Kaçamak.

2.9K 141 49
                                    

Louis geçen gece olanlardan sonra yüzünden hiç silmediği gülümseme ile kahvaltı hazırladı ve liamı uyandırmak için yatak odalarına çıktı. Masum küçük bir çocuk gibi görünüyordu liam. Louis ne kadar Harry'e âşık olsada liam'ı seviyordu. Aşk kadar büyük bir sevgi ile. Çünkü liam onu anlayan tek insandı. Harry'e olan hislerini bilip yinede onunla birlikte olmuştu. Bazen onu haketmediğini düşünüyordu. Bu kadar iyi olması Louis'i zor durumda bırakıyordu. Birgün harry ile herşeyi yoluna koyduklarında gidecekti. Peki o zaman liam ne olacaktı. Zayn asla onu sevmeyecekti. Herneyse bunları düşünmek saçma harry ile ne oldukları belli değildi. Ama umudu vardı çünkü ona benden uzak durma demişti.

"Liam uyan canım kahvaltı hâzır.liam gözleini açıp tatlı bir gülümseme ile Louis'e baktı.

"Tamam sevgilim, hemen geliyorum. Liam yataktan kalkıp yüzünü yıkamak için banyoya girdiğinde louis aşağı inip masayı kontrol etti. Bugün ayrı bir heyecanı daha vardı louis'nin harry ile ders çalışmaya gidecekti. O geceden beri ilk defa karşılaşacaklardı Acaba ona nasıl davranacaktı.?

**

"Lee ben çıkıyorum tatlım. Görüşürüz. liam'ın cevabını beklemeden hızlı adımlarla yürümeye başladı louis. Kalbi inanılmaz hızlı atıyordu, nefeslerin hızlı, ve nedensizce terliyordu. Kapıya geldiğinde alt dudağını ısırıp bir kaç saniye bekledi ardından zili çaldığında yavaşça nefesini dışarı üfledi.

"Hoş geldin lou. İçeri gel. Kapıyı yine zayn açmıştı. Louis ona ilk defa kötü bakış atmadan hafifçe gülümseyip içeri girdi. Zayn'e birşeyler olduğu belli idi. Çok mutsuz ve solgun görünüyordu.

"Harry louis geldi.! Louis Harry'nin ayak seslerini işittiğinde kalbi yine hızlandı. Koyu yeşil gözlere bakıp hafif gülümsedi.

"Hoş geldin louis. Bugün odamda çalışalım. Zayn film izleyecek. Louis başını sallayıp merdivenlere yöneldi.

"Louis içecek birşeyler ister misin? Diye sordu zayn.

"Ah, teşekkür ederim zayn. Belki sonra. Harry ve louis odaya girdiklerinde harry sessizce kapıyı kilitledi ve hızlı bir şekilde Louis'i kendine çekip pembe dudaklara yapıştı. Louis şok geçiriyordu. Ondan böyle birşey beklemediği için şaşkındı.

" harry- dur.

"Ikimizde istiyoruz? Louis belli belirsiz başını salladığında harry tekrar onu öpmeye başladı. Ellerini kalçalarına indirip sıktığında louis sessizce inledi.

"Zayn gelebilir.

"Gelmez merak etme. Harry konuşurken Louis'i kalçalarından tutup kucağına aldı. Louis bacaklarını Harry'e doladığında sırtındaki soğuklukla titredi. Birbirlerini tutkuyla öperken ikiside birşey düşünmüyordu. Bu saçma gelsede harry kendine dur diyemiyordu.sonunda kendini geri çeken louis oldu.

" hani olmazdı harry?

"Aynı düşünüyorum ama senden uzak durmak istemiyorum lou. Sana karşı ne hissediyorsam bunu seviyorum. Ve seni istiyorum.

"Bende seni istiyorum harry. Dudakları tekrar birleştiğinde bu defa harry içindeki duyguya bir isim verebileceğini fark etti. Kollarında ki bu adamı seviyordu. Evet zayn'i aldatıyordu ama buna dur diyemiyordu. Çoktan tomlinson etkisine kapılmıştı...

Love ıs love ( zarry // larry stylinson)Where stories live. Discover now