Üzgünüm

3.1K 180 46
                                    

Louis haftasonunu iple çekmiş yatağa yattığı her an Harry'nin yanında ne yapacağını nasıl davranacağını düşünmüştü. Büyük gün geldiğinde, çok erken kalkıp hazırlanmaya başlamıştı. Her zaman alnına yapışık olan saçlarını bu defa zayn'nin saçına benzer bir şekilde kaldırmıştı. Gözlerinin rengini ön plana çıkarmak için açık mavi bir tişört altına bacaklarını saran ve poposunu belli eden bir pantolon giyip ayağına bileksiz converslerini giyip azıcık parfüm sıkmıştı. Odaya giren liam hayranlıkla Louis'i süzerken dudaklarından bir ıslık çıktı.

"Louis ? tüm bu hazırlıklar ne için bebeğim? Louis utandığını hissetmişti, sahi hazırlanırken ne düşündüğünü oda bilmiyordu. Harry'i böyle mi elde edecekti. Ah, hayır birden üzerini değiştirmek istedi ama içindeki o umut dolu ses onu durdurdu. 'Denemelisin lou ne kaybedersin ki?' louis liam'a dönüp kendini işaret ederek sordu;

"Çok mu abartmışım olmamış mı? liam onun bu masum haline gülüp yanına gidip kollarını beline doladı. " hayır bebeğim, muhteşem olmuşsun, kıskandım diyelim. Louis gözlerini devirip liam'ı yanağından öptü.

"Kıskanma Lee sadece biraz değişiklik yaptım. Ah geç kalıyorum görüşrüz.' Çantasını alıp hızla evden çıkıp yürümeye başladı. Çok uzak bir mesafe değildi ve louis yürümeyi hep sevmişti. Eve yaklaştığında kalbindeki heyecanı dindirmek için derin nefesler alıp sakin olmayı denedi. Hadi lou yapabilirsin diye kendini cesaretlendirdi. Kapıya yaklaştığında içeriden yüksek kahkahalarla duraksadı. Bu Harry'nin sesi idi.

"Zayn tişörtümü verir misin aşkım hadi.

"Görüntü bence çok güzel böyle kalabilirsin.

"Ama üşüyorum sevgilim.. sonra sesler kesilmişti, sinirlerine hakim olmayı deneyerek zili çaldı. Son bir kez nefes alıp hafif bir gülümseme yerleştirdi dudaklarına. Kapı açıldığında zayn'nin siyah saçları dağınık pantolonun düğmesi açık nefes nefese Louis'e baktı.

"Ah louis geldin demek. İçeri gir. diyerek kibar bir şekilde gülümsedi. Harry zayn'e kaçamak bir bakış atıp gitmesini gerektiğini hatırlattı.

"Bende gidiyordum. Siz rahatça çalışın. Louis sevgilimi yorma adamım! diyerek Louis'e şaka yapmıştı. Louis içinden ona küfürler etsede, yapmacık şekilde güldü

"Sadece ders çalışacağız zayn. Merak etme yorulmaz.

"Hadi bebeğim annen bekliyor. Zayn Harry'e bakıp hızla dudağından öpüp üzerini düzeltip evden çıktı. Louis salondaki koltukta Harry'nin gelmesini beklerken evi inceliyordu. Salon neredeyse fotoğrafçı dükkanı gibiydi. Her yerde zayn ve Harry'nin fotoğrafları zayn'nin kara kalem çizdiği bazı resimler, grafiti çalışmaları, bir çok şey. Louis zayn'i çok fazla kıskanıyordu. Tüm bunlara harry ile birlikte sahip olabilirdi tabii biraz cesaretle olsaydı.

"Geldim. kusura bakma louis biraz beklettim sanırım.

"Sorun değil. Hadi başlayalım.harry onu siyah yemek masasına yönlendirdi. louis sürekli Harry'e bakmak istiyordu sadece onu izlemek.

"Önce İngiltere tarihini bitirelim konu uzun değil. Louis başını sallayıp çantasından kitabını ve defterini çıkarıp önemli gördüğü yerleri not almaya başladı. Ne kadar süre geçtiğini bilmiyordu ama yorulduğunu hissedin kalemi masaya bırakıp arkasına yaslandı

"Yoruldun mu? harry yeşil gözleini louis üzerinde gezdirirken belirgin kol kalslarını farkedince yutkundu.

"Evet sanırım elim uyuştu. Derken yüzünü buruşturmuştu louis.

" pekala biraz ara verelim. diyerek oda kalemi bıraktı. Ikiside fark etmsesde birbirlerine çok yakınlardı. Harry'nin gözü istemsizce louis'nin vücudunda gezerken alt dudağını ısırmıştı.

"Vücut mu çalışıyorsun louis? harry birden ne salakca konuştuğunu farkedip başını eğdi.

"Hayır hiç yapmadım. louis onun Utangaç haline gülmüştü. Masanın yanındaki kitaba kolunu çarpıp düşüren louis eğildiğinde gözleri önünde bukleli saçları gördü. Ikiside başlarını kaldırdığında harry Louis'in. Dudaklarına baktı. Ince bir çizgi gibiydi ve çok tatlı bir pembe..

"Üzgünüm louis. ş-şey. Ben şey, içer misin su? Harry birden ayağa kalkarken saçmalamaya başlamıştı çünkü gördüğü dudakları öpmek istemişti.. Bunun yasak ve saçma olduğunu bile bile..

Love ıs love ( zarry // larry stylinson)Where stories live. Discover now