She needs you

213 6 0
                                    

Pov Justin:

Melissa loopt redelijk snel voor mij uit en ik loop achter haar aan naar huis. Als we daar zijn, loopt ze gelijk naar boven. Ik loop de woonkamer in, waar mijn moeder nog steeds met Mylena zit. "Jullie zijn snel terug" zegt ze verbaast en ik zucht. "Ja, Melissa was al snel moe" zucht ik en mijn moeder knikt. "Ach, ze is de laatste tijd ook alleen maar met de kinderen bezig, ze sport nooit meer". "Ze was net ook zo prikkelbaar. Ze zag ineens sterretjes en ik zei haar dat ze misschien even naar een dokter moest gaan. Toen werd ze ineens boos op mij" zeg ik . Mijn moeder knikt en zucht "ik weet dat je het allemaal goed bedoeld, maar ik snap Melissa wel. Ze weer zelf goed wanneer ze naar een dokter moet, en voor zoiets hoef je echt niet gelijk naar een dokter". "Dat is waar, maar ik ben gewoon voorzichtig met haar sinds ze zo ziek is geweest. Ik wil gewoon niet dat haar iets overkomt" zeg ik en mijn moeder geeft mij een knuffel. "Je bent gewoon een hele lieve jongen, en ik weet zeker dat Melissa dat heel erg waardeert". "Ik hoop het mam" zucht ik en dan gaat mijn telefoon. Ik trek me terug en zie dan dat het Alfredo is. "Yo Fredo" zeg ik "hoe is het bro?". "Goed hoor, ik hoorde dat je weer thuis was. We hebben elkaar al een tijdje niet gezien dus ik dacht dat het wel leuk zou zijn om vanavond lekker met de jongens de stad in te gaan?" zegt hij. "Dat klinkt goed bro" zeg ik "Zullen we een uur of acht afspreken?" vraag ik. "Is goed, dan zie ik je vanavond" zegt Alfredo en dan hangt hij op.

Ik leg mijn telefoon op tafel en na een tijdje komt Melissa weer beneden. Ze heeft zich zo te zien, even gedoucht. "Ik ben vanavond niet thuis prinses, ik ga stappen met de jongens" zeg ik en ze bijt op haar lip. "Oh, oké. Dan zal ik me maar weer alleen moeten redden" zegt ze een beetje sip en ik zucht. "weet je zeker dat je het niet erg vind? Ander blijf ik gewoon bij jou en spreek ik wel een andere keer met ze af" zeg ik en ze schud haar hoofd. "Nee, dat hoeft niet, het is goed" zegt ze en dan draait ze zich om en loopt ze de kamer weer uit. Ik zucht "mam, er is iets met haar, ze is gewoon niet zichzelf. Ze is prikkelbaar en ze zit gewoon niet heel lekker in haar vel. Toen ik thuis kwam, was ze heel blij en het was gisteren heel gezellig, maar vandaag is het ineens zo anders". "Weet je lieverd, volgens mij is Melissa gewoon een beetje eenzaam en dat snap ik wel. Ze heeft geen contact meer met Emma, Gabriëlla is druk met werk en met Louis, haar familie woont helemaal in Nederland, en jij was druk met je tour. Ze is alleen maar bezig met andere en ze denkt nooit eens aan zichzelf. Jij en de kinderen komen altijd op de eerste plaats. Ze wilt dat jullie gelukkig zijn en plezier maken. Dat zag ik net weer aan haar. Ze zei dat ze het niet erg vind dat je vanavond uit gaat. Maar ik zag aan haar dat ze het jammer vind, en dat ze liever had dat je bij haar bleef vanavond". "Je hebt gelijk mam, ik bel de jongens af, vanavond is van Melissa. Ik wil graag iets speciaals voor haar doen" zeg ik en mijn moeder glimlacht.

Ik denk even na, maar al snel weet ik iets waar ik Melissa heel blij mee kan maken. "Wat nou als ik een huis koop in Nederland. Dan kan Melissa haar familie bezoeken wanneer ze maar wilt. Dan hoeft ze geen hotel te boeken en zo weet niet heel Nederland het meteen als wij er zijn". "Weet je wat Justin, ik denk dat je Melissa hier heel blij mee maakt" zegt mijn moeder en ik glimlach. Ik pak gelijk mijn ipad erbij en ik begin op internet te zoeken naar huizen in Nederland. Al snel vind ik iets dat mij wel geschrikt lijkt. "Kijk mam, dit lijkt mij wel wat" zeg ik en ik laat het aan mijn moeder zien. Het is een prachtig penthouse met uitzicht over het water, midden in Amsterdam. Het is goed beveiligt en je kan altijd eten bestellen bij een hotel vlakbij. "Wow, het is prachtig lieverd, maar het is wel heel duur, Melissa wil vast niet dat je zo iets duurs voor haar koopt". "Niks is te gek voor haar, ik heb echt alles voor haar over en ik ga dit straks aan haar laten zien. Maar eerst ga ik Fredo afbellen". "Oké lieverd, dan ga ik maar. Ik ben benieuwd hoe ze er op gaat reageren" zegt mijn moeder en ze geeft Mylena aan mij. "Ik ook mam, maar het komt vast goed" zeg ik en ik glimlach naar haar.....

Only Me (Vervolg Only You & Only Us)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu