Angel louis

4.7K 193 42
                                    

Louis..

Mavi gözlü melek. Harry'e tam iki yıldır aşık ama bunu ona hiç bir zaman söylemedi. Söyleyemezdi çünkü o zayn ile o kadar mutluydu ki, duygularını söyleyip onu huzursuz etmek istemiyordu. Hiç istemiyor olsada liam ile çıkıyordu. Ne zaman okulda harry ve zayn'i görse bir köşeye çekilip onları izledi. Harry'nin herşeyini aklına kazımıştı louis. Saçlarını ne zaman savurduğunu, ki bunu sıkıldığı bir ortamda sürekli yapardı. Endişe duyduğu bir anda dudaklarını kemirmesini.. Bunun gibi sayamayacağı birçok şeyi biliyordu louis. Ama harry bir kez olsun onu fark etmemişti. Bu onu biraz incitsede zamanla alışmıştı. Sevdiği adamın mutluluğu ile mutlu olmayı öğrenmişti.

**

" louis

"efendim liam. Liam koşar adım Louis'e yaklaştığında nefeslerini düzene sokup önce louis'in dudağına bir öpücük bırakıp konuşmaya başladı;

" harry ve zayn'nin bugün yıldönümüymüş ve bir kutlama yapmaya karar vermişler, zayn az önce bizide davet etti gideriz değil mi hayatım ?' Ah yıldönümü partisi ha.. Onları yakından görmeye kalbi nasıl dayanacaktı? Ah, liam bir bilsen bunun benim için ne kadar zor birşey olduğunu diye içinden geçirdi louis. Ama liam'ı kırmak istemiyordu. Yanaklarını hava ile doldurup söndürdü.

"Tamam gidelim. Nasılsa bir programımız yoktu. Değişiklik olur hem.' Diyerek sahte olduğu belli olmayan şekilde gülüp liam'a sarıldı ve kimya sınıfınn yolunu tuttular.. Bakalım louis akşam tüm bu olanlara nasıl dayanacaktı..?

Love ıs love ( zarry // larry stylinson)Where stories live. Discover now