Gitti..

1.9K 99 25
                                    

"Hazır mısın?" Louis derin bir nefes alıp başını salladı. Gidiyorlardı. Herşeyi geride bırakıp bambaşka bir hayata adım atmak için gidiyorlardı. Louis'in İçinde hala bir korku vardı ama Harry'le olmasının başka çaresi yoktu. Harry sadece bir not bırakıp evden ayrılmıştı. Zayn gördüğünde olacakları tahmin ediyordu. Kalbine söz geçirememişti. Onları basit bir ödev bir araya getirmişti ve şimdi birlikte kaçıyorlardı.

"Yazdığın notu zayn gördüğünde çok kötü olacak" harry derin bir nefes alıp başını salladı. Evet zayn büyük olasılıkla bir sinir krizi geçirecekti.

"Biliyorum bunun için üzgünüm. Böyle olmak zorunda. Seni severken zayn'le devam edemedim ona bunu yapmaya devam edemem. Ben seninle olmak istiyorum lou. Zayn çok üzülecek ama eminim unutacak" harry hakılıydı unutacaktı ama bu süreç sancılı geçecekti. Harry'nin unuttuğu birşey vardı zayn düşündüğünden daha hassastı.

**

"Lanet olsun.! Hayır bu doğru değil! Tüm bunlar sadece bir oyun. Harry neredesin sevgilim. Hadi ama..' Zayn'in sesi boş evde yankılandığında eline geçen bir bibloyu yere fırlatıp parçaladı. Olamazdı. Harry onu seviyordu. Böyle basit bir not bırakıp gidemezdi. Üstelik başkası için onu terk etmezdi. Tüm bunlar sadece şakadan ibaretti.

"Nefret ediyorum senden! Sen aşağılık bir pisliksin harry! Nasıl yapabilirsin' zayn evdeki herşeyi yerle bir ederken küfür edip ağlıyordu. Sonunda yorgunluktan dizleri üzerine çöküp yere bir yumruk geçirdi. Bir gece önce onu la sevişmişti nasıl olurda başkası için onu terk etmişti? O zaman da bile aklında başkası vardı. Zayn kim olabileceğini düşünürken aklına tek bir isim gelmişti. Evet şüphelendiği çok olmuştu ama inanmamıştı. Harry'e güvenmişti. Keşke bunun üzerine gidip onlara aldatmanın hesabını sorsaydm diye düşündü. Ikisinden de nefret ediyordu. Louis'den bahsediyordu. Koca popolu çirkin çocuktan. Harry'sini ayartmıştı zayn'e göre. Yinede Harry'e kızmıyordu. Kapı çaldığında yaşlı gözlerini silip kapıyı açtı. Gelen Harry'nin ablası gemma idi.

"Zayn? Burada ne oldu? Harry nerede?" Zayn adını duyduğu anda tekrar ağlamaya başladı. gemma zayn'e sarıldı. Harry'nin birşey yaptığını anlamıştı.

"Harry gitti, gemma. Beni terk etti. Başkası için..

"Şş zayn ağlama tatlım. Tamam." Zayn gemma'ya sıkıca sarılmıştı. Tıpkı harry gibi kokuyordu. Yüzündeki gamzeler bile aynıydı.

"Gemma ne olur geri gelsin, ben onsuz yapamam. Gelsin söz veriyorum herşeyi unuturum. Ben harry olmadan yaşayamam. Lütfen gelsin. Geri gelsin.' Zayn gemma'nın kollarında ağlarken kapıda ona bakan kahverengi gözlü çekici çocuğu gördü.

"Liam.. Zayn gülerek liam'a yaklaştı. Bir yandan ağlayıp diğer yandan gülüyordu zayn gerçekten iyi değildi.

"Zayn ben..

"Terk etmişler bizi. Louis ve harry gitmişler. Kaçmışlar Lee. Zayn bir kahkaha atıp liam'a sarıldı. bir süre güldükten sonra hıçkırıklara boğuldu.

"Ben Harry'i istiyorum liam. Onu geri istiyorum. Hiç gelmeyecekler mi?. Ben onu göremeyecek miyim!?

"Üzgünüm zayn." Liam zayn'i böyle gördükçe içi acıyordu. Louis ve Harry'e kızgın değildi ama zayn'i böyle gördükçe içinde oluşan öfke tohumlarına engel olamıyordu.

"Belki harry gelir. Biliyorum özler beni. Gelecek. Evet, evet gelecek." Zayn küçük bir çocuk gibi etrafta koşuşturmaya başlamıştı ve bir yandan harry gelecek çünkü beni özler diyerek gülüyordu. Gemma onun haline daha fazla dayanamadı ve ağlayarak evden çıktı.

"Zayn harry gelmeyecek."

"Ah, hayır. O gelecek. Biraz işi vardı unutmuşum. Evet geri gelecek. Zayn aklını yitirmek üzereydi.

"Zayn kendine gel. O. Artık. Gelmeyecek. Liamı duymamak için kulaklarını kapatıp yere çöktü ve geleceğine dair kendini kandırmaya devam etti. Evet harry geri dönmeyecekti peki zayn bunu nasıl atlatacaktı...

Love ıs love ( zarry // larry stylinson)Where stories live. Discover now