Gidiyoruz!

2K 99 24
                                    

"Herşeyini hazırla louis öbür gün yola çıkıyoruz!" Harry telefonda Louis'e herşeyi anlatmıştı. Aradan geçen iki haftadan sonra zayn'in babası iyileşmişti. Bu süre içinde ablasının zorlaması ile sürekli zayn'le vakit geçirmişti. iki haftadır Louis'i hiç görmemişti ve bu Harry'i delirtmeye yetmişti. Artık bir engel yoktu. Louis'le birlikte kaçacaklardı.

"Harry hala bundan emin değilim. Kaçmak fikri çok--

"Louis başka çaremiz yok sevgilim. Gitmeliyiz. Birlikte olmak istemiyor musun?" Harry telefondan louis'nin derin bir nefes aldığını duydu. Neden her zaman bu mavi gözlü melek korkak olmak zorunda ki? Bir kere olsun Harry'e ayak uydursa birşey kaybetmezdi.

"Istiyorum, çok istiyorum ama..

"Korkuyorsun. louis sakin olmayı deneyebilirsin. Bana güven herşeyi ayarladım."

"Tamam harry nasıl istersen öyle olsun. Sana güveniyorum." Louis'nin sesindeki rahatlamış tonu duyduğunda harry gülümsedi.

"İşte benim sevgilim. Seni seviyorum bebeğim şimdi kapatmam lazım görüşürüz."

"Bende seni seviyorum harry." harry telefonu kapattığında yüzündeki gülümseme daha çok büyüdü. Sonunda başarmıştı. Louis ile gidecekti. Kaçmak pek iyi bir fikir olmasada mecburlardı.

** # çok fazla olmasada smut var **#

Zayn gece ona bir sürprizi olduğunu söyleyip gitmişti ve hala geri dönmemişti merak etmeye başlamıştı. Zayn'i arayacakken kapıdaki anahtar sesini duydu. Zayn yüzündeki büyük sırıtışla içeri girip Harry'e sarıldı.

"Zayn nerede kaldın saat gece yarısını çoktan geçti. Ne yap-

"Şş sevgilim. tamam buradayım, sakin ol." Zayn kıkırdayarak elindeki küçük parlak poşeti gösterdi.

"Bu ne?"

"İçinde sürprizim var. Ben odamızda hazırlanacağım seni çağırdığımda gel tamam mı." Zayn Harry'nin birşey söylemesine izin vermeden yukarı çıkıp odaya girdi. Harry şaşkınca arkasından baktı. Sürpriz ne olabilir diye dşünüyordu. Özel bir gün değildi Yada harry hatırlamıyordu.

"Sevgilim gelebilirsin" harry hızla odaya yukarı çıktı. Kapıyı açtığında sadece baksırı olan yarı çıplak bir zayn karşısındaydı. Sağ elinde parlayan şeye baktığında bir kelepçe olduğınu gördü. Sürpriz buydu demek. Ama bir sorun vardı. Harry Louis'le seviştiği için nasıl zayn ile bunu yapacaktı. Bu resmen Louis'i aldatmak olacaktı.

"Zayn buda nerden çıktı?" Diye sordu harry kelepçeyi gösterip. Böyle şeyleri sevmediğini biliyordu. Asla o şeyi takamazdı.

"Biraz değişikliğe ihtiyacımız vardı sevgilim. Hem uzun zamandır birbirimize dokunmadık. Beni özlemedin mi?" Ah. Olamaz ona bu şekilde bakmamalıydı. Böyle masum bir tona bürünmemeliydi sesi. Harry dayanamayacak gibi hissediyordu.

"Zayn, seni özledim ama ben.. yani sen bunu gerçekten istiyor musun? Yeniden kendimi kaybedebilirim." Harry aklına gelen herşeyi söyleyip bundan kaçmayı istiyordu ama zayn'in bakışları bundan kaçış olmadığını gösteriyordu.

"Sana güveniyorum harry. Seni özledim. Lütfen buna ihtiyacım var. Harry kapana kısılmış gibi hissediyordu. Zayn'le birlikte olacaktı. Evet bu iğrenç birşey olsada bunu yapacaktı.

"Tamam o zaman. Ama lütfen kelepçe olmasın." Zayn elindeki kelepçeyi odanın bir köşesine savuruken Harry'e yaklaşmaya başladı. Ellerini Harry'nin siyah gömleğinin yakalarında gezdirip düğmeleri açmaya başladı. Harry nefesini tutmuş halde zayn'i izliyordu. Gözlerinin önüne louis'nin vücudu gelmişti. Zayıf narin bedeni.. Pantolonda aşağı düşünce zayn aşağı eğilip Harry'nin baksırını aşağı çekti. Harry başını geri atıp derin bir nefes alıp istemsizce zayn'ni yönlendirmeye başladı. Bunu yaptığı için kendisini hiç affetmeyecekti ama kaçışı yoktu. Zayn öyle yorgunum yada başka zaman olsun diye geçiştirmelere kanmazdı. Harry yatağa uzandığında zayn bacakları arasına yerleşmişti.

"Gözlerin en çok biz sevişirken böyle parlıyor harry. Kokunu seviyorum. Saçlarını okşamayı, teninde keşfe çıkmayı. O kadar güzelsin ki.." Harry zayn'in böyle duygusal konuşmalar yapmasını istemiyordu. Zaten yeteri kadar üzülecekti ve bu geceyi hatırladıkca söylediği her aşk kelimesinden nefret edecekti.

"Konuşmasak sevgilim. Sabrım kalmadı." Zayn ona bakıp gülümserken Harry'e sertçe sürtündü. Bu Harry'i derin bir şekilde inletmişti.

"Hazır mısın bebeğim?"

"Yap şunu artık..' Zayn hiç zorlanmadan Harry'nin içine girdi. Ikiside boğuk bir şekilde inlediklerinde zayn hareket etmeye başladı. Harry çoktan pişmandı ama yapacak birşeyi yoktu. Bunun yaptığı için kendinden hep nefret edecekti..

Love ıs love ( zarry // larry stylinson)Where stories live. Discover now