ερωτας χωρις ορια 8

3.2K 116 4
                                    

Την ωρα που ξυπνησα ενιωσα πως ζεσταινομουν υπερβολικα. Και καθως πηγα να σηκωθω . καταλαβα πως κατι με εμποδιζε. Κοιταξα την κοιλια μου και ειδα ενα γυμνασμενο χερι να ειναι τυλιγμενο γυρω της. Σηκωσα το κεφαλι για να δω σε ποιον ανηκε. Τοτε ειδα τον Αλεξανδρο. Και οτι συνεβησε την προηγουμενη μερα ηρθε ξανα στην μνημη μου.

Ξαφνικα εβαλα τα κλαματα . Μα πως μπορουσε να μου το κανει αυτο ο Ed ??? Εγω που τον αγαπησα τοσο. Απλα εχασα 2 χρονια απο τη ζωη μου. Του εδωσα τα παντα για να παρω ενα μεγαλο μηδεν και μια πληγωμενη καρδια.

Ο Αλεξανδρος πρεπει να καταλαβε τα κλαματα μου καθως ανοιξε τα ματια του και με πηρε αγκαλια . Δεν μου ειπε τιποτα. Απλα με κρατουσε οση ωρα εκλαιγα. Και ηταν οτι ακριβως χρειαζομουν εκεινη την στιγμη.

Οταν κοπασαν οι λυγμοι μου με κοιταξε και ειπε << Εισαι καλα ?>> Ανατριαχιασα . Ηταν μια τοσο απλη προταση ωστοσο μπορουσα να καταλαβω το ποσο νοιαζοταν για μενα. Μπορουσα να το δω στα ματια του.

Εγω απλα κουνησα το κεφαλι. Δεν ειχα την δυναμη να μιλησω.Ξαφνου ανοιξε η πορτα του δωματιου και εμφανιστηκαν η Συλβια με τον Ιασονα. Η Συλβια εδειχνε χαλια , τα ματια της ηταν κατακοκκινα σαν να εκλαιγε για ωρες και ειχε μαυρους κυκλους κατω απο τα ματια της.

Ετρεξε στο κρεβατι με τοση δυναμη ωστε εκανε τον Αλεξανδρο να πεσει στο πατωμα.

<< Εισαι καλα ? Γιατι το εκενες αυτο ? Μου ειχες υποσχεθει οτι δεν θα το ξανακανες !!! ΓΙΑΤΙ ? Ε ?? ΓΙΑΤΙ ΒΙΚΤΩΡΙΑ? ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ? ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΧΩΡΙΣ ΣΕΣΕΝΑ ??? >>, φωναζε σε κατασταση υστεριας. Εγω απλα την επιασα , την τραβηξα στην αγκαλια μου και εκεινη εκλαιγε ασταματητα.

Οταν επιτελους ηρεμησε , θελωντας να ελεφρυνω την ατμοσφαιρα ειπα << Φυγε απο πανω μου μυξιαρα !>> . Τοτε κοιταχτηκαμε και σκασαμε και οι δυο στα γελια με εναν τροπο που μπορεις να γελας μονο με τους καλυτερους σου φιλους.

Τοτε εκανε περα αφου ειδε πως ημουν καλα και ηρθε για να με παρει αγκαλια ο Ιασονας. Εκεινος με τρεμαμενη φωνη μου ψιθυρισε << Μην το ξανακανεις σε παρακαλω. Δεν θα αντεξω να χασω και αλλο προσωπο που αγαπαω.>>

Οι υπολοιπες μερες των Χριστουγεννων περασαν με ησυχια χωρις να αναφερει κανεις καθολου τον Ed . Ο Αλεξανδρος ανηκε πλεον και επισημα στην παρεα μας. Φυσικα δεν ειχε κανει καμια κινηση για να με πλησιασει περα απο φιλικα. Ουτε εγω θα ηθελα. Μπορει να γελουσα ομως η καρδια μου ηταν ακομα βαρια πληγωμενη.

Ερωτας χωρις οριαWhere stories live. Discover now