Ερωτας χωρις ορια 9

4.2K 126 21
                                    

Πηρα μια βαθια ανασα και του ειπα την απαντηση μου.

-Ναι Αλεξανδρε !! Φυσικα και δεχομαι γιατι οπως καταλαβαινεις νιωθω και εγω κατι για σενα.

Η χαρα που ειδα να απλωνεται στο προσωπο του δεν περιγραφεται. Μου εσκασε ενα χαμογελο τοσο πλατυ που ομοιο του δεν ειχα ξαναδει.Και τοτε με πλησιασε . Με παιρνει αγκαλια και αρπαζει το προσωπο μου αναμεσα στα χερια του, αναγκαζοντας με να κοιταξω τα γλυκα του ματια.

Μου κοβεται η ανασα και το στομα του ορμαει πανω μου. Με φιλαει , βιαια. Μ αυτον τον τροπο μπορω να αισθανθω ολο του το καταπιεσμενο παθος τοσου μηνες.Για μια στιγμη τα δοντια μας συγκρουονται και μετα η γλωσσα του βρισκεται μεσα στο στομα μου.

Ξαφνικα νιωθω οπως δεν εχω ξανανιωσει με κανεναν.Ανταποδιδω το φιλι του με την ιδια ενταση. Τα χερια μου σαν απο μονα τους , μπλεκονται στα μαλλια του τραβωντας τα δυνατα. Ο Αλεξανδρος βογκαει απο ευχαριστηση και ξαφνικα το μυαλο μου ξεστρατιζει σε επικυνδυνα μονοπατια.Οπως για παραδειγμα πως θα ειναι το sex μαζι του .<< Κακο κοριτσι Βικτωρια !!! Σταματα τωρα αμεσως>> !!! φωναζει το υποσυνειδητο μου.Ωστοσο για πρωτη φορα νιωθω το σωμα μου να μην ακουει τις εντολες του εγκεφαλου μου και να δρα απο μονο του.

Ο Αλεξανδρος τραβιεται πισω κοντανασαινοντας , ενω εγω προσπαθω να παρω ανασα. Κοιταζω τα ματια του που εχουν σκοτεινιασει απο τον ποθο καθως εγω δεν μπορω να συγκεντρωθω σε τιποτα αλλο εκτος απο την θεα των χειλιων του.

Ξαφνικα ο Αλεξανδρος σηκωνει το πιγουνι μου και με κοιτα σοβαρα.

- Τωρα που ειμαστε μαζι εισαι δικια μου ! Για αυτο κοιτα να κοψεις τα παιχνιδακια με τον Βασιλακη γιατι σε πληροφορω πως δεν μου αρεσει να μοιραζομαι !

Το ποσο σοκαρισμενη ειμαι δεν λεγεται. Τι ακριβως μου λεει ? Με νομιζε για κοπελα που θα επαιζα σε διπλο ταμπλο ?

-Αλεξανδρε με τον Βασιλη δεν τρεχει τιποτα και κοιτα να το βαλεις καλα στο χοντροκεφαλο σου !!! Τι δηλαδη , νομιζες πως θα τα εχω με εσενα και θα πεταγομουν στον Βασιλη και για καμια αρπαχτη ? Αν θεωρεις πως ειμαι τετοια κοπελα , καλυτερα να το κοψουμε εδω, οσο ειναι ακομα η αρχη.

-Μωρο μου δεν ειπα αυτο αλλα εχω δει πως σε κοιτα ο λιγουρης ! Οταν τον σκεφτομαι εστω και να σου πιανει το χερι στο φιλικο παιρνω αναποδες.

-ΟΚ ! Αυτο το καταλαβαινω....

Αφου χαιρετηθηκα με τον Αλεξανδρο και μπορεσα να τον ξεκολλησω απο πανω μου, κατι που μπορω να πω πως ηταν πολυ δυσκολο μπηκα στο αυτοκινητο που με περιμενε απο εξω και πηγα σπίτι.

Ερωτας χωρις οριαWhere stories live. Discover now