Hoofdstuk 1

9.5K 218 34
                                    

Lucy's POV

Samen met mijn beste vriendin Kayleigh loop ik door de straten van Las Vegas. "Maar toen zei ik dus teg.." Kayleigh verdwijnt tussen alle mensen. Die heeft zeker weer een leuk jurkje gespot. Ik loop naar de dichtstbijzijnde winkel en voor de etalage blijf ik wachten. Net zo lang wachten tot Kayleigh weer verschijnt. In de verte zie ik een grote mensenmassa van tienermeisjes ontstaan. Ik vraag me af wat er aan de hand is. 

Van een afstand kijk ik toe hoe de menigte zich langzamerhand weer verspreid. Kayleigh komt gillend naar me toe rennen "IK HEB DE ECHTE SHAWN MENDES GEZIEN, LUCY HIJ WAS DAAR!!". Shawn Mendes? En alsof Kayleigh mijn gedachtes kan lezen schreeuwt ze hard "MIJN IDOOL". Er komt een jongen onze kant oplopen. Hij lacht vriendelijk. Kayleigh wordt met de seconde hysterischer. 

Shawn's POV

Verderop zie ik één van de meisjes staan samen met haar vriendin, die ik niet eerder had gespot. Ik heb mijn ogen op haar gevestigd en besluit er op af te gaan. Ik moet eigenlijk naar het hotel, maar mijn bodyguards zijn toch nog bezig met het tegenhouden van gillende meisjes. Ik wil met haar praten, dat zal ze vast geen bezwaar vinden. 

Ik sta oog in oog met het meisje. Vreemd genoeg is ze nog steeds even kalm als toen ik haar van een afstand bekeek. Haar bruine haren waaien voor haar gezicht. Ik schraap al mijn moed bij elkaar om haar aan te spreken. "Jij wilt vast wel een handtekening". Handtekening, echt waar Shawn, kon je nu niks beters bedenken? "Nee bedankt". Ik krijg zomaar het idee dat het meisje niet met mijn muziek bekend is. Iets wat me aanspreekt. Haar vriendin legt een trillende hand op mijn arm. "Je bent het echt?" "Ja ik ben het echt" Lach ik. De tranen rollen over haar wangen. "Komen jullie zaterdag ook naar mijn concert?" "Uitverkocht" Zegt het huilende meisje.Ik overhandig ze twee tickets. Ik weet dat ik dit niet mag doen, maar ik wil dat meisje zo graag nog eens ontmoeten. "Dat neem ik graag van je aan" Zegt ze terwijl we elkaar een hand geven. Voor ik hier op kan antwoorden word ik meegenomen door Alex, één van mijn bodyguards. Wouw, wat was zij een fantastisch leuk meisje!

Aftertaste ft. Shawn MendesWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu