Özel Bölüm 3

1.4K 79 68
                                    

Ay çok heyecanlıyım ya 2  yıl sonra bölüm atacağım

  HALEN BAZEN DÜŞÜNDÜKÇE İNANMAKTA GÜÇLÜK ÇEKİYORUM BU HİKAYEYİ Yazalı tam tamına iki yıl oluyor. Sizin bizi tüm acımızla ,tüm hüznümüzle ve sevincimizle bizi hayatınızda kabul etmenizin üzerinden tam iki yıl geçiyor. Biri Gelse bana bir hikaye yazacaksın ve kocaman aileye sahip olacaksın deseler inanmazdım.AMA İNANMAYACAĞİ ŞEYİ YAŞIYORUM KOCAMAN BİR AİLEYE SAHİBİM....

SİZİ ÇOK SEVDİĞİMİ VE BENİ HİÇ YALNIZ BIRAKMADIĞINIZ İÇİN VE HALA DA YANIMDA OLDUĞUNUZ İÇİN ÇOOOOOK TEŞEKKÜR EDERİM. 

BU ÖZEL BÖLÜMÜ DE BİR TEŞEKKÜR OLARAK YAZMAK İSTEDİM İNANIN Kİ BU BÖLÜMÜ YAZARKEN DE İÇİMDE TIPKI İLK GÜNKÜ HEYECAN İLE YAZIYORUM İNŞALLAH SİZ SEVGİLİ TATLI İNSANLARDA TIPKI İLK GÜNKÜ HEYECAN VE MUTLULUK İÇİNDE OKURSUNUZ.

EN GÜZELLE EMANET BİR SONRA Kİ ÖZEL BÖLÜMDE BULUŞMAK DUASI İLE İMAN DOLU KALIN....

                                                                    YILLAR SONRA

ESLEM'İN AĞZINDAN;

Bir bayram sabahı içimiz kıpır kıpır kuzenler falan yerimizde duramıyoruz ufaklar kanepeden kanepe zıplıyor Hafize babaannem bir oraya bir buraya koşuyor çaktırmayın ben birazcık ara buldum ve size  kendimden ve sahip olduğum mükemmel kocaman ailemden bahsedeceğim ha bide bu güzel aileye katılacak yeni üyeden ben hemen başlıyorum eğer sizde hazırsanız çünkü pek vaktim yok eğer AHMET dedem beni böyle bir günde bilgisayar başında görürse küçük çaplı sual sormaya başlar. Size küçük bir sır vereyim mi ? Bence vermeliyim Ahmet dedem o zaman hiç çekilmiyor bir an önce  başlıyorum o yüzden.

Evet başlıyorum;

Yetti da başla dediğinizi duyar gibiyim. TAMAM TAMAM KIZMAYIN BAŞLIYORUM.

Öncelikle ben ESLEM 18 yaşındayım bu aile katıldığımda daha minicik yaralı bir yürek , yaralı bir güvercin idim ama Rüzgar ağabeyim ile Mina ablam beni huzurlu güvenli kolların alıp şifalı elleri ile yaralı yüreğimi iyi edip yeni bir ESLEM olmama ve yurt köşelerinde , rutubet kokan o duvarlar arasında çürüyüp gitmem yerine sıcacık yuva ile büyümeme vesile oldular. 

Ya onlar olmasa bile deme fırsat vermediler çünkü her an yanımda var oldular ALLAH'İMİN  izniyle.   Bu dünyayı bana yaşanabilir kıldılar. Nasıl insan olunur , en güzel şekilde öğrettiler.kocaman ailenin ne kadar huzur dolu ve barış içinde yaşanacağında. Bu ailenin en salam kalesi  yıkılmasına  asla izin vermeyecek olanları; AHMET dedem ve HAFİZE babaannem .

 Ve ne zaman başım sıkışsa Mina ablam ve Rüzgar ağabeyimden sonra ilk o koşar dediğim Deniz amcam  ve Yağız dayım var onlarında eşleri Mehir teyzem ve Esila yengem var.akrabalarıma seslenişimi garipsemiş olabilirsiniz sizinle açık konuşacağım başta bana da garip geliyordu çünkü kimine amca , kimine dayı , kimine teyze diyordum.

 Ama zamanla alıştım hatta ilk zamanlarda bizimkilerin tatlı atışma konusu bile oldu. Şimdide sizinle beni derinden yaralayan (tabii küçük iken) bir olay paylaşmak istiyorum ben bu aileye geldiğimde tek idim ve bir kaç yılda tek başıma taht sürdüm. Sonra bizim o tatlı ve sıcak aileye MUHAMMED ASAF ve ELİF katıldı.Diyorsunuz onlar kim tamam sizde haklısınız ama az sabır söyleyeceğim ; Bizim ikizler Deniz amcamın  ve Mehir teyzemin kızı ve oğlu.

Ondan sonra  Yağız dayım ve Esila yengemin HIRA NURLARI doğdu. En sonu ve acısı da hatta o zamanlar beni en çok üzeni de bizim eve gelen küçük AHMET SELİM oldu. Anlamışsınızdır oda benim kardeşim böylelikle benim tahtımı kapan minikler şimdide gönül tahtımı kapmışlardı , kimseye de yer vermiyorlardı. 

En Güzel İmtihanimsin .Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin