ερωτας χωρις ορια 6

3.1K 109 1
                                    

<<Σταματα Βασιλη ! Περιμενε !>> του φωναζα αλλα δεν μου εδινε σημασια. Συνεχιζε να προχωρα και οταν καταλαβαινε οτι τον πλησιαζα ταχυνε το βημα του.Καποια στιγμη προλαβα κακην κακως να τον προλαβω. Τον αρπαξα απο το μπρατσο και τον σταματησα.

<<Τι ακριβως θες Βικτωρια ? Να φανταστω ... Να μην πω τιποτα σε κανεναν ? Να περιμενω για να μου εξηγησεις ? Μην ανησυχεις μιλια δεν θα βγαλω . Τωρα παρατα με !!!>> ειπε οργισμενος. Ποτε ξανα δεν ειχα βρεθει σε αυτην την θεση . Να δινω εξηγησεις σε ενα αγορι,το οποιο ειχε προσπαθησει να με φιλησει , για το φιλι ενος αλλου. Ενω την επομενη μερα ερχοταν το αγορι μου να με δει.

Χωρις να το καταλαβω , σιγα σιγα , αρχισαν να τρεχουν δακρυα απο τα ματια μου. Ο Βασιλης που με ειδε μαλακωσε την σταση του.

<<ΟΚ ρε Βικτωρια , δεν τρεχει τιποτα. Μην κλαις γαμωτο μου.Μην κανεις ετσι. Δεν εγινε τιποτα...>> λεγωντας αυτα με πηρε αγκαλια και με κουναγε , λες και ημουν μωρο ενω εγω εκλαιγα με λυγμους.

<<Βα...Βασιλη για ο...ολα εγω φταιω Συ..συγνωμη>> Επαναλαμβανα συνεχως μεσα στα κλαματα μου.

Εκεινος δεν με αφησε καθολου. Μαλιστα οταν καποια παιδια περασαν και βλεπωντας με να κλαιω , αρχισαν να σιγομουρμουριζουν, εκεινος τους αγριοκοιταξε και ειπε << Τι κοιτατε ρε βλαμμενα ? Πρωτη φορα βλεπεται κοπελα να κλαιει ?>> Εκεινοι προφανως τρομαγμενοι απο το υφος του, σταματησαν και το εβαλαν στα ποδια.

Αφου σταματησα , ντρεπομουν ακομα και να τον κοιταξω. Παρ ΄ολα αυτα βρηκα την δυναμη,σηκωσα το κεφαλι, τον κοιταξα στα ματια και του ειπα << Βασιλη ξερω τι ειδες . Δεν θα προσπαθησω να σου πω την κλισε φραση δεν ηταν αυτο που νομιζεις.Αυτο που νομιζεις ηταν. Πρεπει ομως να ξεκαθαρισω την θεση μου. Ο Αλεξανδρος με επιασε απροετοιμαστη. Δεν ειχα σκοπο να τον φιλησω απλα συνεβη πριν το καταλαβω . Σου ζητω συγνωμη>>

Ο Βασιλης που με κοιταγε χωρις να μιλα , ειπε ξαφνικα << Σου αρεσει ?>>

Η ερωτηση του με ξαφνιασε . Ποτε εως τωρα δεν ειχα σκεφτει πως ισως μου αρεσε ο Αλεγανδρος. Ωστοσο με σταθερη φωνη του απαντησα << Φυσικα και οχι>>

Φαινεται να με πιστεψε καθως μου προτεινε να ξεχασουμε το περιστατικο και να κανουμε πως δεν συνεβη. Απο ενστικτο, την ωρα που πλησιασε η Αναστασια φωναζοντας το ονομα μου για να μου πει κατι, του ζητησα αλλη μια φορα συγνωμη και δινοντας του ενα φιλι στο μαγουλο εφυγα .

Ερωτας χωρις οριαWhere stories live. Discover now