ερωτας χωρις ορια 5

2.9K 119 6
                                    

Ευτυχως η μαμα μου φαινεται πως μεχρι την ωρα που σηκωθηκαμε γυρισε σπιτι και ξαναφυγε. Ο Ιασονας αφου ξυπνησε , φαγαμε πρωινο και εφυγε. Κατα το μεσημερακι μου ηρθε ενα μηνυμα στο κινητο απο αγνωστο αριθμο.

Απο 69..........

Βικτωρια εχεις την ζακετα μου και την χρειαζομαι ποτε θα μπορεσεις να μου την δωσεις ???

Αλεξ

Τα ειχα παιξει τελειως . Καλα τι ψυχρο μηνυμα ηταν αυτο ? Εχει σαλταρει εντελως το παιδι ?Πρωτα με φιλαει και μετα με γραφει ? ΡΕ αντε ! Και πολυ σημασια του δωσαμε .

Πανω που πηγαινα να απαντησω , το κινητο ξαναχτυπησε. Αυτη τη φορα ομως ηταν ο Βασιλης. Το σηκωσα γεματη ενθουσιασμο κατευθειαν.

Βασιλης- Ελα τοσοδουλα ! Τι γινεται ??

Ο Βασιλης, ο οποιος ηταν πολυ ψηλοτερος απο μενα, πριν λιγες μερες μου ειχε βγαλει το ψευδωνυμο τοσοδουλα γιατι σε συγκριση με εκεινον ημουν λιγο κοντη.

Βικτωρια - Hey Billi.

Βασιλης - πωωω ρε Βικτωρια με τρελαινει αυτη η προφορα σου.... Anyway ομως το θεμα μας . Ηθελα να σε ρωτησω αν θα ηθελες να παμε στο cinema για καμια ταινια.

Bικτωρια- Τωρα ?

Βασιλης- Οχι αυριο . Φυσικα τωρα ρε βικτωρια! Λοιπν θα μου απαντησεις με ενα ναι η ενα ναι .

Βικτωρια- Λοιπον αφου μου δινεις τοσες επιλογες , θα πω ναι. Αλλα που θα συναντηθουμε ?

Βασιλης- Σε μιση ωρα περναω να σε παρω με το αυτοκινητο απο το παρκο που ειναι κοντα στο σπιτι σου .

Bικτωρια- ΜΙΣΗ ΩΡΑ ??? Oh my God ! Δεν προλαβαινω να ετοιμαστω . Περεπει να βαφτω , να επιλεξω τα σωστα...

Βασιλης - Σε μιση ωρα να εισαι εκει !!! Bye τοσοδουλα.

Ο Βασιλης λεγωντας αυτα το εκλεισε . Εγω ειχα ηδη ξεκινησει να σκεφτομαι τι θα βαλω ... Ξαφνικα μου ηρθε στο μυαλο το μηνυμα του Αλεξανδρου. Την ζακετα ηθελε ?Ωραια λοιπον !!!! Την ζακετα θα παρει..

Προς 69..........

Ελα σε μιση ωρα στο παρκο να σου δωσω την ζακετα.

Βικτωρια

Περηφανη για τον τονο μου στο μηνυμα , ξεκινησα να ετοιμαζομαι. Εβαλα ενα μαυρο κολλητο παντελονι, μια ασπρη μπλουζα και τις ασπρες μου μποτες και ετοιμη . Εβαλα τζελ στα μαλλια μου και πετυχα εινα ωραιο ατημελητο λουκ. Προσθεσα λιγη μασκαρα, μολυβι και κοκκινο κραγιον και ημουνα ετοιμη. Και πανω στην ωρα, πρεπει να προσθεσω.Πηρα την ζακετα του Αλεξανδρου και εφυγα.

Ερωτας χωρις οριαWhere stories live. Discover now