Yakınlık

2.1K 111 25
                                    

Liam uzun zamandır hissetmediği huzuru şuan hissediyordu. Zayn'in yanında onunla rahat bir şekilde konuşabiliyordu. Onunla böyle bir anda yakınlaşmak tuhafı ama eline başka bir zamanda fırsat geçmeyecekti. Ve inanılması çok güç birşey olmuştu zayn başını liam'ın omzuna koyup uykuya dalmıştı. Liam kalp atışlarını kontrol etmeye çalıştı ama bu mümkün değildi. Zayn sesi kesin duymuştur diye düşündü. Ve onları uzaktan izleyen sevgilileri bu durama şaşırsalarda birşey belli etmediler en azından louis. O liam'ın mutlu olduğınu görebiliyordu fakat aynı şey harry için geçerli değildi. O sanki zayn'i kıskanmıştı. Evet her zaman liam'a sinir olmuştu ve şimdi onu zayn'in bu kadar yakınında görmek sinirlenidirmişti.

"Liam neden zayn'e bu kadar yakın lou?"

"Ne oldu harry zayn'i kıskandın mı?" Harry yeşil gözlerini irice açıp Louis'e baktı. Bunu belli etmediğini sanıyordu ama sanırım öyle değildi.

"K-kıskanmadım. diye kekeledi. Louis buna kızmamıştı Harry'i anlayabiliyordu.

"Tamam kıskandın biliyorum. Sorun değil harry. Ama liam zayn'i seviyor. Biz onları bıraktığımızda ne olacak? Acı çekecekler bırakta zayn ona şimdiden alışsın."

"Zayn ona istediği karşılığı vermeyecek."

"Bunu bilemeyiz. belki dost olurlar?" Harry tekrar önündeki manzaraya baktı. Louis aslında haklıydı. Zayni bıraktığında çekeceği acıyı düşününce yanında onu iyi hissettirecek birinin olması iyi olacaktı. Ama liam'ı sevemiyordu birtürlü.

"Harry sen gerçekten beni istiyor musun? Yani söylemek istediğim..

"Evet louis, seni istiyorum seninle birlikte olmak seninle uyuyup uyanmak istiyorum. bana sadece tuhaf gelen bir kaç hafta önce tüm bunları zayn ile düşünürken hayatıma sen girdin ve beni değiştirdin. Proje ödevini veren bay stewart'ı seviyorum. Eğer ödev olmasaydı seni tanıyamazdım. Hayatıma girdiğin için teşekkür ederim melek louis. Seni seviyorum..

**

Zayn boynunda hissettiği hafif ağrı ile gözlerini açıp başını kaldırdı. Ne zamandan beri çok samimi olmadığı insanların omuzlarında uyuyordu? Kim bilir liam ne düşünmüştü. Liamı incelemeye başladı. O.. O çok güzeldi. Harry'nin dudaklarından daha dolgun dudakları vardı ve açık pembe idi. tam öpülesi diye düşündü zayn. Ardından kapalı gözlerini inceledi onlarda küçük ve güldüğünde kayboluyordu. Ve vücudunu süzdü. Kaslı kollarını.. Harry'e bahsettiği anda kıskançlık krizine girmişti. Biran ne düşündüğünü farkedip kendisine kızdı. Böyle bir ortamda ve özellikle harry ile nişanlı sayılırken, bir erkeği böyle süzmemeliydi. Ama kendisine engel olamıyordu. Ona bakıp omuzlarını silkti ve başını tekrar omzuna yaslayıp gözlerini kapattı..

Love ıs love ( zarry // larry stylinson)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin