1.¤Последните ми часове, преди животът ми напълно да се преобърне¤

1.6K 87 7
                                    

,,Ух, това сигурно боли!"

Стоях на леглото в мрачната ми стая, с компютъра в ръце и с широко отворена уста, през която излизаха всякакви възклицания и псувни. Погледът ми беше привлечен от яркия екран пред мен. Youtube. Най- прекрасния сайт на света! В момента, както и почти през цялото ми свободно време, гледах страшни, ужасяващи и пълни с насилие клипчета. Обожавах ги! Те отвличаха ума ми и спирах да мисля за реалността.
Доскоро мразех реалните работи. Те само ме депресираха още повече, а и бяха адски скучни! Но както казах- това беше доскоро. Сега живота ми напълно се беше променил!

  Внезапно тежък траш метъл ме стресна и ме накара да подскоча. Телефона ми звънеше.,, Кой по дяволите е това!" си измънках под носа и грабнах вибриращото "крещящо" нещо.
Погледнах екрана и внезапно голяма усмивка се изписа на лицето ми. Ник. Единствения , който обичах на този свят! Единственото ми ценно нещо, по- скъпо и от собствения ми живот! Най-страхотното гадже, което някой може да си представи!
Побързах да натисна копчето за обаждане и със затаен дъх прилепих телефона към ухото си.

- Здравей миличка- чу се нежен и плътен мъжки глас- Къде си?

- Здравей Ник!-развълнувано започнах - Как така къде съм?

-Не помниш ли? Имахме среща в 19 часа в парка.

И внезапно си спомних. С Ник се бяхме уговорили всеки ден да излизаме накъде по докъсно, понеже родителите ми не бяха в къщи тази седмица и имах пълна свобода!

Само дето Youtube този път прекалено ме беше вманиачил в гледането на глупости и съвсем бях забравила за срещата ни с Ник.

- О, да съвсем забравих, извинявай!- казах му

- Няма проблем, ако искаш утре да се видим?- попита ме с леко разочарование в гласа си.

-Не, не не! Ще се видим още сега - извиках аз и скочих от леглото - след 10 минути съм при теб.

- 10? Как ще успееш толкова бързо?!- изуми се Ник.

- Винаги има с какво още да те изненадам, скъпи- казах му аз, хилейки се.

- Добре, но да знаеш, че ще засичам времето- предупреди ме Ник.

- Не се и съмнявам! Айде чао, да се оправям.

- ОК мила. До след малко!

Затворих телефона и моментално влязох в банята.

Изглеждах ужасно!
Приличах на онези мъртви същества, които преди малко гледах на компютъра.
Извадих една четка и започнах да реша буйната ми черно- кафява коса. Не бях красавица, нито пък бях от момичетата, които се харесваха на повечето момчета.
Преди мразех външността ми, както и всичко от мен, но откакто Ник се появи в живота ми, нещата тръгнаха в съвсем различна посока! Сякаш бях попаднала в черна дупка, от която нямаше как да се измъкна и един ден внезапно някой ми беше подал ръка и ме беше измъкнал. И този някой, разбира се,беше Ник.

Когато свърших работата си банята, обратно се завтекох към стаята ми. Грабнах на бързо една тениска на Metallica и черни тесни дънки и започнах да се обличам. Да, бях яка металистка! Харесвах всякакви метъл банди и обожавах черния цвят! Същото беше и с Ник.

Последното нещо, което оставаше беше една чанта на скелета Джак от филма "The Nightmare Before Christmas " и излетях от вкъщи. Нямах търпение да се срещна с Ник. Но изобщо и не подозирах, че беше по- добре да не отивам!

///////////////////////////////////////////

Здравейте и от мен! Надявам се засега историята да ми се получава. Знам, че тази глава може би беше леко скучна, но най-хубавото тепърва предстои! Моля ви гласувайте и коментирайте, за да знам как съм се справила и дали да продължавам да пиша. Обичам Ви!
XXX
VesiBlack

ANGEL IN DEVIL SHELL (BG) Where stories live. Discover now