İlk konuşma..

3.4K 175 32
                                    

Louis liam'ı eve bıraktıktan sonra biraz yalnız kalmak istediğini söyleyip karanlık sokak boyunca yürümeye başladı. Geceyi düşünüyordu, Harry'nin nasıl mutlu olduğunu, zayn'e bakarken gözlerinin parladığını.. Ona herzaman uzaktan bakacak olmak canını yakıyordu, neden daha cesaretle değilim, neden zayn? Diye düşünüp cevabını alamadığı soruları kendine soruyordu. Geçen sene ona herşeyi söyleyecekti, zayn'le araları biraz bozuktu ve bunu bir fırsat olarak görmüştü. Ama zayn ondan özür dileyip gönlünü alınca tüm cesaretide o zaman kırılmıştı. Ama louis hemen pes etmek istemiyordu. İçindeki aşk onu direnmeye itiyordu ve inanıyordu o Harry'i birgün kazanacaktı..

**

"Evet arkadaşlar size sömestr için ödev vereceğim. Bay stewart'ın tok sesi sınıfta yankılanırken sınıftakiler itiraz eder gibi söylenmeye başladılar. " lütfen susar mısınız!? Itirazlarınız geçerli değil. Bu bir proje gibi birşey o yüzden grup olacaksınız. evet grupları açıklıyorum;

"Louis tomlinson sen harry styles ile birlikte hazırlayacaksın ödevi. Louis şok içinde bay stewart'a bakarken sertçe yutkundu. Harry styles ? ah olamaz. Bu ya bir rüya idi Yada tanrı artık Louis'e acıdığı için onu mutlu etmek istiyordu. Bütün sömestr boyunca harry ile olacaktı. tanrıdan başka ne isteyebilirdi ki?. Öğle arası için zil çaldığında harry yerinden kalkıp louis'nin yanına yürürken louis heyecanlanmamak için derin bir nefes aldı. Harry yanına geldiğinde ona hafifçe gülümsedi.

"Tüm tatlin içine ettiği için bay stewart'dan nefret ediyorum!

"Ah, bende. Diyerek Harry'i onayladı. aslında louis için öyle değildi ya neyse, bunu Harry'e söyleyemeyezdi.

"Peki o zaman bu hafta sonu ödeve başlayalım çünkü uzun bir ödev ve tatilde dahil olduğu için süre kısıtlı.

"Tamam bu hafta sonu başlarız ama nerede çalışacağız?.

"Şey, düşünmedim. mm,bizim ev?' Ah o eve yeniden mi gidecekti lanet!

"Pekala hafta sonu sizde saat 11 uygun mu ?

"Evet. Bu harika. şey gitmeliyim louis zayn bekliyordu geç kalmasam iyi olur.' Harry elini uzattığında louis hiç düşünmeden tutmuştu. Tanrım çok yumuşak ve sıcak vede narin. harry elini çekip sınıftan koşar adım çıktığında kendisini arkasındaki sıraya bırakıp derin nefesler almaya başladı.. Harry ile neredeyse üç hafta geçirecekti... Yalnız!

Bu bölümden sonra larry ortaya çıkmaya başlayacak, biraz ip ucu belki ufak bir kaçamak olabilir :) :)

Love ıs love ( zarry // larry stylinson)Where stories live. Discover now