Onu seviyorum..

2.1K 106 10
                                    

Önceki bölümün devamı..

Harry sesin geldiği yöne baktığında sinirden kızarmış ablasını gördü. onu hiç bu kadar sinirli görmemişti ve korkuyla yutkundu.

"Gemma.. bak. dinle." Harry konuşmaya çalıştıkça kekeliyordu. bunu ablasına anlatsa bile onu dinlemeyeceğini biliyordu.

"Neyi dinleyeceğim?! Zayn'i nasıl aldattığını mı? Hastane köşesinde sınıf arkadaşınla oynaşmanı mı? Hangisini dinleyeceğim?!" Harry derin bir nefes alıp bakışlarını yere çevirdi. Ablası haklıydı ama herşey böyle göründüğü kadar basit değildi.

"gemma lütfen, yapma. Dinle sana herşeyi anlatacağım. nasıl göründüğünü biliyorum ama öyle değil. Biz louis ile birbirimizi seviyoruz onu çok seviyorum"

"Harry sen ne dediğinin farkında mısın? İçerde senin sevgilinin babası kaza geçirdi, kurtulup kurtulmayacağı belli değil. Onun sana ihtiyacı varken bana burda sevgiden bahsediyorsun. Nasıl böyle biri oldun sen? Üstelik zayn'le evleneceksiniz!" Harry biran için aksini söylemek istesede ablasını daha fazla kızdırmak istemiyordu.

"Abla sakin ol lütfen. Biz-

"Harry içinde siz geçen hiçbirşeyi duymak istemiyorum.! Hemen şimdi benimle zayn'in yanına geliyorsun anladın mı?!" Harry çaresiz bakışlarını Louis'e çevirdiğinde onun ağladığını görmüştü. Kalbi parçalanmıştı, ve gemma'nın haklı olduğunu oda biliyordu.

"Sen git geleceğim."

"Çabuk olsan iyi olur." gemma saçını savurarak arkasını dönüp koridorda kayboldu. Harry Louis'e biraz yaklaşıp eğdiği başını kaldırıp büyük elleri ile yaşları sildi. Mavi okyanuslara kızıl gölge düşsede yinede çok güzeldi.

"Bebeğim ağlama." diyerek Louis'i göğsüne yaslandı harry. Louis titrek bir nefes alıp ona iyice sokuldu.

"Ablan ha-haklı harry biz yanlış yapı--sözünü kesen Harry'nin sert sesiydi

"Hiç birşeyin kolay olmayacağını biliyorduk louis. Şimdi pes edemezsin anladın mı?! Olmaz! Beni bırakamazsın.! Kim öğrenirse öğrensin umrumda değil."

"Biz mutlu olamayacağız. Harry gör artık bu- biz olamayız." Harry başını şiddetle iki yana salladı. Louis'i kaybetme düşüncesine dayanamıyordu. Onu asla bırakmayacaktı.

"Beni seviyor musun lou?"

"Seni sevmiyor olsam tüm bunlara katlanırmıyım sanıyorsun? Seni çok seviyorum harry. ama-

"Aması yada başka birşey yok louis. Sana söz verdim ve sözümü tutacağım. Bizi hiç bir kuvvet ayıramaz. Şimdi gitmeliyim aşkım tamam mı. Söz veriyorum herşey düzelecek" harry Louis'in alnına uzun bir öpücük bırakıp arkasını dönüp yürümeye başladı. Aklında büyük planlar vardı. Tüm herkesi üzecek ve acı çektirecek Planlardı ama mecburdu. Çünkü o louis olmadan artık yaşayamazdı..

Love ıs love ( zarry // larry stylinson)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin