Affetmek

2.6K 127 21
                                    

Harry sürekli Louis'i düşünüyordu. Onunla geri dönüşü olmayan bir yola girmişti. Zayn'i aldatıyordu. Bunu haketmediğini biliyordu ama hislerine engel olamıyordu. Louis farklı hissettiriyordu. Ona dokunduğu zaman vücudunu saran his Harry'i mutlu ediyordu. Bunu bitirebilirmiydi? Hayır. Harry bunu sonuna kadar devam ettirmek istiyordu. Yasak zaten en cazip olan değil midir?

**

"Harry" zayn'in yumuşak sesi ile yatakta doğruldu harry.

"Efendim"

"Ben düşündüm.. Seni affedebilirim ama bir şartım var" dedi zayn. Affetmek? Harry bu kelimeyi duyduktan sonra kalbi hızlanmıştı. Zayn sonunda onu affetmişti. Ama şartım var demişti. Ah. Ne olursa kabul edecekti. Çünkü zaynden uzak kalmak onu üzüyordu.

"Şartın ne sevgilim?" Harry merakla zayn'in ağızından çıkacak sözleri bekliyordu. Zayn yutkunup Harry'nin elini tuttu.

"Ben düşündüm ki, birbirimizi uzun zamandır tanıyoruz ve iki yıldırda beraberiz.. Ben ilişkimizi resmileştirelim istiyorum." Harry duydukları karşısında şaşkında zayn'e bakıyordu. İlişkiyi resmileştirmek? Yani evlenmek mi istiyordu zayn. Tanrım.!

"Zayn, ben.. Bilemiyorum. Daha erken değil mi?" Harry buna hazır değildi. yani zayn'le evlenmek istiyordu ama şimdi işler farklı idi.

"Erken mi? Tam 4yıldır tanışıyoruz harry ve iki yıldır beraberiz. Sencede zamanı gelmedi mi?" Zayn biraz öfkelenmişti. Harry'nin bu fikri seveceğini düşünmüştü ama o erken olduğunu söylüyordu.

"Haklısın sevgilim, ama birden söyleyince... Sen gerçekten eminsin değil mi?"

"Evet harry eminim ve istiyorum." Harry zayn'nin gözlerindeki isteği gördüğünde bundan kaçamayacağını anladı. Peki bunu louis öğrendiğinde ne olacaktı?

Biraz kısa oldu farkındayım. Ama diğer bölüm daha uzun olacak :) biraz ip ucu verebilirim harry ve louis kavga edebilirler..

Love ıs love ( zarry // larry stylinson)Where stories live. Discover now