Ερωτας χωρις ορια 23

1.1K 93 0
                                    

                                                                             Κεφαλαιο 23

Μπαινοντας μεσα στο χωρο που θα γινοταν ο αγωνας , ηξερα ότι αυτό που θα εβλεπα δεν θα μου αρεσε καθολου. Ο Αλεξανδρος στεκοταν από την άλλη πλευρα του ring, μαζι με τον προπονητη του και τον Ιασονα. Ειδα τον προπονητη του να τον ακουμπα στην πλατη καθησυχαστικα και να του μιλα ενώ ο Αλεξανδρος ειχε πια στρεψει πληρως την προσοχη του σε αυτόν .

Μολις μπηκα μαζι με τον Δημητρη ετρεξε κατευθειαν ο προπονητης του διπλα μας .

<< Αγορινα μου σημερα θα τον γαμησουμε !>> ειπε με μια αγρια χαρα και του εδωσε το χερι κανοντας την χειρονομια << κολλα πεντε !>>

<< Σε λιγο ξεκινα ο αγωνας , σε θελω συγκετρωμενο>> συνεχισε και επειτα κοιταζοντας εμενα προσθεσε <<Η κοπελα θα ερθει μαζι μου για να είναι ασφαλης γιατί ενας Θεος ξερει τι θα γινει εδώ μεσα με το που θα ξεκινησει ο αγωνας >> .

Δεν καταλαβα για ποτε μας τραβηξε ο προπονητης του Δημητρη κοντα στο ringκαι για ποτε εκεινος πηδηξε μεσα και σταθηκε απεναντι από τον Αλεξανδρο.

Ο Δημητρης γυρισε για ένα δευτερολεπτο , με κοιταξε και με τραβηξε δινοντας μου ένα πεταχτο φιλι .

<<Για καλη τυχη >> μου ψιθυρισε

Εγω αυτοματα κοιταξα τον Αλεξανδρο που με κοιτουσε επισης και τωρα το χερι του ειχε σφιχτει σε γροθια ενώ ο Ιασονας αμεσως εσκυψε και κατι του ειπε στο αυτι κανοντας τον να χαλαρωσει λιγακι.

Το κουδουνακι του ringηχησε τρεις φορες.

Οι δυο αντιπαλοι πιαστηκαν ωμο με ωμο . Ο Αλεξανδρος ωστοσο λυγιζει αμεσως το χερι του Δημητρη και του κανει ένα ξαφνικο κεφαλοκλειδωμα . Όμως ο Δημητρης οντας πολλα χρονια μεσα στο kickboxingκαταφερνει επειτα από λιγα δευτερολεπτα να πιασει το χερι του Αλεξανδρου και απελευθερωθει από την λαβη.

Ο Δημητρης  εκανε αμεσως ένα αριστερο directκαι ένα low . Αμεσως μετα ο Αλεξανδρος αρχισε να ματωνει στη μυτη.

Παρόλο που δεν ηθελα να το παραδεχτω πονεσα και εγω όταν ειδα τον Αλεξανδρο να αιμοραγει από τη μυτη και απορουσα πως θα αντεξω να τον βλεπω να τον βαρα ο Δημητρης σε ακομη ένα γυρο.

Ο Αλεξανδρος προφανως ζαλιστηκε και εκανε ένα βημα πισω.

<< Ελα Αλεξανδρε ! Σκιστον τον πουστη ! >> ακουστηκε η φωνη του Ιασονα πανω από τις φωνες του πληθους που δυσαρεστηθηκε με την εκβαση του αγωνα.

Ερωτας χωρις οριαNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ