Itiraf..

3.1K 155 38
                                    

Harry sabaha kadar uyumamıştı. Sürekli aklından gece olanlar geçiyordu. Louis'i düşünerek zayn'e sahip olduğu için kendine kızıyordu. O asla böyle biri değildi, hiç kimseyi incitmemişti ama dün zayn'e çok fazla acı çektirmişti. Yatakta kıpırdamaya başlayan zayn gözlerini açıp beyaz tavana boş gözlerle bakmaya başladı. Dün onun için iğrenç geçmişti. yatakta doğruluğunda bacakları arasında bir sızı hissetti yorganı kaldırdığında sol bacağının bir kısmı kan olmuştu. Harry'e küfür edip yavaşça yataktan kalktı. Temizlenmesi lazımdı, böyle kaldıkca sanki tecavüze uğramış gibi hissediyordu.

"Özür dilerim. Harry'nin boğuk kalın sesini duyduğunda korkuyla yerinde sıçramıştı. Arkasını döndüğünde giysi dolabının önünde oturan Harry'i gördü. Ona cevap vermeden odadaki banyoya girip sıcak suyu açtı. Aynada kendisini incelerken boynundaki morlukta elini gezdirdi. Aynadaki yansımadan Harry'i görünce ona öfkeli bir bakış atıp doldurduğu küçük küvete girdi.

"Zayn özür dilerim ben--

"Lütfen harry konuşma! zayn'in sesi o kadar kısık ve güçsüz çıkmıştı ki harry bir kez daha kendine küfür etti. Köşede duran lifi alıp duş jelini üzerine döküp köpürtmeye başladı. Zayn'e yaklaşıp lifi vücudunda gezdirdiğinde zayn irkilip kaçmak istedi ama harry buna izin vermeyip küvete girip zayn'i göğsüne bastırdı. Onu incittiği için kendisini asla affetmeyecekti. Yavaş bir şekilde zayn'i yıkamaya başladı.

"Beni affet bebeğim. Yemin ederim amacım seni incitmek değildi. Ne olduğu anlamadım b-

"Harry! Konuşmak istemiyorum. Seni dinlemek istemiyorum. Git lütfen bana dokunma! Harry gözyaşlarını silip banyodan çıktı. Zayn onu affetmeyecekti. Kalbini kırmıştı ve onu incitmişti. Zayn dış görünüşte sert ve umursamaz gibi görünsede çok kırılgan ve duygusaldı. Şimdi onun kalbini nasıl tekrar kazanacaktı?

**

"Tekrar doldur.! Içmek neyi düzeltebilirdi ki, düşünmesi gerekiyordu. Kendisini affetirecek birşeyler bulmalıydı. Cebindeki parayı masanın üstüne bırakıp sallanarak dışarı çıktı. Temiz havayı ciğerlerine çekip yürümeye başladı. Aklına yine e louis'nin dudakları gelmişti. Keşke öpebilsem ona dokunabilsem diye geçirdi içinden. Ama olmazdı zayn'i Louis'e karşı hissettiği tutku yüzünden incitmişti neden hala onu düşünüyordu ? Durup etrafına baktığında kaybolduğunu düşündü. Belki birinden yardım isteyebilirdi çünkü kendisi evini bulamayacak kadar sarhoşu. Beyaz evin kapısını çaldığında sallanmaya devam ediyordu. Başını kaldırdığında o tanıdık pembe rengi gördü.

"Harry? burada ne işin var?

"Louis sen misin?

"Sarhoş musun sen? Ah, düşeceksin gel buraya. Louis onu içeri alıp kapıyı kapattı. Şansına liam evde değildi.

"Ben çok aptalım biliyor musun zayn'e zarar verdim. Onu incitim.

"Ne yaptın? Harry omuz silkip mırıldandı.

"Onu çok seviyorum louis! Aşığım ona! Beni affetmesine ihtiyacım var. Ben yapamam.

"Ne yaptığını söylersen yardım edebilirim? Bunu istemese bile harry için yapabilirdi.

"Boşver. Ah. Bekle. Sen birşeyler yapabilirsin!

"Dinliyorum. Harry başını iki yana sallayıp Louis'e biraz yaklaştı.

"Neden ona zarar Verdim biliyor musun? Senin yüzünden. onunla sevişirken aklımda sen vardın. Dudakların, mavi gözlerin, Kaslı vücudun. Ben zayn'i değil seni becerdiğimi düşündüm. Ve bu ona zarar Verdi. SEN NEREDEN ÇIKTIN KARŞIMA! SÖYLE! Neden? Seni arzuluyorum. Altımda çığlık atmanı yalvarmanı, istiyorum! Neden yapıyorsun bunu söyle. Ben zayn'i seviyorum ama seni düşünmeden duramıyorum louis. Seni istiyorum! Şimdi bana istediğimi vereceksin. Harry aniden louis'nin dudaklarına yapıştı. Louis donup kalmıştı az önce duyduklarından ve şimdi olan şeyden. Yıllardır istediği şey gerçek olmuştu. Hiç düşünmeden kendini Harry'e teslim etti..

Love ıs love ( zarry // larry stylinson)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin