46.Bölüm

2.9K 238 97
                                    

Keşke yok bizim müslümanların hayatın da NAsip kısmet var kader var şeytanın oyununa gelmek yok ama soruyorum size Derttașlar kötümü yazıyorum da okuyucu çok iken yorum ve beğeni az sıkılıyor musunuz ? Mükemmel değilse bile yazıyorum her emek değer verilmeyi hak eder ve ben kaç bölümdür annem kıza kıza gözlük olmadığı halde gözümü yora yora yazıyorum.
Bazı okuyucularım var ki beni yazmaya iten onlar emin olun o güzel yürekler olmasa bu kitap çoktan silindi bazen işim olduğundan bölüm atamiyorum.ve bir kaç  okuyucum dışında yeni bölüm isteyen yok.

Neyse buda kısmetirki isyan etmiyor yada sizi yargılamiyorum sakın beni yanlış anlamayın olur mu ?

Sadece merak ediyorum neden az diye onun arayışı içerisine girdim yoksa size saygımda sevgim de sonsuz okuyucularım.

Ve beni her yonu ile desteklerini esirgemeyen güzel yüreklere teşekkür edrim.

Allah'a emanet olun.huzurlu mutlu sağlıklı ve iman dolu kalın...

Herşeye rağmen beni sabırsızlıkla bekleyen insanlara bölüm yazacağımm...
Ve ne olursa olsun bölümü hızlı hızlı yayınlayacagim çünkü okuyucularımi bekletmeyi seven bir yazar değilim...Ama okuldan.dolayı bu duam gerçek olurmu bilmiyorum ama rabbimden ümit kesilmez... inşAllah nasıp.olurda hızlı hızlı gelir bölümler..

InşAllah düşüşümüz hayırlara vesile olur ki hepimiz biliyoruz en büyük kudrete 'şerin içinden hayrı çıkarır bu düşüşte hayra vesile olacaktır ama herşey zamanla...

Hayır dolu günler olsun...

Lafı fazla uzatım kusura bakmayın buyrun hep birlikte bölüm okumaya...

¤¤¤¤¤¤¤

Bir ömür boyunca kaderimde yazılı olan en güzel şey  sensin.Sen benim En güzel kaderimsin...

Rüzgar'dan;

Dönün yorgunluğu ve mutluluğu ile yatağında huzurlu uykuya dalmış sabahat aynı huzur ile güneşin işinlari ile uyanmıştım.

Sonra güneşin işinlari elimde ki yüzüğüme vurunca oluşan işık ile gözlerimi orya çektim ve elimle oynadım dünü hatırlayıp geniş bir gülüş ekledim yüzüme
ne kadar özel harika bir gündü sevdama yakın olduğum.helal olduğumdu artık sevdiğim gözler yürek bana haram değildi yaklaştığım zaman dikenli teler batmayacak canımızı yakıp cehennem ateşine yaklaştirmayacakti artık o bana helaldı cennet için çarpıncağız günler olacaktı.

Helalimsin Sevdam gönül eşim iman yarım hayat eşim.
Herşeyim...
Sen bana Allah tarafından en acılı günlerimde gelen tatlı sevdamsin...
Sen ömrümde yaşadığı imtihanım kaderimsin
Hemde en güzel kaderim...
Alın yazımsın...
Kader yazım...
Herbir şeyim....

Ne güzel düşüncelere dalmış sevdami düşünüyordum ki
Iğrenç telefon sesi ile düşüncelerden zorla ayrıldım
ayrılmak zorunda kaldım.
Telefona uzanırken unuttuğum ağrı tekrar gün yüzüne çıkarak canımı alırcasına acıtti.

Sonra telefonu bırakarak hapima uzanip susuz bir şekilde içtim bir yandan ağrıyan kalbimi susturmaya çalışıyor bir yandanda da bıraktığım telefonu almaya öyle bir batıyor ki nefes almıyor haraket edemiyorum.

Geçek gibide değildi ama sonra gözlerimi kapatıp güzeller güzelimi getirdim gözlerimin önüne çocuklarlarimiz ile oyun oynadığımız bir park getirdim gözlerimin.önüne farklı bir sevda ile sevdalandigim sevdami getirdim.
Sonra Eslemden sonra güzeller güzeli bir kız çocuğu hayal etmeye çalıştım hayal dünyamin izin verdiği kadar.
Sonrada şükür ettim geçen ağrima. yine sevdam kurtarmıştı beni ilk zaman da o siyah kutunun içinden kurtardığı gibi tibki ilk zamanda ki gibi hala çalan telefona artık bakmam gerektiğinin farkındaydim ama uyumak istiyordum halim kalmamıştı her böyle olduğumda sonunda canım kesiliyor gibi oluyordu.

En Güzel İmtihanimsin .Where stories live. Discover now