Ερωτας χωρις ορια 15

2.2K 101 6
                                    

Εγω τραβηχτηκα μακρια απο τον Ανεστη . Κοιταξα τον Ιασονα με ενα αταραχο βλεμμα και εκανα πως δεν καταλαβα τι τον αναστατωσε. <<Τι εννοεις Ιασονα ?Τι συμβαινει ?>>ρωτησα χωρις να εχω σβησει το τσιγαρο απο το χερι μου.

Εκεινος φανηκε να θυμωνει ακομα περισσοτερο απο την απαντηση μου .<<ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΒΙΚΤΩΡΙΑ ?ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΧΑΖΗ ! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΝΕΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ?ΤΩΡΑ ΚΑΠΝΙΖΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ???>> φωναζε ακομα δυνατοτερα απο πριν.

Η φωνη του ειχε προσελκυσει ακροατηριο εξω απο το δωματιο μου. Ο Ανεστης εκεινη την στιμγη εκανε να επεμβει , προσπαθοντας να ηρεμησει τον Ιασονα λεγοντας του :<<Ελα ρε φιλε ηρεμησε ! Δεν τρεχει τιποτα!>>.

Η επεμβαση του Ανεστη ομως αντι να κανει τα πραγματα καλυτερα , φανηκε να εξοργιζει ακομα περισσοτερο τον Ιασονα , ο οποιος τωρα εστρεψε την προσοχη του σε αυτον ετοιμος για καβγα :<<Τι λες ρε μεγαλε ? Και απο που και ως που πηρες εσυ το δικαιωμα να επεμβαινεις οταν μιλαω με την κολλητη μου ?>>

Εβλεπα πως ο Ανεστης ειχε αρχισει και εκεινος να νευριαζει με τον τονο του Ιασονα και καταλαβα πως ειχε ερθει η στιγμη να σταματησω τον καβγα που σιγουρα επροκειτο να ερχοταν.Ετσι στραφηκα προς τον Ανεστη και τα παιδια , που καθοταν και κοιταγαν την σκηνη αμιλητα.

<<Παιδια σας πειραζει να φυγετε ? Εγω πρεπει να μιλησω με τον Ιασονα . Αλλα περασα πραγματικα τελεια αποψε !Να το ξαναεπαναλαβουμε !!!!>>ειπα και ειδα τα παιδια να σηκωνονται απο τα κρεβατια οπου καθοντουσαν.

Αφου ειπαν ολοι καληνυχτα , κατευθυνθηκα και εγω προς την πορτα για να την κλεισω . Ο Ανεστης που ηταν τελευταιος γυρισε και μου ειπε <<Βικτωρια εισαι σιγουρη πως θα εισαι καλα ? Θες να μεινω ?>>με ρωτησε με ανησυχια .

Ο Ιασονας που τον ακουσε αρχισε να κατευθεινεται προς το μερος του Ανεστη 

<<Δεν καταλαβα τι υπονοεις Ανεστη . Οτι κινδυνευει η Βικτωρια απο ΄μενα ???>>

Εγω εσπρωξα τον Ανεστη γρηγορα εξω απο το δωματιο του ειπα μια βιαστικη καληνυχτα και εκλεισα την πορτα.

<<Τι θες ρε Ιασονα ? Τωρα που αρχισα λιγο να διασκεδαζω να μου το βγαλεις ξινο ?>>του ειπα με υφακι.

<<Πας καλα ρε ?Σε βρισκω να καπνιζεις , ετοιμη να φιλησεις ενα αγορι που σχεδον  δεν το ξερεις και μου ισχυριζεσαι οτι διασκεδαζεις ?>> ειπε και τραβηξε το αναμμενο ακομα τσιγαρο απο το χερι μου για να το σβησε σε ενα κοντινο τασσακι με μανια.

Ερωτας χωρις οριαWhere stories live. Discover now