Beni bırakma!

2.5K 114 64
                                    

"Evlenmek ? gerçekten mi harry! Onunla evlenecek misin?" Louis sinirle ellerini saçları arasından gezdirip çaresizce koltuğa oturup Harry'e baktı. Bunun olmasını istemiyordu. Sevdiği adam zaten onun değildi evet ama aralarında birşeyler vardı eğer zayn ile evlenirse onu tamamen kaybedecekti.

"Louis beni anlamanı istiyorum, lütfen zorlaştırma."

"Zorlaştırmak mı? Daha ne kadar zor olabilir harry. Benden anlayış bekliyorsun ama beni anlamayan sensin."

"Evlensem bile biz.. Devam edebiliriz lou. bunu istemiyor musun?" Louis şaşkınca Harry'e baktı. Ah, ondan istediği sadece vücuduydu öyle mi?

"Ben senin zevk oyuncağın değilim harry. Benimle ihtiyaçlarını karşılayamazsın. Senden istediğim sadece sevgi. Lanet olsun. Bunu anlamayacak kadar aptal olamazsın.!" Harry elbette Louis'in ne istediğini biliyordu ama kendini tamamen ona veremedi. Zaten bir yanlış içindeydi daha fazla çekilmek istemiyordu.

"Seni seviyorum louis. gerçekten. Ama zayn'i bırakamam."

"Pekala tamam. O zaman bitsin burada harry. Ben yapamam. Zaten seni onunla birlikte görmek bana en büyük acı, birde evlendiğinizi görmek istemiyorum. Çık hayatımdan." Bunun için geç kaldın louis bunu yapamam. Diye düşündü harry. Gerçekten Louis'i bırakmak istemiyordu. Ama zayn'le evlenmeliydi.

"Hayır louis. Bitmeyecek. Seni bırakmak istemiyorum. Lütfen, düşün beni anla. Ama benden uzak durmayı düşünme louis. Çünkü sen benim için çok özelsin. Beni bırakma lütfen."

"Peki harry. Peki. lanet olsun ki sen benim zayıf noktamsın. Seni kaybetmek istemiyorum. Bir sürtük gibi senin zayn'nin koyunundan çıkıp bana gelmeni bekleyeceğim." Harry Louis'in dudaklarına küçük bir öpücük bıraktığında louis ona sıkıca sarıldı ve küçük bir öpücükten fazlasını istediğini hissettirdi. Evet louis Harry'nin sürtüğü olmayı kabul etmişti çünkü Harry'i geri dönüşü olmayacak şekilde seviyordu..

Love ıs love ( zarry // larry stylinson)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin