Safe

295 8 2
                                    

Pov Melissa:

"Jason, ga alsjeblieft weg voordat ik de politie bel!" roep ik maar hij blijft gewoon staan. "Melissa, ik wil alleen maar met je praten. Ik ben veranderd" zegt hij maar ik geloof er niks van en rol met mijn ogen. "Je hebt mijn kind ontvoerd, dat vergeef ik je nooit. Jij zal altijd een monster blijven". "Alsjeblieft, luister naar me, ik ben vervroegt vrijgelaten uit de gevangenis wegens goed gedrag. Nu zit ik in therapie en het gaat steeds beter met mij. Ik wil mijn leven beteren en mijn eerste doel is om het weer goed te maken met jou". "Dat gaat echt niet gebeuren Jason, kan je alsjeblieft weg gaan, en mij niet meer lastig vallen?" vraag ik en hij knikt. " Zoals je wenst" zegt hij met een zucht en dan draait hij om en loopt hij weg. Precies op dat moment komt de pizzabezorger eraan en ik glimlach vriendelijk naar hem. Hij geeft mij de pizza's en ik betaal. Daarna loop ik weer naar binnen.

"Hehe, dat duurde lang" zegt Justin en ik zucht. "Jason stond net voor de deur". Meteen schiet Justin overeind "wat? Dat is toch die lul die Melanie had ontvoerd?". Ik knik " ja, ik snap echt niet dat ik ooit een relatie met hem heb kunnen hebben. Het is echt een klootzak". "Inderdaad en als hij zich hier nog een keer durft te vertonen, vermoord ik hem!" zegt Justin en ik geef hem zijn pizza. "Ik heb hem gevraagd ons niet meer lastig te vallen, maar met Jason weet je het nooit. Hij vertelde dat hij was veranderd en het goed wilde maken". "Prinses, geloof hem alsjeblieft niet" zegt Justin " straks doe hij jou of de kinderen nog iets aan. Ik vertrouw die gast voor geen meter en ik snap niet hoe hij nu vrij rond kan lopen". Ik zucht " nee, ik ook niet, straks wil hij Melanie nog iets aandoen. Vanaf morgen moet ze naar school en dan kan ik niet meer de hele dag op haar letten". " Rustig maar prinses, ik huur wel wat beveiliging in. Zij houden Melanie goed in de gaten, zonder dat ze het door heeft" zegt Justin en ik bijt op mijn lip. " Ik weet het niet hoor, we moeten haar ook een keer loslaten en haar de wereld laten ontdekken". " Prinses, ze zal het echt niet merken, dat beloof ik. Jij vind het toch ook een fijn idee dat mensen op Melanie letten en haar niks kan gebeuren?" . " Ja dat wel" zeg ik en Justin geeft mij een knuffel " geen zorgen, ik ga het gewoon regelen en het komt allemaal goed" zegt hij. Na een tijdje laat hij me weer los en kijkt hij naar de pizza's. " Laten we nu maar gaan eten, anders worden de pizza's koud" zegt hij en ik knik. " Melanie, kom je ook even wat eten lieverd?" zeg ik en Melanie legt haar pop neer en komt bij ons op de bank zitten. Ik geef haar een stukje pizza en dan beginnen we met eten.

Na een paar uur liggen de kinderen in bed en ga ik dicht tegen Justin aanzitten op de bank. "Eindelijk zijn we even met zijn tweeën" zegt Justin en hij grijnst naar mij. Ik druk voorzichtig een kus op zijn zachte lippen en hij slaat zijn armen om me heen. Dit voelt weer zo vertrouwd en het liefst heb ik dat hij me nooit meer los laat. "Ik heb de laatste tijd weer zoveel meisjes gezien, maar er was er geen 1 zo bijzonder als jij" zegt Justin en ik glimlach en trek mezelf een stukje terug zodat ik recht in zijn mooie bruine ogen kan kijken. "Er is ook niemand zo geweldig als jij" zeg ik. Justin glimlacht en buigt voor over om vervolgens weer een kusje op mijn lippen te drukken. Hij duwt mij voorzichtig naar achteren en gaat langzaam op mij liggen. Voorzichtig trek ik mij terug en leg mijn vinger op zijn lippen. "Nee niet hier lieverd, ik doe het liever in bed" zeg ik en hij grijnst en gaat recht op zitten. "Dat is een goed idee". Hij staat op en tilt mij op. Ik sla mijn armen om zijn nek en dan loopt hij met mij in zijn armen naar boven.

Eenmaal op onze slaapkamer, legt hij mij op het bed en komt hij op mij liggen. Onze tongen zijn wild in gevecht en ondertussen trekken we langzaam elkaars kleding uit. Al snel gaat Justin bij mij naar binnen en op dat moment verlaat een lichte kreun mijn mond. "Mmm, ga door baby" zeg ik en hij drukt zijn lippen in mijn nek en gaat langzaam naar beneden. Met mijn handen wrijf ik voorzichtig over zijn rug.

"MAMA, PAPA!" horen we Melanie dan ineens roepen en ze bonkt op de deur. Ik schrik me rot en in een fractie van een seconde, duw ik Justin van mij af en spring ik uit bed om mijn kleding te zoeken. "Wat is er lieverd?" zeg ik en ik kleed me ondertussen snel aan. "Ik had een hele enge droom" zegt ze half huilend. "Mama komt eraan lieverd!" zeg ik en dan kijk ik naar Justin "doe alsjeblieft even iets aan!" sis ik en hij knikt en stapt uit bed. Hij trekt snel zijn boxer aan en als we allebei weer onze kleding aan hebben, open ik de deur. Melanie vliegt gelijk in mijn armen en ik knuffel haar stevig. "Rustig maar lieverd, wat heb je dan gedroomd?" vraag ik en ondertussen til ik haar op en ga met haar bij Justin op het bed zitten. "Een heel groot eng monster wilde mij op eten, maar dat wilde ik niet" zegt Melanie en ze begint weer te huilen. "Awh, stil maar prinsesje" zegt Justin en hij knuffelt haar stevig. "Blijf jij maar lekker hier vannacht, dat monster durft niet meer bij je langs te komen want je grote, sterke papa zal je beschermen" zegt Justin en Melanie wordt weer een beetje rustig. Ze glimlacht naar Justin "dan mag je niet meer bij mij weg gaan" zegt ze en Justin knikt. "Ik zal heel dicht bij je blijven, net als mama". " Voor altijd?" vraagt Melanie en Justin knikt "Ja, voor altijd prinses" ......


Only Me (Vervolg Only You & Only Us)Where stories live. Discover now