Senden nefret ediyorum harry!

1.8K 95 19
                                    

Harry duyduğu sesle içinin acıdığını hissetti. Bu masum ve yumuşak sesi duymayı özlediğini farketti. Evet zayn'i çok fazla özlemişti, yanında olsa ona sıkıca sarılıp yaptıkları için affetmesini isterdi. Çünkü onu. Isteyerek kırmamıştı ve özür dilemek için fırsat arıyordu.

"Evleniyormuşsun!" Zayn'in sert sesiyle irkildi. Nefret ediyor diye düşündü harry. Kesinlikle benden nefret ediyor.

"Zayn..

"Hayır sakın konuşma styles. Boğuk sesini duymak istemiyorum. Seni gözümün önünde bana gülerken canlandırmak istemiyorum o yüzden sadece ben konuşacağım!. Senden o kadar çok nefret ediyorum ki.. Ben tüm bunların hiç birini haketmedim. Bana gelip artık benimle olmak istemediğini söyleseydin sana engel olmazdım. Evet bu beni yine üzerini, acı çekerdim ama bu kadar canım acımadı. Aldatılmak boktan bir his styles. Bana yaşattıklarına rağmen bunu sakın yaşama. Çünkü gerçekten iğrenç. Sadece birşeyi merak ediyorum. Beni terk edecektin o gece neden seni beceredim? Buna neden izin verdin? Şimdi bunu yaptığım için kendimden nefret ediyorum. Beni bitirdin styles. Ben senden artık nefret ediyorum. Senden nefret ediyorum.!" Harry zayn'i dinlerken gözyaşlarına engel olamamıştı. Onun kalbini hiç bir zaman ciddi anlamda kırmamıştı. Şimdi ise zayn duygusuz bir şekilde konuşuyordu ve ona Harry'e styles diye sesleniyordu.

"Zayn b-beni bir kere olsun d-dinle. Amacım seni üzmek değildi. Yemin ederim. Ben biliyorum asla beni affetmeyeceksin. Ama yinede dene Zayn. Bunu istemeye hakkım yok ama lütfen bunu yap."

"Hah. bunu söylemek nasılda kolay değil mi? Affet beni zayn! Ama hayır styles. Seni asla affetmeyeceğim." Harry tutamadığı bir hıçkırıkla zayn'e yine affetmesi ile ilgili birşeyler fısıldamıştı ama telefon çoktan yüzüne kapanmıştı. Zayn sonsuza dek nefret edecekti Harry'den. Bir zamanlar kıvırcıklarıyla oynadığı hergüne büyük bir neşe ile başladığı yüzündeki gülümseme nedeni olan Harry'i asla affetmeyecekti.. Louis donuk bakışlarla izlemişti Harry'i. Zayn sanırım ona ağır sözler söylemişti çünkü çok ağlıyordu. Onu teselli etmek istesede yapması gereken başka birşey vardı.. Odasına gidip ezberinde olan numarayı çevirip telefonu kulağına götürdü.

"Alo?

"Liam." karşı taraftan bir süre ses gelmemişti ama sonra sakin bir tonda konuşmaya başladı.

"Louis.. merhaba." Liam oldukça mesafeliydi. Hayır. Louis'ye kızgın değildi ama zayn'in üzülemsinde rol oynuyordu.

"Merhaba na-nasılsın Lee." Louis ilk defa biriyle konuşurken bu kadar gergindi. Ne diyeceğini bilmiyordu aslında neden aramak istemişti bunuda bilmiyordu ama içinden bir ses aramasını söylemişti.

"Iyi olduğum pek söylenemez louis. Çok kötüyüm. Zayn'e yaklaşmaya çalıştığım her an beni geri çeviriyor. Arkadaşım bile değil ama beni yinede yanında istiyor. Garip bir bağ var aramızda. Herşey bok gibi. Harry ortalığı sikip gitti. Geride bıraktıklarını hiç düşünmeden! Peki şimdi sen neden aradın louis! Vicdanını mı rahatlatmak istiyorsun.? Ah. Üzgünüm bunu yapacak olan sen değilsin.! Yanında olan aptal styles yapmalı. Beni merak ettiğin için teşekkür ederim ama tekrar aramazsan sevinirim." Telefondan gelen sinir bozucu sesle louis kendine geldi. Onlar geride çok büyük hasar bırakmıştı. Ama kimse neden anlamak istemiyordu ki? Harry'le aşıktılar. Sadece seviyorlardı. Evet gitmeleri çok kötü sonuçlara neden olmuştu ama başka bir yol bulamamışlardı... Bedenine sarılan kollar hissettiğinde irkilsede sonra rahatlayıp Harry'e sarıldı.

"Biz çok mu kötü insanlarız lou? Nefret edilecek ne yaptık?" Harry'nin sesi ağlamaktan dah çok boğuk çıkıyordu. Louis Harry'nin alına bir öpücük bırakıp kollarındaki Harry'le yatağa uzandı.

"Hayır sevgilim. kötü insanlar değiliz Sadece geride bu kadar kırık kalp bırakacağımızı düşünemedik hepsi o. Onlarda bunu atlatacak eminim. Sadece zamana ihtiyaçları var." Harry Louis'e iyice sokulup boynundaki kokuyu içine çekti.

"Sen beni bırakma louis. Ne olur aşkım. Bırakma" louis harry nin pembe dolgun dudaklarına ufak bir öpücük bırakıp saçlarını okşadı. Bu kıvırcığı istesede bırakamazdı.

"Söz veriyorum sevgilim. Biz hiç ayırlmayacağız...

Love ıs love ( zarry // larry stylinson)Where stories live. Discover now