Ερωτας χωρις ορια 1

9.2K 159 8
                                    

-Αγάπη μου είσαι έτοιμη;ακούω την μητέρα μου Άννα να μου φωνάζει!
-Ναι μαμά μισό λεπτό.. Της απαντά ω

Θα μπορούσα να πω με σιγουριά πως η σημερινή μέρα ειναι η χειρότερη ημέρα της ζωής μου.Πρεπει να φύγω απο το Λονδίνο και να πάω να μείνω στην Ελλάδα γιατι ο παππούς μου έχει αρρωστησει και ο πατέρας μου πιστεύει πως ειναι καθήκον μας να ήμαστε κοντά του.
Ναι δεν λέω, έχουν δίκιο .. Μας χρειάζεται πραγματικά σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο απλά φεύγοντας απο εδώ , αφήνω πίσω μου το σχολείο μου ,τους συμμαθητές μου , την κολλητή μου Sylvia με την οποία ήμαστε σαν αδελφές και το σημαντικότερο ..το αγόρι μου Ed με τον οποιο τσακωθηκαμε πολύ σοβαρά λίγες μέρες πιο πριν...γιατι πιστεύει πως έπρεπε να μιλήσω με τους γονείς μου και να τους πείσω να μείνουμε εδώ...

Δεν με καταλαβαίνει καθολου τον τελευταίο καιρό . Νομίζει οτι δεν προσπάθησα ..ενώ εγω απο το πρωι εώς το βράδυ το μονο μου εκανα ηταν να πριζω τους γονείς μου να μείνουμε εδώ.Αλλα αυτοί όχι.Δεν συμφωνούν ..

-Come on θα χάσουμε την πτήση μας λέει ο μπαμπάς μου καθώς σηκώνει τις 2 τεράστιες βαλίτσες μου.
Μπαίνω μέσα στο αμάξι και κοιτάζω τριγύρω προσεκτικά γιατι αυτο εδώ το μέρος δεν πρόκειται να το δώ σύντομα.

Μετά απο λιγο φτάνουμε στο αεροδρόμιο .Αφου κάναμε check in και αυτόν τον έλεγχο μπήκαμε μέσα στο αεροπλάνο μας.Κανενας δεν μιλούσε .
Ήξεραν και αυτοί πως αυτο που κανουμε ειναι μεγάλο βήμα παρόλο που μπροστά μου έλεγαν πως ειναι κάτι πολυ απλό.

Εγω απλα φόρεσα τα ακουστικά μου ,έβαλα το Little things των 1D και έκλεισα τα ματιά μου .
Ειναι το πρώτο τραγούδι που μου είχε αφιερώσει ο Ed.

Ξαφνικά νιώθω ενα απαλό σκούντηγμα στον ώμο μου.Ηταν η μητέρα μου
-φτάσαμε μου ψιθύρισε
.Μα καλα 3 ώρες κοιμόμουν;εγω έκλεισα τα ματιά μου μονο για μια στιγμή .

Χωρίς να αφήσουμε κανέναν να περάσει κατεβήκαμε πρώτοι απο το αεροπλάνο και αφου μας έλεγξαν βγήκαμε έξω απο το Αεροδρομιο .
Δεν το πιστεύω ..είμαι Ελλάδα ..
Όλα τοσο διαφορετικά μου φαίνονται χωρίς καν να εχω παει πουθενά.
Με το που γύρισα το κεφάλι μου μας περίμενε ενα μεγάλο Τζιπ.Μαλλον το έστειλε ο παππούς μου.Βλεπετε μας εχει τρομερή αδυναμία .
Κανει τα παντα για εμάς .Το τι ακριβά δώρα μας κανει σε όλες τις γιορτές δεν λέγεται.

Είμασταν μέσα στο αμάξι για περίπου μιάμιση ωρα.Στις 13:36 σταμάτησε το αυτοκίνητο αυτο έξω απο ενα τεράστιο σπίτι.Πιο μεγάλο και απο το δικό μου σπίτι στο Λονδίνο.Αυτο ηταν το σπίτι του παππού μου.
Μπήκαμε μας υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τροπο ολοι .. Παρόλο που σαν σόι δεν ειμαστε και παρά πολυ δεμένοι.Ο μπαμπάς μου μισεί τον αδερφό του και αλλα σε γενικά πλαίσια κανένας δεν έδειξε τιποτα για να μη στεναχωρισει τον παππού μου.

Ερωτας χωρις οριαWhere stories live. Discover now