Pişmanlık..

3.1K 148 119
                                    

Uyarı: bölümde smut var.

Harry louis gittiğinden beri sürekli onun vücudunu düşünüyordu. Kaslı kollarını tişörtünden belli olan karın kaslarını.. Biran için hiç birşeyi umursamadan ona dokunmayı istemişti. Oysa bunu yapamayacağını biliyordu. O zayn'i seviyordu ve aklından böyle düşünceler geçirdiği için kendini suçlu görüyordu. Aklına ondan başka bir erkeği nasıl getirmişti ? Nasıl Louis'i arzulamıştı? Üstelik louis'ninde sevgilisi vardı. Ama ona dokunmadığı içinde pişmandı, sadece kollarında ellerini gezdirmek sıcaklığını hissetmek istemişti..

**

"Bebeğim ben geldim. zayn'nin neşeli sesiyle irkildi harry ve pantolonun önünde bir sızı vardı. Yapacağı şey belliydi

"Yatak odasına gel sevgilim. Zayn'e seslendikten sonra kıyafetlerini çıkarıp yatağa uzandı. Kalbi sanki bunu ilk defa yapacakmış gibi hızla atarken gözleri zayn'nin ela gözleri ile birleşti. Harry'e hayranlıkla bakan zayn alt dudağını ısırdı.

"Harry?

"Buraya gel sevgilim. Zayn itaat ederek üzerindeki siyah tişörtü çıkardı ve Harry'nin üzerine çıktı. Ellerini kıvırcık buklelerinde gezdirip Harry'nin yüzünü okşamaya başladı.

"Çok güzelsin harry. Harry cevap vermeyip dudaklarını zayn'nin dudaklarına bastırdı. Aklına istemsizce pembe dudaklar gelince zayn'i ters çevirip altına aldı.

"Bugün ben üstteyim sevgilim. Zayn sırıtıp başını salladı. Harry'i içinde hissetmek ona aşırı zevk verirdi. Kısa süre sonra ikiside tamamen çıplak kalınca harry acımasızca zayn'in üstünde gidip gelmeye başlamıştı. Zayn acı içinde inleyip çığlık atarken harry umursamadan devam etti. Ama zayn daha fazla dayanamayınca ellerini Harry'nin omzuna koyup kendinden uzaklaştırmak istedi.

"Harry y-yeter ahh! dur lütfen! Ama harry durmadı sanki dış dünyaya kendini kapatmıştı. Zayn acı bir çığlık atıp altında hareketsz kalınca durup ona baktı. Hızla zaynden uzaklaşırken onu uyandırmak için sarsmaya başladı ama zayn acı ve yorgunluktan bayılmıştı harry gözlerinden akan yaşı silip zayn'i uyandırmaya çalıştı ama yine cevap vermedi. Gözleri bir yere kayınca korkuyla yutkundu zayn'nin bacakları arasından kan süzülüyordu. Kendine küfürler ederken çaresizce zayn'e bakmaya devam etti. Az önce zayn'e sahip olurken aklında louis olduğu için, zayn'i aldattığı için, onu incittiği için kendini asla affetmeyecekti..

Love ıs love ( zarry // larry stylinson)Where stories live. Discover now