een rondje voor hem. "Je bent prachtig lieverd, zoals altijd" zegt hij en hij geeft me een kus.

"Mag ik trouwens ook zo met je mee?" vraagt Justin dan ineens en ik glimlach naar hem. "Jij mag altijd met mij mee hoor". "Dankjewel, dat is fijn om te horen" zegt hij en dan kijk ik op mijn telefoon. "Waar blijft Laura trouwens? Ze weet toch dat ze vandaag op de meisjes moet passen?" vraag ik en Justin zucht. "Goed dat je het zegt, ze belde me net om te zeggen dat ze wat later is. Het is druk op de weg".

"Nee he, ik moet nu echt weg, anders kom ik te laat" zeg ik en Justin denkt even na. "Ga jij anders maar vast, dan wacht ik tot ze er is. Daarna kom ik gelijk naar jou toe oké?" vraagt hij en ik zucht. "Dat moet dan maar". Dan geeft Justin mij een knuffel "lieverd, ik beloof dat ik op tijd ga zijn voor dat jij het eerste exemplaar krijgt".

Een half uur later kom ik aan op de locatie en ik wordt gelijk vrolijk begroet door Amy. "Melissa, wat goed dat je er bent!" zegt ze en ze geeft me een knuffel. Dan kijkt ze mij ineens vragend aan. "Waar is Justin? Ik dacht dat hij mee zou komen?" vraagt ze dan. "Hij komt later, hij moest nog wachten op de oppas voor onze kinderen" zeg ik en ze knikt.

"Nou dan zal ik je alles maar vast uitleggen en je de zaal laten zien". Ze geeft me een rondleiding en ik kijk vol bewondering om mij heen. De zaal is redelijk groot en voordat je de zaal binnen komt, moet je eerst over een rode loper. Daar moeten we straks gaan poseren voor de pers. Op het podium in de zaal zie ik al iets staan met een doek erover heen. "Zit daaronder mijn cover?" vraag ik en Amy knikt. "Je gaat het geweldig vinden, dat weet ik zeker". "Ik ben echt heel benieuwd" zeg ik en ik glimlach naar haar.

We lopen naar een rustige ruimte en daar nemen we het programma even door. "Over een paar minuten komen de gasten en de pers. Zoals je ziet heeft de pers een speciale plek in de zaal. Ook komen er wat fans die een prijsvraag hebben gewonnen. Zij hebben na de bekendmaking van de cover nog een korte Meet and Greet met jou. Maar nu de planning. Eerst neem ik het woord en ik roep jou op gegeven moment naar voren en dan mag jij wat zeggen als je wilt. Dan maken we de cover bekend en daarna krijgt de pers de mogelijkheid om foto's te maken en vragen te stellen. Als laatst zijn de fans aan de beurt en ook zijn er nog een paar kinderen die ook mee hebben geholpen aan deze bijzondere special"

Ik luister aandachtig toe en als we alles goed hebben besproken, merk ik dat de zaal al redelijk vol begint te lopen. Nog voor dat het begint, komen er een paar kinderen naar mij toe gelopen. Ze hebben ook een artikel in de special. "We houden van je Melissa! En ook van Justin" zeggen ze en ik geef ze allemaal een knuffel. "Hoe gaat het met jullie lieverds?" vraag ik en ze stralen helemaal omdat ik nu met ze praat. "Het gaat nu heel goed met ons. Het is echt onze grootste droom om jou en Justin te ontmoeten". "Awh, dat vind ik heel lief van jullie" zeg ik. "Justin komt straks ook en ik weet zeker dat hij jullie ook wil ontmoeten". Ze stralen helemaal en dan wordt ik ineens op mijn rug getikt. Het is Amy. "Melissa, we gaan beginnen, kom je mee?" vraagt ze en ik knik. "Ik moet gaan, maar ik zie jullie zo nog wel even" zeg ik en de kinderen knikken.

Onder luid applaus, loopt Amy het podium op en ik kijk vanaf het backstage gedeelte toe. Nieuwsgierig kijk ik de zaal in om er achter te komen of Justin er al is. Meteen zie ik Scooter en Pattie zitten, maar de stoel van Justin is nog leeg. Ik bijt op mijn lip. Waar blijft hij nou? Hij had beloofd dat hij op tijd zou zijn? Hij zal het toch niet gaan missen?". Diep in gedachten mis ik de helft van wat Amy te zeggen heeft en ik schrik als ik hoor dat ze mij aankondigt.

Snel loop ik het podium op en iedereen applaudisseert voor mij. Ik glimlach maar ik baal echt zo erg dat Justin er niet is. Hij had hier al lang moeten zijn en ik maak me echt zorgen om hem..........

Only Me (Vervolg Only You & Only Us)Where stories live. Discover now