Secret problem

237 6 0
                                    

Pov Melissa:

Justin en Pattie zijn beneden met Mylena en ik ben boven in mijn slaapkamer. Ik voel me niet zo lekker en heb besloten om even te gaan liggen, voor we Melanie uit school gaan halen. Ik ga op het bed liggen en zet voor de zekerheid even een wekker. Daarna val ik al snel in slaap.

Een half uur later:

"Prinses? Word eens wakker? Gaat het wel goed met je?" hoor ik en ik wordt voorzichtig wakker geschud. Justin zit bij me op het bed en hij kijkt me bezorgt aan. "Gaat het wel goed lieverd?" vraagt hij en ik wrijf in mijn ogen en ga recht op zitten. "Ik was even niet zo lekker, dus ik ben even gaan liggen. Maar nu gaat het wel weer" zeg ik om hem een beetje gerust te stellen. Hij kijkt me twijfelachtig aan "weet je het zeker? Je ziet nog wel een beetje bleek" zegt hij en ik knik. Volgens mij geloofd hij me nog steeds niet helemaal, maar hij houdt er over op.

Dan pakt hij zijn ipad er bij en begint iets op te zoeken. "Ik heb een verassing voor je" zegt hij dan en ik kijk hem nieuwsgierig aan. Dan laat hij me foto's van een enorm luxe penthouse zien. "En, vind je het wat?" vraagt hij grijnzend en ik knik. "Ja, het is prachtig, maar waar is dit eigenlijk?" vraag ik en hij glimlacht. "In Amsterdam" zegt hij en weet even niet wat ik moet zeggen. "Ik wil dit penthouse kopen zodat we zo vaak naar Nederland kunnen als we maar willen. Ik heb het idee dat je een beetje heimwee hebt, daarom wilde ik je dit geven zodat je vaker je familie kan zien. En zo leren Melanie en Mylena, Nederland ook een beetje beter kennen" zegt Justin en ik krijg tranen in mijn ogen. "Jeetje, wat ontzettend lief van je, maar wat kost dit wel niet?" vraag ik. "Dat doet er niet toe, ik wil gewoon dat jij gelukkig bent, en daar heb ik alles voor over". Dan sla ik mijn armen om hem heen en knuffel ik hem helemaal dood. "Dit betekend zoveel voor mij, ik kan je niet genoeg bedanken" zeg ik en hij geeft mij een kus.

"Wanneer gaan we er eigenlijk heen om een kijkje te nemen?" vraag ik dan ineens. "Ik wilde er morgen heen vliegen met de privéjet" zegt Justin en ik zucht dan. "Melanie moet gewoon naar school, ik kan dan niet mee helaas" zeg ik . "Het is de kleuterschool, ze kan best een paar dagen missen" zegt hij en ik zucht alweer. "Het is haar eerste week, dat kunnen we niet maken tegenover de school!". "Rustig maar prinses, ik regel het wel, ze snappen het vast wel" zegt Justin. "Oké, vooruit dan maar" zeg ik en dan kijk ik op de klok. "We moeten haar weer gaan ophalen, het is al half 12 geweest" zeg ik en Justin knikt.

Na zo'n 20 minuten lopen we met Mylena in de kinderwagen, het schoolplein op. Dan blijf ik ineens verstijft stil staan en Justin kijkt mij vragend aan. "Wat is er?" vraagt hij en ik bijt op mijn lip. "Jason, daar" zeg ik en ik wijs naar Jason, die een stukje verderop staat. Hij is met zijn telefoon bezig, maar hij merkt ons al snel op. Hij zwaait naar ons en ik rol met mijn ogen. Justin kan zich niet inhouden en loopt op hem af. "Wat moet jij hier?" vraagt hij dreigend en Jason glimlacht. "Rustig bro-" zegt hij maar Justin onderbreekt hem. "Ik ben je bro niet, en dat zal ook nooit gebeuren". Jason zucht "oké, nou ik ben hier gewoon om mijn neefje op te halen. Hij zat hier toevallig al eerder op school dan Melanie" zegt hij. "Jaja, dat zal best, jij wilt gewoon bij ons in de buurt komen! Nou ik-". Verder komt Justin niet want ik trek hem weg bij Jason. "Kom op lieverd, laat hem maar gewoon. We zijn hier voor Melanie en niet om ruzie te maken" zeg ik en Justin knikt. "Je hebt gelijk, maar ik hou die klootzak in de gaten, als hij Melanie met 1 vinger aanraakt, dan vermoord ik hem!" zegt hij en hij kijkt Jason dreigend aan.

Dan gaat de bel en op dat moment komen de kinderen naar buiten. Na een tijdje komt juf Anna naar buiten met Melanie aan haar hand. Naast Melanie loopt nog een jongetje. "Aawh, ze heeft al een vriendje" zeg ik. Zodra Melanie ons ziet, komt ze blij op ons afrennen. "Mama! Papa!" roept ze en ik hurk voor haar neer en ze rent in mijn armen. "Hi lieverd, hoe was het? Was juf Anna een beetje lief voor je?" vraag ik en ze knikt. Dan geeft ze Justin ook een knuffel. "Papa is heel trots op jou prinses" zegt Justin en hij geeft haar een kusje. "Het ging super goed vandaag. Toen jullie net weg waren vond ze het een beetje eng. Maar gelukkig was haar klasgenootje Max, heel lief voor haar. Ze hebben heel fijn gespeeld samen en volgens mij zijn ze al vriendjes geworden". Ik glimlach en zie dan dat Max richting Jason loopt. Oh god, is dat het neefje van Jason? Denk ik bij mezelf maar ik zeg niks. "Dat is goed om te horen" zegt Justin dan en ik knik. "Zullen we dan maar weer naar huis gaan Mel?" vraag ik en ze knikt. We bedanken juf Anna nog even en lopen dan weer naar huis.

Eenmaal thuis loop ik naar boven en begin wat spullen in te pakken voor morgen. Justin is beneden met de kinderen dus ik kan rustig mijn gang gaan. Als alle kleding is ingepakt, loop ik weer naar beneden. Als ik de woonkamer binnen kom, is Melanie rustig met haar poppen aan het spelen, ligt Mylena in de box en Justin ligt op de bank. Ik ga bij hem zitten en ik zucht. "Is er iets prinses?" vraagt Justin en ik haal mijn schouders op. "Dat jongetje waar Melanie mee naar buiten kwam, is het neefje van Jason". "Wat? Oké, ik wil niet dat Melanie om gaat met familie van die klootzak!" zegt Justin en ik kijk hem recht in zijn ogen aan. "Zo komen we inderdaad nooit van Jason af, maar het gaat nu wel om Melanie. Als zij fijn met Max kan spelen, dan kunnen we dat haar moeilijk verbieden. Het is haar eerste vriendje en ik wil dat niet voor haar verpesten" zeg ik en Justin knikt. "Dat is waar, maar zo worden we nooit met rust gelaten". "Misschien moeten we het maar accepteren en gewoon normaal tegen hem doen. Beste vrienden worden we nooit, maar ik vind dat we dit voor Melanie moeten doen" zeg ik en Justin zucht. "Ik heb nog steeds mijn twijfels, maar als dit echt is wat je wilt, zal ik het proberen" zegt hij en ik knik.

De volgende ochtend:

Ik word al vroeg wakker en heb vannacht nauwelijks kunnen slapen. Allereerst omdat ik de hele tijd aan Jason lag te denken en daarnaast heb ik nog spierpijn. Vermoedelijk komt het door het hardlopen van gisteren. Mijn lichaam is het sporten gewoon niet meer gewend. Ondanks dat ik nog steeds dood moe ben, stap ik uit bed en loop de badkamer in. Ik draai de douche aan en ik begin me rustig uit te kleden. Als ik mijn shirt heb uitgetrokken, verstijf ik een paar tellen. Er zitten een aantal rare rode vlekken en maak me nu toch best wel zorgen. Zou Justin toch terecht bezorgt zijn en moet ik echt even naar een dokter? Vraag ik me af en ondertussen stap ik toch maar onder de douche. De warme stralen doen me goed en ik denk ondertussen na over wat ik moet doen. Over een paar uur vertrekken we naar Nederland en ik wil niet dat Justin weet dat ik me niet helemaal goed voel. Dan zegt hij gelijk alles af en wil hij perse dat ik hier blijf. Hij brengt me dan gelijk naar een dokter. Ik mis mijn familie en ik vind het belangrijker om hen weer te zien. En met wat pijnstilling tegen de spierpijn en een crème voor de vlekken, zal het vast beter gaan. Ik doe gewoon iets met lange mouwen aan zodat Justin niks kan zien. Ik moet en zal vandaag met Justin en de kinderen naar Nederland gaan, dus Justin mag hier voorlopig niks van weten......

Only Me (Vervolg Only You & Only Us)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu