Hoofdstuk 30

3.9K 130 37
                                    

Lucy's POV

We zitten met z'n vieren in het café. Het is erg gezellig, maar we zijn tot nu toe al een stuk of zes keer overvallen door groepen meisjes. Onze tafel lijkt wel een Meet & Greet met Shawn en Cameron. Ik zak onderuit op mijn stoel, als ik het volgende groepje al weer aan zie komen lopen. Kayleigh trekt haar wenkbrauwen op. De blik die aangeeft: daar gaan we weer. "OMG OMG MOGEN WE OP DE FOTO" "SHAAWWWNNN" "AHH OMGG CAMMIE" "MENDESS" "MAG IK EEN HANDTEKENING" "SHAWNN!!!" "CAMERON DALLAS WE HOUDEN VAN JE". Als Cameron naar de meisjes toe wil lopen staat Shawn op en slaat zijn handen met een harde klap op de tafel. Hij pakt mijn hand vast en trekt me mee naar buiten. Kayleigh en Cameron volgen ons. 

"Yo Shawn, wat was dat man?" "We proberen hier gewoon te chillen met elkaar en worden om de vijf minuten door een massa aan gillende tienermeisjes gestoord" "Je wist dat het zo zou lopen, het zijn je fans" "En ik haat ze". Hij schopt in het zand en met die woorden loopt Shawn boos het strand af. We blijven allemaal verbijsterd staan. 

"Cameron ik word echt jaloers van die meisjes" Zegt Kayleigh zuchtend. "Oh god, nee niet zijn. Ik hou van jou, alleen van jou". Hij geeft haar een kus. "Sterker nog, ik laat het aan iedereen weten". Er verschijnt een tweet op het beeldscherm van mijn mobiel.

@CameronDallas Meet my girlfriend [afbeelding] 

Het is een foto die op het feest van Nash is gemaakt. Je ziet duidelijk aan Kayleigh dat ze dronken is. "Lucy, misschien moet je naar Shawn toe gaan" Zegt Kayleigh overdreven lief. "Sorry jongens, ik had niet gewild dat het zo zou lopen" "Het geeft niet Lucy, morgen zul je alles beter begrijpen" Zegt Cameron als hij me in een knuffel trekt. Morgen? 

Cameron's POV

Shawn😎

Laatst gezien om 16:03

----------------------------------------------------

C: Je moet het haar echt vertellen 16:56

S: Dat breekt haar hart 16:56

S: Ik kan het niet 16:57

C: Ik heb al gezegd dat het morgen duidelijker zal zijn 16:58

S: Godverdomme Cam! 16:58

C: Ze heeft recht op de waarheid Shawn 16:59

S: ..... 16:59

Aftertaste ft. Shawn MendesWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu