Seni seviyorum..

2.9K 136 27
                                    

Harry sabaha kadar zayn'i izlemişti. Onun güzel yüzünü, kimsede görmediği kirpiklerini, çıkık elmacık kemiklerini. Kendini affettirmesi hiç kolay olmayacaktı ama vazgeçmeye niyeti yoktu çünkü zayn onun ilk aşkı idi. Herşeyini onunla yapmış, tüm ilklerini onunla tatmıştı. Aynı şeyler zayn içinde geçerli idi... Ahh! Siz dün geceyi merak ediyorsunuz değil mi ?

**

Dudakları adeta dans ediyordu, harry kendini kaybetmiş gibi öpüyordu Louis'i. Bir süredir aklında olan adam şimdi kollarındaydı. Ama yaptığı yanlıştı. Sarhoş hali ile daha fazla ileri gitmeden istemeyerekte olsa kendini geri çekti.

"Daha fazla ileri gidemem louis. Olmaz.

"Ikimizde istiyoruz harry.

"Evet seni istiyorum ama, yapamam. Bak senide incitmek istemiyorum. Aramızda olacak tek şey seks. Kalbimi sana veremem. Ben-

"Tamam harry anladım. Ama seni. Seni iki yıldır karşılıksız bir şekilde sevdim. yine böyle devam ederim. Sorun değil.

"Benden uzaklaşma louis. Bunu yapma.' Bu konuşmadan sonra harry evine gelip yataklarında uyuyan zayn'i izlemeye başladı. Zayn'in ağlayarak uyuduğunu fark ettiğinde kalbinde bir sızı hissetti. 'Sen istemediğin sürece sana dokunmayacağım sevgilim. yüzünü zayn'in boynuna gömüp kokusunu içine çekti. Zayn kıpırdanıp gözlerini açtığında Harry'nin saçlarını gördü.

"Sadece beni affetmene ihtiyacım var aşkım. Söz veriyorum sen isteyene kadar sana dokunmam. Yeterki beni affet, bana yine gülümse zayn. Lütfen.

"Dokunmayacaksın! Zayn'in boğuk sesini duyup başını kaldırıp ela gözlerine baktı.

"Sen isteyene kadar seni öpmem bile. Yeterki, affet meleğim.

"Bunu düşüneceğim harry. kırıldığımı biliyorsun. Seni affetmeyi deneyeceğim.

"Seni bekleyeceğim bebeğim. Hava çok güzel bugün dışarıda kahvaltı edelim mi ?

"Olur. Ben hazırlanayım. Diyerek yataktan kalktı zayn. İşte biraz olsun onu yumuşatmıştı ama hala affetmemişti. Bunun için bekleyebilirdi harry. Sadece biraz zamana ihtiyacı vardı. Peki bu arada louis ne olacaktı? Ona benden uzaklaşma demişti. Peki bunu isterken ne düşünmüştü. Aralarında aşk olması mümkün değildi. Ama belki ona olan tutkusunu gidermek için onunla olabilirdi. Bir seks arkadaşlığı? Bu kadar gözü dönmüş olamazdı. Ama louis onun hayatında olmalıydı. Çünkü ona karşı içinde adını koyamadığı Yada bundan kaçtığı birşeyler hissediyordu. Yasak ve yanlış olmasına rağmen ondan vazgeçmek istemiyordu..

Love ıs love ( zarry // larry stylinson)Where stories live. Discover now